Parhaat iPhone XR -nauhat vuonna 2021

Kun olet antamassa 100% ankaran harjoittelun aikana, viimeinen asia, jonka haluat kohdata, on epäonnistuminen pitää iPhonesi mukavasti paikallaan. Siksi on parempi ottaa käsivarsinauha pitämään älypuhelinta tukevasti kiinni ja käyttää kaikkia toimintoja helposti. Haluatko hankkia sellaisen uudelle iPhonellesi? Seuraava iPhone XR: n yläkahvojen kokoonpano voi auttaa sinua löytämään sopivan hyödykkeen. Lisäksi varmistin, että niissä on säädettävä hihna, jotta ne sopivat useimpiin käsivarsiin. Hyppää sisään nähdäksesi, voivatko he täyttää odotuksesi!

# 1. Trianium ArmTrek Pro

Pidän Trianium ArmTrek Pron urheilullisesta muotoilusta. Se on melko kevyt ja hengittävä, jotta nautit sen käytöstä. Korkealaatuinen neopreenimateriaali tekee siitä täysin hikeä kestävän. Koska se on erittäin pehmeää, se ei kutina ihoa.

Haluatko kantaa avainta ja kortteja edes harjoituksen aikana? No, ArmTrek Pro, jossa on sisäänrakennettu avaimen tasku ja korttipaikka, voi olla hyödyllinen sinulle. Lisäksi voit valita sopivamman käsivarsinauhan seitsemästä houkuttelevasta värivaihtoehdosta.

USP: Korkealaatuinen neopreenimateriaali

Tutustu Amazoniin

# 2. JEMACHE

Kun laitat parhaan jalkasi eteenpäin saadaksesi muodon, haluat, että sinulla on käsivarsinauha, joka ei vain pidä ihanteellisesti iPhonea, vaan tarjoaa myös maksimaalisen mukavuuden. JEMACHE on sellainen käsivarsinauha, joka yrittää huolehtia kaikista perustarpeistasi. Ja suuressa määrin se onnistuu vastaamaan kysyntään.

Toinen merkittävä tämän bändin ominaisuus on kyky sovittaa jopa suojakotelot. Joten voit nopeasti asentaa laitteen ja aloittaa juoksusi. Kun ylimääräinen 16 cm: n jatke on käytettävissä, JEMACHE on valmis sopimaan useimpiin käsivarsiin.

USP: Tapausystävällinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 3. IRUNME

IRUNME-ohjelmassa huomiota herättävä asia on vaikuttava "avoin muotoilu". Tämä tarkoittaa, että sinulla on häiriötön pääsy kaikkiin älypuhelimen toimintoihin.

Tarjoamallasi 360 asteen kiertolla voit säätää katselukulmaa kivuttomasti. Kuten joku, joka tykkää käyttää käsivarsinauhaa harjoituksen aikana, pidän tätä toimintoa erittäin hyödyllisenä, koska sen avulla voit tarkistaa viestit helposti. Sileiden nauhojen ansiosta se pitää älypuhelimen täydellisesti paikallaan.

USP: Minimalistinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 4. Pobon

Moderni profiili, Pobon näyttää todella suloiselta. Parasta tässä käsivarsinauhassa on irrotettava muotoilu, jonka avulla voit kiinnittää ja irrottaa iPhonen helposti. Pääasiassa edistyneen lukitusmekanismin takia se ei anna laitteesi liukua tai käpertyä.

Voit sijoittaa älypuhelimesi sekä vaaka- että pystysuunnassa. Täydellinen ihmisille, joiden on ponnisteltava viimeisten viestien tarkastelemiseksi. Lopuksi, lycra-materiaali tekee sekä ultrakevyestä että hikeä kestävästä.

USP: Irrotettava muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 5. Innens

Tämä Innensin universaali käsivarsinauha on tarkoitettu ihmisille, jotka rakastavat värikkäitä muotoiluja. Siinä on kaksinkertaiset taskut, joiden avulla voit pitää korttisi ja avaimesi täydellisesti paikoillaan. Voit säätää tarravyötä käsivartesi koosta riippuen pitämään iPhonen vakaana.

Vedenkestävä muotoilu ei salli hiki pilata harjoittelua. Siistin rakennuksen ansiosta se voi olla pitkäikäinen kumppani laitteelle. Lisäksi Innens on saatavana kuudessa värivaihtoehdossa, jotta voit valita kauniin tyyliisi sopivan käsivarsinauhan.

USP: Kaksinkertaiset taskut

Tutustu Amazoniin

# 6. PORTHOLIC

“PORTHOLIC” -hihna voi olla hyödyllinen valinta, jos sinusta tuntuu, että tarvitset mukanasi paitsi iPhonea myös avaimia ja kortteja. Siinä on piilotettu tasku, jossa kaikki arvoesineet voivat levätä rauhassa.

Mukana oleva vaahtomuovipehmuste takana tarjoaa tarvittavan mukavuuden ja vastustaa samalla hikeä. Siksi et tunne olosi epämukavaksi käyttää nauhaa lenkkeilyn aikana.

TPU-etukannen avulla voit käyttää iPhoneasi kätevästi ja varmistaa myös, että naarmut ja tahrat pysyvät poissa. Ja jos olet varhain nouseva, joka rakastaa menemistä pitkälle kävelylle, heijastava nauha voi olla suuri apu.

USP: Pehmeä vaahtopehmuste takana

Tutustu Amazoniin

# 7. Newppon

Jos sinun on hieman hankalaa käyttää iPhoneasi samalla kun käytät perinteistä käsivarsinauhaa, “Newppon” voi olla oikea vastaus tarpeisiisi.

180 asteen kierto on ratkaiseva ero, jonka avulla voit käyttää laitettasi ilman kipuja. Voit käyttää tätä nauhaa pitämään iPhonea käden ja ranteen ympärillä.

Newpponin käsivarsinauhassa on erittäin joustava hihna, jonka avulla se mahtuu jopa lihaksikkaaseen käsivarteen - jopa 16 tuumaa. Kahden hihnapaikan saatavuus tarjoaa enemmän joustavuutta. Lisäksi tarttuva muotoilu pitää iPhonen tiukassa, jotta putoamisen mahdollisuus on pienempi.

USP: 180 asteen kierto

Tutustu Amazoniin

# 8. Bovon

Haluatko enemmän joustavuutta olla vuorovaikutuksessa iPhonen kanssa, kun se kiinnitetään kätesi ympärille? Jos kyllä, Bovon olisi ihanteellinen vaihtoehto sinulle.

Avoin muotoilu tarjoaa vaivattoman pääsyn älypuhelimesi kaikkiin toimintoihin. Lisäksi 360 asteen kääntö antaa sinun sijoittaa älypuhelimesi haluttuun kulmaan. Siksi voit vilkaista viimeisimpiä ilmoituksia ja tarkistaa viestejä helpommin.

USP: 360 asteen kierto

Tutustu Amazoniin

# 9. MyBand Inc.

MyBand Inc: n käsivarsinauhassa on neulottua kangasta, joka tekee siitä poikkeuksellisen joustavan. Tämän seurauksena lihaksesi saa tarvittavan vapauden taipua. Vedenkestävä materiaali estää hikeä vahingoittamasta laitettasi.

Tarranauhalla on tärkeä tehtävä pitää iPhone turvallisena ja vakaana. Minulle laatu, joka tekee siitä kätevän monille, on suuri paikka, jossa kortit ja käteinen voidaan helposti säilyttää. Vielä parempi, voit valita sen sekä pienessä että suuressa koossa käsivartesi koon perusteella.

USP: Kudottu kangas

Tutustu Amazoniin

# 10. SPORTLINK

Tämä on jälleen yksi käsivarsinauha, joka tarjoaa enemmän vapautta olla vuorovaikutuksessa iPhonen kanssa. Jos haluat pitää irtotavaran loitolla, kannattaa harkita "SPORTLINK".

Siinä on kaksi säädettävää tarranauhaa, jotta voit pitää älypuhelinta paitsi kädessäsi myös ranteessasi. Turvallisen lukitusmekanismin avulla SPORTLINK varmistaa, että ei ole hankalaa painamista.

Ja vain yhdellä napsautuksella, voit vapauttaa laitteen nopeasti. Lisäksi tämä käsivarsinauha sopii älypuhelimeesi jopa kestävän kotelon kanssa - toinen iso plus.

USP: Kaksi säädettävää tarranauhaa

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Valintasi?

Mistä yllä olevista käsivarsinauhoista on tullut pitkäaikainen kumppani paitsi iPhone XR: lle myös kuntosalivarastollesi? Olisin iloinen saadessani tietää siitä, joka on pidättänyt huomiosi ja saanut sinut etsimään sitä.

Haluat vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat iPhone XR -lompakkokotelot
  • iPhone XR Näytönsuojat
  • Parhaat iPhone XR -kotelot

Uusimmat viestit