Paras virtapankki iPhonelle 11 Pro Max vuonna 2021

Virtapankki sulauttaa iPhonen, kun olet kiireinen ja sinulla ei ole aikaa ladata pedoa! Ottaen huomioon iPhonen akun kapasiteetin se voi kestää yhden päivän, mutta jos et lataa sitä yön yli, tiedät mitä seuraavaksi! Tällaisista tilanteista pääsemiseksi kannettava akkulaturi on todellinen kumppanisi iPhonelle 11, 11 Pro ja 11 Pro Max. Olemme laatineet tänään luettelon iPhone 11 Pro Max-, 11 Pro- ja iPhone 11 -laitteiden parhaista virtapankeista. Jos etsit langatonta virtapankkia sen sijaan, että menisit langalliseen, tarkista ne täällä!

 1. Anker
 2. Yoobao
 3. minä kävelen
 4. INIU
 5. Poweradd
 6. Cincred
 7. RAVPower
 8. iMuto
 9. Todamay
 10. ROMOSS

1. Anker

Powercore voi ladata iPhone 11: n vähintään 3-4 kertaa, mikä tekee siitä yhden tehokkaimmista pankeista. Sen powerIQ- ja VoltageBoost-tekniikat mahdollistavat sen, että kaikkia laitteita voidaan ladata nopeasti ja tehokkaasti. Virtalähde latautuu 10 tunnin sisällä 2A-laturilla.

Sen silmiinpistävin ominaisuus on kompakti muotoilu, joka tekee siitä sopivan mihin tahansa varastointiin. Tasku tai käsi. Ankerin paino on verrattavissa keittoastiaan, joten se on kuin juoma juomasi mukana. Lisäksi virtaytimessä on kaksi USB-porttia, jotka tukevat useita latauksia.

Kannettava laturi tuottaa 4,8 ampeeria tehoa, joka on yhteensopiva kaikkien laitteiden kanssa. 18 kuukauden takuu ja välttämättömät turvatoimet takaavat sen varmasti edulliseen hintaan.

USP: 20 100 mAh: n akku

Tutustu Amazoniin

2. Yoobao

Yoobao-virtapankki kiittää tyylikästä iPhone 11 pro: ta tyylikkään muotoilun ja alumiinikuoren rungon ansiosta. Anodisoidun sormenjälkien eston ansiosta näyttää siltä, ​​että se on valmistettu yksinomaan uudelle iPhonellesi.

Sen kaksoissyöttövaihtoehdon avulla käyttäjä voi ladata sen Type-C- tai Android-latureilla nopeaan lataamiseen ja lisäksi kaksoislähdöt tarjoavat tehokkaan ja tehokkaan 2,1 A: n latauksen. Sen vankka 20000 mAh: n kapasiteetti lataa iPhone 11 Pro Max -laitettasi vähintään kolme kertaa.

Liukas tyyli on älykäs ja eloisa LED-näyttö. Vaikka paino on hieman ylimääräinen, se tarjoaa ylellisen ulkonäön ja mukavat vaihtoehdot sen suhteelle. Sen mukana tulee 18 kuukauden takuu.

USP: Dual-Input -vaihtoehto

Tutustu Amazoniin

3. iWalk

Tässä on erittäin kätevä ja kannettava virtapankki, jossa on sisäänrakennettu salamakaapeli. Mukana on myös sormirengas, joka helpottaa puhelimen pitämistä tai tukemista videoiden katseluun, puheluiden tekemiseen jne.

Lisäksi nano-adsorptiolla voit kiinnittää virtapankin iPhoneen. Siinä on myös pölysuojus nanoliiman suojaamiseksi. Joten voit kantaa sitä mukavasti, eikä se koskaan vie paljon tilaa. 5000mAh ei ole paljon, mutta kun otetaan huomioon koon etu, se on hyväksyttävä. Saatavana mustana ja punaisena.

USP: 5000mAh teho

Tutustu Amazoniin

4. INIU

INIU: n mukana tulee johtava tekniikka, jonka avulla kaksoisportit voivat tarjota kumpikin 2,4a virtaa. 10000 mAh: n teho lataa iPhone 11: n vähintään kaksi kertaa, tai voit ladata kaksi iPhonea samanaikaisesti.

Sen 37 Wh tavalliseen 100 Wh: iin verrattuna tekee siitä matkustajaystävällisen; kuljettaa sitä missä haluat ympäri maailmaa. INUI: n kumipäällyste ja kevyt polymeeriakku tekevät siitä ihanteellisen kannettavaan laturiin. Söpö tassun esteettisyys kehossa toimii myös indikaattorina latauksessa.

Virtapankissa on LED-taskulamppu, joka poistaa uuden taskulampun kantamisen tarpeen. Yritys tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun ja elinikäisen asiakastuen.

USP: 2.4A virta molemmissa USB-porteissa

Tutustu Amazoniin

5. Poweradd

Jos pidät erittäin pienikokoisista kannettavista akkulatureista, joissa on eloisia värejä, Poweradd Slim 2 on sinulle. Sen kuusikulmainen muoto ja pienet mitat näyttävät siltä, ​​että se on helppo liukua mihin tahansa taskuun ja säilytykseen. Koosta huolimatta siinä on 5000mAh virravarmuuskopio, joka lataa iPhone11: n riittävästi ainakin kerran, plus pieni ylimääräinen.

Lisäkäyttöä varten, kytke se mihin tahansa, kun olet levossa tai hengailet, ja lataa se 3 tunnin sisällä käteviä sovelluksia varten. Sen ID Identify -tekniikka tunnistaa iPhonen tarvitseman virran tuottaakseen sen tehokkaasti.

Virtapankki pystyy toimittamaan jopa 2,1 A virtaa ja 2 a: n tulolla merkittäviä latausvaihtoehtoja varten. Sen mukana toimitetaan 24 kuukauden pidennetty takuu, joka sisältää kaikki turvatoimenpiteet, joita odotat akkulaturin integroituvan.

USP: Nopea 3 tunnin lataus

Tutustu Amazoniin

6. Sinkitty

Tässä on virtapankki, jossa on kaikki, PowerIQ Voltage Boost ja Qualcomm -pikalataus. Se tunnistaa iPhone 11: n vaatimuksen ja toimittaa jopa 2.1A: n tehon tehokkaalla latauksella. Kannettava laturi pystyy lataamaan puhelimesi C-tyypin kaapelilla 1-2 tunnissa enintään.

Cincredin kapasiteetti on 20000 mAh, joten se voi ladata uusimman iPhone pro max -mallisi noin neljä kertaa. Sen mukana tulee kolme ainutlaatuista USB-porttia, jotka lataavat iPhonea ja muita laitteita samanaikaisesti. Laitteessa on LCD-näyttö, joka ilmaisee siinä jäljellä olevan virran ja jännitesyötön.

Yhteensopivuus kaikkien merkittävien laitteiden kanssa sisältää Cincredin moitteettomat turvallisuusprotokollat. Lisäksi yritys tarjoaa elinkaaren rahat takaisin-takuun.

USP: LCD-näyttö tarkkoja lukemia varten

Tutustu Amazoniin

7. RAVPower

RAV Power Portable Laturi on vankka virransyöttölaite, jossa on 32 000 mAh akkua ja kolme USB-porttia useiden laitteiden lataamiseen. Se tarjoaa seitsemän kertaa tehokkaan latauksen iPhone 11 -malleille, joiden teho on 6 ampeeria tai 2,4 A / portti.

Laite pystyy lataamaan 60% nopeammin DC-sovittimillaan, ja se on palo- ja UV-kestävä ja eliminoi ylilataus- ja purkautumismahdollisuudet. Se on yhteensopiva tärkeimpien laitteiden kanssa ja sisältää USB 2.0 -lähdön ja iSmart 2.0 -teknologian nopeammin ja turvallisemmin automatisoiduille latausvaihtoehdoille.

Varmuuskopiointi sisältää suojan virtapiireiltä ja laukaisupiireiltä. Lisäksi siihen sisältyy elinikäinen takuu, joka osoittaa varmuuden upeasta laadusta.

USP: 32 000 mAh: n akun kapasiteetti

Tutustu Amazoniin

8. iMuto

iMuton kannettavassa laturissa on kolme USB-porttia ja poikkeuksellinen teho 30000 mAh. Portit ovat 3.0-version kanssa yhteensopivia C-tyypin lataamista varten, joten ne ovat ihanteellisia iPhone 11 Pro Max -laitteelle. Se pystyy lataamaan muita malleja yhtä tehokkaasti porttien avulla.

Poikkeuksellisen suorituskyvyn ansiosta se voi ladata jopa neljä kertaa nopeamman latauksen kuin tavalliset sovittimet. Se noudattaa tavanomaisia ​​suojausprotokollia ja mukana tulee digitaalinen mittari jäljellä olevan virran osoittamiseksi. IM-Power-tekniikan avulla käyttäjät voivat liittää kolme laitetta kerralla ja ladata ne samanaikaisesti.

Vaikka muotoilu on kompakti ja helppo kuljettaa, mitat ovat vähän laajoja tehokkaan akkukapasiteetin vuoksi. Sen mukana tulee 18 kuukauden takuu.

USP: 30000 mAh: n akku

Tutustu Amazoniin

9. Todamay

Nahkarakenne, tyylikäs muotoilu ja elinvoimainen värimaailma tekevät siitä ihanteellisen kannettavan virtalähteen. Sen mukana tulee 25 000 mAh huomattavaa virtaa LCD-näytöllä lataamista, virransiirtoa DC-yksiköissä sekä akun käyttöiän ilmaisemista.

2,1 A: n lataustulolla se latautuu nopeasti. Todamay tarjoaa yhdistetyn 3,1 A: n virran kahteen USB-porttiin. Sen yhteensopivuuden ansiosta se voi ladata minkä tahansa iPhonen. Se on integroitu suojausprotokolliin, jotka estävät oikosulun, ylilatauksen, laitteiden vahingoittumisen tai rikkoutumisen ja varmuuskopioinnin.

Liitä se yön yli tai 11-12 tunniksi täydellä latauksella. Se pystyy lataamaan suurimman osan älypuhelimista, kuten iPhone 11, 11 Pro ja 11 Pro Max.

USP: LCD-näyttö

Tutustu Amazoniin

10. ROMOSS

Tutustu tähän massiiviseen 30000 mAh: n virtapankkiin, joka lataa laadunvalvontalaitteita jopa 80% vain 35 minuutissa. Se on neljä kertaa nopeampi kuin tavalliset laturit. 3 USB-lähtöä mahdollistavat useiden laitteiden samanaikaisen lataamisen enintään 3 ampeerin nopeudella.

Täyteen lataaminen 18 W: n laturilla kestää yksitoista tuntia. Ja se tarjoaa jopa viikon huolettoman tehon. Joten se on erinomainen valinta, kun lähdet telttailuun tai pelaamiseen suoraan. Lisäksi se voidaan ladata mikro-USB-, salama- ja C-tyypin kaapeleilla.

USP: Jopa yhden viikon teho

Tutustu Amazoniin

Joten nämä ovat joitain parhaita kannettavia latureita, jotka ovat saatavilla iPhone 11 Pro Max-, 11 Pro- ja iPhone 11 -laitteille.

Lopullinen tuomio!

Jos haluan hankkia edullisen ja kunnollisen akkulaturin, se olisi Poweradd, ja jos haluan pedon, jolla on suurin akun kapasiteetti, haluaisin mieluummin RAVPoweria joka päivä. Minkä näistä voimapankeista haluaisit ostaa uusimmalle iPhonellesi? Kerro meille heti kommenttiosassa!

Liittyvät viestit, jotka haluaisit lukea!

 • Parhaat iPhone-virtapankit
 • Parhaat Apple Watch -virtapankit

Uusimmat viestit