Parhaat työnhaun sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Uuden tilikauden alkaessa yritykset etsivät ehdokkaita ja päinvastoin. Kaikille yrityksille perustetaan henkilöstöosastot ja -toimistot. Mutta työnhakijana hänen on tuskallinen löytää sopiva työpaikka. Olitpa tuoreempi tai kokenut, iOS-sovellus iPhonellasi tai iPadillasi voi epäilemättä auttaa sinua saamaan haluamasi aseman. Tarkista luettelo parhaat työnhakusovellukset iPhonelle ja iPadille.

1. Todellakin työnhaku

Sinä olet yksi 250 miljoonasta käyttäjästä, jos lataat tämän sovelluksen iPhoneen tai iPadiin. Kyllä, todellakin on suosittu työnhakusovellus. Aiotko asettua ulkomaille? Todellakin voi auttaa sinua, koska voit löytää työpaikkoja yli 60 maassa ja 28 kielellä.

Ota paikallista työnhakua varten käyttöön GPS laitteellasi ja todellakin lähettää vaatimukset sijaintisi perusteella. Kaksi huomattavaa Indeedin ominaisuutta on, että sovellus muistaa viimeisimmät työnhakusi, ja voit seurata joitain suosikkiyrityksiä saadaksesi uusimmat työpaikat ja päivitykset.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Lasiovi

Ehdokas on aina huolissaan palkasta ja yrityskulttuurista, johon hän lähettää ansioluettelonsa. Glassdoorilla on etu muihin työnhakusovelluksiin nähden, koska se tarjoaa yritysten palkat, arvostelut ja lisätietoja yrityksistä.

Haluatko tietää arvosi työmarkkinoilla? Glassdoor voi auttaa Know Your Worth -työkalullaan. Tämän työkalun avulla voit neuvotella palkkasi yritysten henkilöstöjohtajien kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

3. ZipRecruiter

Kuinka mukava elämäsi tulee, kun joku muu löytää sinulle sopivan työpaikan? Kuulostaa unelmalta! ZipRecruiter tekee tämän puolestasi. Tämä sovellus vie sinulta kaiken työnhaun tuskan ja löytää sen sinulle. Sovellus pitää silmällä työmarkkinoita ja lähettää sinulle ilmoituksia, kun avoin työpaikka on.

Sinun on syötettävä tämä sovellus sijainnillasi ja avainsanoillasi tai työnimikkeilläsi. Seuraavaksi sovellus etsii töitä kuten sinäkin. Kun rekrytoija tai yritys tarkastelee ansioluetteloitasi, sovellus lähettää sinulle ilmoituksen, jotta voit ottaa suoraan yhteyttä yritykseen.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Hirviön työnhaku

Monster tarjoaa sinulle parhaan käyttöliittymän, jota iOS-sovelluksen työnhakija voi tarjota. Voit suodattaa hakusi tuoreuden, palkan, yritystyypin jne. Mukaan. Lisäksi voit tutkia työpaikkoja sijainnin, otsikon, kokemuksen, avainsanan, taitojen ja muiden mukaan.

Yksi helpoimmista asioista, joita voit tehdä Monster-sovelluksessa, on käyttää työn "korttia". Voit hakea työtä pyyhkäisemällä oikealle ja hylätä se pyyhkäisemällä vasemmalle.

Hinta: Vapaa

ladata

5. CareerBuilder-työnhaku

Pitkälle ja tuottoisalle uralle sinun on päivitettävä tietosi ja taitosi. Mutta mitkä taidot ovat välttämättömiä seuraavaan työhön? CareerBuilder voi auttaa sinua. Sovellus kertoo sinulle, mitä taitoja tarvitaan, jotta saisit paremmin maksavan työpaikan tulevaisuudessa.

Tämä iPhonen työnhakusovellus hyödyntää laajennettua todellisuutta (AR); voit nostaa iPhoneasi käyttääksesi AR: ta nähdäksesi työilmoitukset ympäristössäsi. Vaihtoehtoisesti voit käyttää karttanäkymää nähdäksesi työpaikat sijainnissasi.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Good & Co: Kulttuuriin sopivat työpaikat

Ennen kuin tulet mihin tahansa yritykseen, olet huolissasi yrityksen työkulttuurista, etiikasta, ympäristöstä ja muista asioista. Haluat tietää kaikki nämä asiat etukäteen! Good & Go tekee tämän työn puolestasi. Tämä sovellus antaa sinulle persoonallisuuskyselyjä selvittääksesi, oletko harrastaja, unelmoija, visionääri tai monenlaisia ​​muita persoonallisuustyyppejä.

Sinun on suoritettava tämän sovelluksen antama 18 kysymyksen persoonallisuustesti, ja voit löytää vahvuutesi. Tämän sovelluksen avulla voit valmistautua paremmin seuraavaan haastatteluun ja kohdata vaikeita kysymyksiä helposti.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Snag - Työpaikat, jotka vuokrataan nyt

Ehdokkaat tekevät ylimääräisiä mailia vaikuttamaan työnantajiin. Yksi luovista tavoista on luoda videon jatkaminen. Snagin avulla voit näyttää taitosi profiilivideolla. Visuaalinen houkuttelevuutesi saa varmasti paljon enemmän puheluita kuin teksteillä jatkaisi.

Snagin silmiinpistävä piirre on persoonallisuuskyselyjä. Näillä tietokilpailuilla työnantajat oppivat tuntemaan vahvuutesi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. JobAware: Älykkäämpi työnhaku

JobAware hakee Indeedin tulokset ja sallii LinkedInin käytön työnhakuun. Tämän ilmaisen työnhakusovelluksen avulla voit luoda profiilisi kokopäiväisesti, osa-aikaisesti, harjoittelijana, sopimussuhteisena työntekijänä, väliaikaisena tai freelance-työntekijänä.

Voit etsiä työpaikkoja 63 maasta ja saada tämän sovelluksen parhaat hyödyt. Määritä prioriteettisi, ja sovellus toimittaa unelmiesi työpaikat, toiset valinnat ja kolmannet valinnat.

Hinta: Vapaa

ladata

9. HireWire

HireWiren avulla voit luoda profiilisi hetkessä lataamatta ansioluettelosi. Tämä ominaisuus auttaa sinua löytämään työpaikan nopeasti. Yhdellä napautuksella voit olla yhteydessä työnantajiin lähellä sijaintiasi; tarkastella profiilia, avata sijainteja ja keskustella sovelluksessa.

Kun olet työtön, tarvitset apua välittömästi. HireWire työskentelee tämän motton parissa - saa uuden työpaikan sinulle nopeasti. Sovelluksen tavoitteena on saada työpaikka 24 tunnin kuluessa.

Hinta: Vapaa

ladata

10. ExpressJobs Job Search & Apply

Yhden kosketuksen työhakemus on elintärkeää hakijoille, jotka etsivät nopeasti työtä. Käytä nopeita ja ajoita haastatteluja työnantajien kanssa. Tämä sovellus tallentaa automaattisesti työnhakuhistoriasi, joten seuraavalla kerralla ExpressJobs antaa sinulle ehdotuksia etsimäsi perusteella.

Jos et ole kiinnostunut tietystä työtyypistä, voit auttaa ystäviäsi jakamalla töitä sosiaalisen median kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ystävät!

Kirjautua ulos…

Urasi tarkoittaa kolmasosaa elämästäsi, ja siksi sinun on tehtävä viisaita päätöksiä harkittuasi kaikki edut ja haitat. Edellä luetellut sovellukset jakavat tarvittavat tiedot ja tietokannan oikean työn valitsemiseksi oikeaan aikaan ja paikassa.

Voit myös tutkia:

  • Parhaat hauskat sääsovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat sanapelit iPhonelle ja iPadille
  • Instagram Collage Maker -sovellukset iPhonelle
  • Parhaat lähtölaskennan sovellukset iPhonelle ja iPadille

Minkä työnhakusovelluksen haluat ladata iPhoneen tai iPadiin? Jaa palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found