Etsitkö parhaita iPhone 5: n läpinäkyviä nahkoja?

iPhone 5 läpinäkyvät nahat ovat viileitä. Ensinnäkin, ne eivät lisää irtotavaraa kuin tavalliset. Toiseksi he ovat viileitä vain ulkonäöltään. Tarkoitan, että ne pitävät iPhonen ulkoasun ennallaan, jotta voit näyttää kaikki selkeät viivat. Kolmanneksi ne suojaavat koteloasi ainakin naarmuilta.

Täällä on paljon selkeitä iPhone 5 -koteloita. Vaikka kaikki näyttävät erittäin mielenkiintoisilta, kaikilla tapauksilla ei ole samaa laatua. Läpinäkyvien iPhone 5 -nahkojen valitseminen käsin ei ole kovin kovaa, koska kuulemme muutamista tapauksista jatkuvasti. Tarkasteltuamme perusteellisesti arvosteluja ja puhuessamme muutamalle ihmiselle, ajattelimme, että olemme osuneet pakkaukseen.

Tässä on luettelo laadukkaista iPhone 5 -koteloista (tai nahoista, kuten haluat), jotka esittävät iPhonen täydellisiä käyriä ja muotoilua varmistaen, ettei mikään näistä naarmuista vaikuta siihen.

Parhaat läpinäkyvät nahat iPhone 5: lle

1. Ghost Armor

Täydellinen "näkymätön" suoja iPhoneesi. Pakkauksessa on selkeä naarmuuntumaton suojaus sekä yksi selkeä näyttö, joka ei estä kosketusnäyttöominaisuuksia. Viivettä ei ole, aukot varmistavat, että napit ovat käytettävissä, ja koko iho on vain tarpeeksi vahva.

Hinta: $24.95

Osta Ghost Armor

2. BodyGuardz

BodyGuardz iPhone 5 kirkas iho on toinen suosittu tuote nahkojen markkinoilla. Pakkauksessa on kaksi kokosarjaa koko kehon suojaimia. Iho on verrattavissa Ghost Armoriin tukevuuden ja hienovaraisuuden suhteen. Et edes tiedä, että iho on päällä.

Hinta: $24.95

Osta BodyGuardz

3. SwitchEasy Nude

Näennäisesti nimeltään "Alaston", SwitchEasyllä on viehätys. Perinteinen polyeteeninahkasi ei tartu iPhone 5: eesi. SwitchEasy Nude on erittäin ohut ja vahva kotelo. Paksuus on noin 1 mm, ja kotelossa on pehmeä mattapinnoite.

Hinta: $19.99

Osta SwitchEasy Nude

4. Spigen SGP

Luulimme, että säilytämme parhaat viimeiset. Spigen SGP tuottaa joitakin korkealaatuisimmista koteloista ja nahoista. Tämä erityinen sarja on hieno ja yksi hienoimmista markkinoilla. Valitse kirkas iho värivaihtoehtojen joukosta.

Hinta: $26.99

Osta Spigen SGP

5. Case-Mate Naked

Jossain, olemme jo käsitelleet Case-Mate's Naked -tapausta. Se on korkealaatuinen muovikotelo iPhonellesi ja niin ohut, että se olisi melkein erottamaton. Kosketusnäytön vaste ei vaikuta. Case-Mateelta tulet katsomaan yksinkertaisesti upeaa tapausta.

Hinta: $30.00

Osta Case-Mate Naked

6. Kensington-geelikotelo

Kensingtonin Gel iPhone 5 -kotelossa ei ole mitään eroa. Yksinkertaisesti sanottuna, se on yksi täydellisimmistä läpinäkyvistä tapauksista, jotka saat 20 dollarin sijoituksesta. Melko hyvä.

Hinta: $19.99

Osta Kensington Gel Case

Tämä ei tietenkään ole iPhone 5: n käytettävissä olevien läpinäkyvien koteloiden loppu. Valitsimme vain muutamien käyttäjien hyvät arvostelut. Haluamme tietää mielesi ja jos sinulla on kirkas iho, kerro siitä meille!

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found