Parhaat Apple Watch Expense Manager -sovellukset vuonna 2021

Säästetty sentti on ansaittu penniäkään. Suunnittele siis budjettisi viisaasti varmistaen, että tarpeettomat kulut jäävät kuriin. Ja huomaa alueet, joita voidaan kiristää taloudellisen terveytesi parantamiseksi.

Mutta sitten taas, se on helpompi sanoa kuin tehdä. Siksi hyödynnä parhaita kustannustenhallintasovelluksia, joiden avulla voit seurata kulutustasi tehokkaasti suoraan Apple Watchista. Ne tarjoavat myös asiantuntijavinkkejä, joiden avulla saat paremman käsityksen taloudestasi.

Vielä tärkeämpää on, että näiden älykkäiden Apple Watch -kulujenseurantojen avulla voit tuoda kaikki tilisi ja maksusi yhteen paikkaan, jotta niiden seuranta on vaivatonta. Lue, niin saat taitavan älykellolle heti!

# 1. Minttu

Mint on älykäs kulujen seurantasovellus Apple Watchille. Sovelluksen avulla voit luoda mukautetun budjetin tavoitteesi perusteella ja voit pitää kulutusvälilehden.

Sovelluksen avulla on helpompi seurata useita olennaisia ​​asioita, kuten tilisaldot, kulut, ilmainen luottopisteet, nettovarallisuus ja paljon muuta. Laskutusmaksumuistutusten ansiosta se varmistaa, että sinun ei tarvitse maksaa sakkoa.

Kaiken lisäksi Mint tarjoaa myös hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla voit säästää paljon taalaa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Totta

Truebillillä voit seurata laskujasi helposti, peruuttaa ei-toivotut tilaukset ja pyytää hyvitystä. Laskutusseuranta pitää silmällä uusia maksuja ja hankalia hinnankorotuksia.

Se selvittää, missä maksat liikaa, ja ehdottaa oikeita tapoja vähentää laskuja. Se ilmoittaa sinulle myös korkokuluista, toistuvista tapahtumista ja muutoksista. Joten pystyt hallitsemaan talouttasi tehokkaammin.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Mobills - budjetin suunnittelija

Jos haluat ajatella jäsennellympää taloudellista suunnittelua, "Mobills" olisi oikea tapa edetä. Tämä sovellus tarjoaa intuitiivisen tavan analysoida kuinka paljon rahaa käytät.

Ja kulutuksesi perusteella se tarjoaa tappajaideoita, jotka tekevät elintärkeän muutoksen. Sen sijaan, että hyppisit toisesta päästä toiseen, tuo kaikki luottokorttitietosi yhteen paikkaan ja hallitse limiittiäsi, erääntyvä summa erittäin helposti.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Pennit

Tällä talouspäälliköllä on siisti käyttöliittymä, joka tekee kulujen seurannasta erittäin helppoa. Vain yhdellä silmäyksellä saat selville kulutusterveytesi. Tämän seurauksena turhien menojen hallitseminen ei ole iso kysymys.

Rahan säästämisen lisäksi voit myös seurata kuukausittaista / päivittäistä taloudellista tilannettasi. Pennies ehdottaa sinua joko lopettamaan rahankulutuksen tai lisäämään kulujasi taloudellisen terveytesi mukaan.

Hinta: $3.99

ladata

# 5. Money Pro: henkilökohtainen talous

Money Pro on yksi parhaista Apple Watchin rahoitussovelluksista. Vaikka mukana tulee palkkio, sovelluksella on lähes 2000 luokitusta; tämä saavutus puhuu paljon Money Pron menestyksestä. Tämän sovelluksen merkittävä ominaisuus on widget, joka antaa sinulle nopean pääsyn seuraamaan kulujasi käynnistämättä sovellusta.

Tutki sovellusta ja löydät vaikuttavampia ominaisuuksia, kuten jaetut tapahtumat; voit jakaa yhden maksun useisiin luokkiin. Lisäksi voit etsiä tapahtumia summan, luokan, kuvauksen, sekin numeron ja maksunsaajan mukaan.

Hinta: $4.99

ladata

# 6. Kilometrimäärä kustannusloki

”Kilometrimaksuloki” on erittäin hyvä matkakulujen kirjaamisessa. Kehittyneen GPS-automaattisen paikannustoiminnon avulla sovellus pystyy seuraamaan mittarilukemaa tarkasti.

Sen avulla voit seurata useita ajoneuvoja yhdellä kertaa. Voit lisätä ylimääräisiä kuluja, kuten tiemaksuja ja lauttoja, ja pitää välilehteä kulutustasi helposti. Sen avulla voit viedä tietoja CVS tai HTML.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Kuluraportointisovellus

Jos olet myyntiedustaja, jonka on ilmoitettava kuluista useammin, tämä sovellus voi olla hieno valinta sinulle. Käyttämällä tätä Zoho Corporationin kulujen seurantaa pystyt hallitsemaan sekä liike- että matkakulujasi.

Sen mukana tulee sisäänrakennettu GPS-seuranta ja kartat, joiden avulla voit seurata matkakustannuksiasi helposti. Tehtävänne helpottamiseksi se antaa sinun lisätä automaattisesti kuitteistasi lisää tietoja.

Vielä parempi, voit eräkustannukset yhdessä tehdä yksityiskohtaisen raportin.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Tilikirja - Rahanhoitaja

Halusitpa sitten käsitellä yritystiliäsi tai henkilökohtaista budjettiasi, tilikirja olisi yksi parhaista vaihtoehdoista. Sovelluksella on puhdas käyttöliittymä, jonka avulla voit seurata useita asioita, kuten tuloja, kuluja, pankkia, luottokorttia, laskua, maksettavia, saatavia, pankkeja ja muuta yhdellä silmäyksellä.

Hanki oikea-aikaiset ilmoitukset saapuvista maksuista ja laskuista, jotta et koskaan myöhästy niiden maksamisessa. Tarkastele tarkennettuja raportteja analysoidaksesi tilejäsi ja tarkastellaksesi tilinpäätöstäsi yhteenvetoraporttien avulla.

Estä ketään katsomasta arkaluonteisia tietojasi suojaamalla tietosi salasanalla. Lisäksi yli 150 valuutan ja yksikön tuki tekee siitä tehokkaan rahanhallinnan.

Hinta: $0.99

ladata

# 9. MoneyControl

"MoneyControl" tekee kulujen ja tulojen seurannasta yhtä suoraviivaisen kuin haluat. Yksi tämän sovelluksen arvostetuimmista ominaisuuksista on useita pikakuvakkeita, jotka mahdollistavat uusien kulujen syöttämisen nopeasti.

Voit hallita tilejäsi ja niiden välisiä siirtoja tehokkaasti. Luokittele maksut niin, että niitä on helpompi pitää silmällä. Esikatsele tulevat maksut helposti ja aseta muistutukset maksamaan ne ajoissa.

Lisäksi tämän kulunseurannan avulla voit myös viedä tietosi CSV-muodossa.

Hinta: $0.99

ladata

# 10. Budjetti Wiz

Avain säästää runsaasti taalaa on selvittää tarpeettomat kulut, hallita niitä täydellisesti ja noudattaa sääntöä. Ja Budget Wizin avulla löydät monia tapoja vähentää ylimääräisiä menoja suunnitellessasi budjettiasi älykkäästi.

Sovelluksessa on erittäin hyödyllisiä ympyräkaavioraportteja, jotka näyttävät tulot, kulut ja säästöt. Siksi tiedät kuinka paljon voit käyttää ja miksi sinun on kiristettävä menojasi hieman.

Yksi tämän sovelluksen merkittävä piirre on, että sen avulla voit viedä tietoja useissa muodoissa, mukaan lukien CSV, HTML tai PDF. Lisäksi Budget Wiz on integroitu iCloudiin ja Dropboxiin, jotta voit helposti varmuuskopioida ja palauttaa tietosi.

Hinta: $0.99

ladata

Siinä kaikki, ystävät!

Käärimistä!

Käytä nyt näitä kulunseurantalaitteita jarruttaaksesi ylimääräisiä menoja ja säästäksesi mahdollisimman paljon rahaa. Aseta tavoite ja varmista, että saavutat sen asettamalla paras jalkasi eteenpäin. Haluat ehkä tarkistaa nämä parhaat henkilökohtaisten kulujen seurantasovellukset iPhonelle ja iPadille.

Onko sinulla palautetta? Jaa se kommenttikentässä.

Uusimmat viestit