10 vähemmän tunnettua iPhone-tosiasiaa, jotka sinun pitäisi tietää

Älypuhelimia on vain kahden tyyppisiä - toinen on iPhone. Edellinen on hallinnut roostia jo vuosikymmenen ajan ja näyttää valmiilta kantamaan perintöä pitkään. Itse asiassa 11 vuoden iPhone on ollut merkittävä matka!

Ikonisen Steve Jobsin esittämä iPhone on lanseerattu täsmälleen 11 vuotta siitä, kun se lanseerattiin 29. kesäkuuta 2007. Olipa kyseessä vertaansa vailla oleva nopeus tai erinomainen suorituskyky, Applen puhelin on omassa liigassaan. Se mitä kriitikot pitivät 11 vuotta sitten poikkeuksellisena, on osoittautunut välttämättömäksi miljoonille ihmisille ympäri maailmaa?

IPhonen vertaansa vailla oleva menestys on liian suuri, jotta sitä voidaan lyhentää vain 10 tai 20 tosiseikalla. On kuitenkin syytä tarkastella joitain hämmästyttäviä, jotka ovat muuttaneet mobiililaitteiden käyttökokemusta. Hyödynnetään joitakin vähemmän tunnettuja faktoja iPhonen 11-vuotisjuhlasta!

10 iPhone-hauskaa [infografiikka]

Mielenkiintoisimmat tosiasiat, jotka sinun on tiedettävä

Tosiasia # 1.Vuoden keksintö -palkinto!

Vuonna 2007 iPhone voitti himoitun palkinnon "Vuoden keksintö" kirjoittanut Times Magazine. Erinomaisella muotoilulla, tehokkaalla käyttöjärjestelmällä ja vaikuttavalla suorituskyvyllä fanit ja asiantuntijat olivat juuri keilanneet.

Tosiasia # 2. Jeesuksen puhelin

Erittäin onnistuneen julkaisun jälkeen suuri osa medioista Yhdysvalloissa oli alkanut kutsua "iPhone" - Jeesuksen puhelin. Sadat asiakkaat olivat kiirehtineet Apple Storeen eri puolilta maata ostamaan iPhonea. Ostaneet eivät voineet olla puhumatta siitä, ja ne, jotka eivät voineet ostaa sitä, alkoivat kadehtia sitä!

Tosiasia # 3. Kehittäjät ovat keränneet 100 miljardia dollaria

Cook ilmoitti WWDC 2018: ssa, että Apple oli maksanut kehittäjille 100 miljardia dollaria. Luku on niin silmiinpistävä, että Apple oli maksanut 50 miljardia dollaria vuoden 2016 kesäkuuhun mennessä, ja määrä kaksinkertaistui vain kahdessa vuodessa!

"Olemme myös iloisia voidessamme ilmoittaa, että tällä viikolla saavutamme toisen valtavan virstanpylvään. Kehittäjien App Storen kautta ansaitsemat rahat ylittävät 100 miljardia dollaria. " Applen toimitusjohtaja Tim Cook

Tosiasia # 4. Noin 49% ihmisistä myy vanhat iPhonensa ennen uusien ostamista!

Se on todella hienoa, koska et näe sitä erityisesti missään muussa puhelimessa. Toki ihmiset myyvät vanhoja puhelimiaan melkein aina, mutta määrä on valtava tietylle älypuhelimelle.

Tosiasia # 5. Applen suurin kilpailija Samsung valmistaa prosessorin iPhonelle

Apple ja Samsung ovat kaksi suurinta älypuhelinten valmistajaa maailmassa. Etelä-Korean tekninen jättiläinen ei koskaan menetä mitään mahdollisuutta kopioida tai pyyhkäistä entistä. Huolimatta siitä, että se on kilpailija, se tuottaa prosessorin Applen älypuhelimelle.

Tosiasia # 6. iPhone kesti yli 13000 jalan putoamisen

Laskuvarjohyppääjä nimeltä Jarrod McKinney oli menettänyt iPhonen hyppäämällä 13 000 jalasta. Onneksi kun hän löysi älypuhelimensa, se oli vielä elossa ja potkaisi - vain näyttö oli säröillä.

Tosiasia # 7. Yli 90% voitto

Jopa alle 20 prosentin markkinaosuudella Apple saa yli 90 prosentin voiton älypuhelinteollisuudessa.

Tosiasia # 8: Salaisuus takana 9.41

Mietitkö, miksi iPhone-mainoksia näytetään aina 9,41 kertaa? Tämä johtuu siitä, että edesmennyt Steve Jobs oli esittänyt ensimmäisen iPhonen samanaikaisesti vuonna 2007.

"Suunnittelemme avainkokoukset siten, että tuotteen suuri paljastus tapahtuu noin 40 minuutin kuluttua esityksestä", "Kun tuotteen iso kuva ilmestyy näytölle, haluamme, että näytetty aika on lähellä todellista yleisön aikaa. kellot. Mutta tiedämme, ettemme lyö tarkalleen 40 minuuttia. " Applen entinen johtaja Scott Forstall sanoi kerran.

Tosiasia # 9. iPhone aloitettiin alun perin tablet-projektina!

Apple oli pyrkinyt parhaansa mukaan valmistamaan läpimurto-tabletin. Mutta kun Steve Jobs oli vuorovaikutuksessa iPad-suunnittelun kanssa virtuaalisella näppäimistöllä, hän kiertää koko konseptin ja vaihtaa sen iPhoneen. Näin syntyi puhelin, joka keksi älypuhelimet.

Tosiasia # 10: IPhone 4: n valtava menestys auttoi Applea tulemaan suurimmaksi älypuhelinten toimittajaksi

Apple myi yli miljoona iPhone 4s -mallia 24 tunnin sisällä julkaisemisestaan ​​lokakuussa 2011.

Valmistettujen iPhonen valtavien määrien ja korkean myyntihinnan ansiosta Appleistä tuli vuonna 2011 suurin älypuhelinten valmistaja, joka ohitti Nokian.

Tiedätkö muita mielenkiintoisia faktoja iPhonesta?

Oletetaan, että olet halunnut kurkistaa joitain mielenkiintoisia faktoja Applen suositusta älypuhelimesta. Tiedätkö tällaista totuutta laitteesta? Kerro siitä meille.

Voit myös lukea Applen hinnoittelustrategiaa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found