Kuinka valita, mitkä ilmoitukset lähetetään Apple Watchille

Ilmoitukset palvelevat Apple Watchin tarkoitusta; Jos Watch ei anna sinulle mitään hälytystä, se on vain yksi kello. Apple Watch on rakennettu antamaan käyttäjille mukavuus saada nopeasti tietoa ranteistaan ​​tai käyttää niitä. Siksi käyttäjien tulisi konfiguroida ilmoitukset prioriteetin tai mieltymysten mukaan. Kun muodostat pariliitoksen Apple Watchista iPhonen kanssa, voit aina saada kelloosi ilmoituksia, jotka tulevat iPhoneen. Jos kuitenkin haluat saada tiettyjä ilmoituksia kelloosi, voit määrittää ne lähettämään Apple Watchiin.

Jos käytät iPhonea, haluat varmasti tarkistaa kaikki ilmoitukset isommalta näytöltä; tässä tapauksessa Watch syrjäytyy. Mutta kun et käytä iPhonea, saat kaikki ilmoitukset kelloosi, kun se on lukittu.

Tämä on täydellinen tapa määrittää osakekohtaiset sovellukset ja kolmannen osapuolen sovellukset lähettämään hälytyksiä Apple Watchiin.

Osakeohjelman ilmoitusten ottaminen käyttöön Apple Watchissa

Vaihe 1. Käynnistä Apple Watch -sovellus pariliitetyssä iPhonessa.

Vaihe # 2. Napauta Oma kello.

Vaihe # 3. Napauta Ilmoitukset.

Vaihe # 4. Täältä löydät yhdeksän osiota varastosovelluksista, joissa on ilmoituksia Apple Watchissa.

Vaihe # 5. Napauta sovellusta, esimerkiksi Kalenteri.

Vaihe # 6. Valitse Peilaa iPhone, joka näyttää kalenterisovelluksen kokoonpanon pariksi liitetystä iPhonesta, tai napauta Mukautettu, jos haluat luoda oman mukautetun hälytysmäärityksen Apple Watchiin.

Vastaavasti voit mukauttaa toimintaa Apple Watchissasi

Vaihe 1. Napauta iPhonen Apple Watch -sovellusta.

Vaihe # 2. Napauta Ilmoitukset.

Vaihe # 3. Napauta Toiminto. Voit ottaa toimintahälytykset käyttöön tai poistaa ne käytöstä stand-muistutusten, tavoitteiden saavuttamisen, saavutusten ja viikoittaisten yhteenvetojen osalta sekä asettaa aikavälit edistymispäivityksille.

Nyt, jos haluat mukauttaa ilmoituksia kolmannen osapuolen sovelluksesta, tässä on temppu.

Kuinka ottaa kolmannen osapuolen sovellusilmoitukset käyttöön Apple Watchissa

Vaihe 1. Käynnistä Apple Watch -sovellus pariliitetyssä iPhonessa.

Vaihe # 2. Napauta Oma katselu -välilehteä.

Vaihe # 3. Napauta Ilmoitukset.

Vaihe # 4. Napauta Peilaa iPhone-hälytykset vierityksen jälkeen.

Vaihe # 5. Ota käyttöön kytkimet sovelluksille, joilta haluat saada ilmoituksia.

Huomaa, että Apple Watch ei salli minkään kolmannen osapuolen sovellusilmoitusasetuksia yksin, koska näiden sovellusten ilmoitukset heijastuvat vain pariksi liitetystä iPhonesta. Esimerkiksi, jos poistat WhatsApp-ilmoitukset käytöstä iPhonessa, Apple Watch ei saa ilmoitusta.

Vielä yksi huomattava asia on, että jos lopetat iPhonen ilmoitusten peilaus, sama näkyy iPhonellasi, eikä Apple Watch saa ilmoitusta.

Ilmoitusten vastaanottaminen Apple Watchiin säästää varmasti aikaa, koska sinun ei tarvitse vetää iPhoneasi taskuistasi!

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found