Parhaat iOS-sovellukset saksan, ranskan ja espanjan oppimiseen

Ellei sinulla ole oikeaa opasta, uuden kielen oppiminen ei ole vain erittäin haastavaa, vaan myös paljon yksitoikkoista. Asiat, kuten vahvan sanavaraston rakentaminen, kielioppisääntöjen ymmärtäminen ja ääntämisen tarkentaminen, vaativat jatkuvaa työtä ja merkittävämpää; asianmukaista ohjausta.

Aivan kuten henkilökohtainen ohjaaja, edistyneet kielenoppimissovellukset iOS: lle seuraavat edistymistäsi ja tarjoavat välitöntä palautetta. He huomauttavat myös puutteista ja tarjoavat vinkkejä esteiden voittamiseksi.

Kaiken lisäksi saat myös mahdollisuuden tulla osaksi suurta kieltenopiskelijoiden yhteisöä ja olla vuorovaikutuksessa samanmielisten kanssa. Tämän päivän yhteenvedossa olemme valinneet suosituimmat iOS-sovellukset ranskan, saksan ja espanjan oppimiseen. Jos olet halukas hallitsemaan nämä kielet, sinun ei pidä jättää antamatta seuraaville sovelluksille tarkkaa kuvaa, koska ne tekevät oppimisesta paitsi suoraviivaista myös hauskaa.

# 1. Duolingo

Kun puhun ihastuttavimmista kielenoppimissovelluksista iOS: lle, ”Duolingo” on yksi nimi, joka tulee aina mieleen ensin. Syy, miksi laitoin sen tikkaiden yläosaan, on interaktiivisemmat opetusmenetelmät.

Koska oppitunnit ovat melko lyhyitä, voit säästää aikaa niille kiireisen elämäntavan aikana. Sen lisäksi, että annat oppia saksaa, espanjaa ja ranskaa, se voi auttaa sinua hallitsemaan monia muita (yli 30) kielia, mikä on jälleen yksi plus.

Edistyksen seurantaominaisuuden avulla Duolingo varmistaa, että olet täysin tietoinen siitä, kuinka hyvin ratkaiset harjoituksia ja mitä sinun on vielä tehtävä parantumisesi kannalta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Memrise

Keskustelu on luultavasti tärkein osa minkä tahansa kielen oppimista. Ja Memrise varmistaa, että pystyt ilmaisemaan tunteesi vaivattomasti tarjoamalla paljon videoleikkeitä äidinkielenään puhuvista.

Voit käydä läpi videoleikkeitä omassa tahdissasi ja oppia, kuinka paikalliset puhujat ilmaisevat näkemyksiään tai keskustelevat päivittäisessä elämässään. Lisäksi sovellus tarjoaa myös monia tehokkaita istuntoja, kuten kuuntelutaito, vaikeita sanoja, nopeuden tarkastelu ja paljon muuta kaikkien näkökohtien parantamiseksi ja taitavammaksi puhujaksi ja lukijaksi.

Jos haluat käyttää kaikkia saatavilla olevia kursseja ja ominaisuuksia, sinun on noudatettava Memrisin premium-suunnitelmia: 8,99 dollaria kuukaudessa, 18,99 dollaria kolmessa kuukaudessa, 59,99 dollaria vuodessa, 99,99 dollaria vuodessa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Rosettan kivi

Ääntämisellä on merkitystä varsinkin silloin, kun haluat hallita täydellisesti puhumista. Rosetta Stonen avulla voit parantaa ääntämistäsi ja puhua luottavaisesti kuin äidinkielenään puhuva.

Aluksi opit perusasioita, kuten tervehdyksiä, kysymyksiä ja lauseita. Jotta voisit ymmärtää sanoja helposti, sovellus yhdistää sanat kuviin. Lisäksi sinua pyydetään myös lukemaan novelleja ääneen ja antamaan palautetta. Kun kieli on pidetty paremmin, voit ilmaista mielipiteesi monista aiheista, kuten urheilu, liike-elämä ja paljon muuta.

Muista, että vain Rosetta Stonen premium-versio antaa sinun käyttää kaikkia ominaisuuksia ja oppitunteja.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. busuu

Kun sinulla on hyvä opas, kielen oppimisesta tulee paitsi helppoa myös iloista. “Busuu” -palvelun avulla saat henkilökohtaisemman ohjaajan, joka seuraa oppimistasi tarkasti. Sovellus keskittyy sekä sanavaraston rakentamiseen että kielioppisi vahvistamiseen.

Palautepisteen ansiosta se pitää sinut motivoituneena ja myös täysin tietoisena edistymisestäsi. Ja sillä on merkittävä rooli, kun haluat hallita paremmin kaikkia olennaisia ​​näkökohtia, kuten lukemista, kirjoittamista, kuuntelua ja puhumista.

Lisäksi tämä sovellus tarjoaa bonusmatkakurssin, joka sisältää monia yleisesti käytettyjä lauseita, jotta voit ymmärtää paikallista kieltä ja jopa kommunikoida äidinkielenään puhuvien kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Babbel

Mitä enemmän käydään käytännön keskusteluissa, sitä nopeammin opit ilmaisemaan tunteita ja mielipiteitä. Babbel opastaa sinua aloittamaan tehokkaat keskustelut. Hyödyllisten vihjeiden avulla voit puhua vapaasti ilman hikkauksia.

Toinen asia, josta pidän Babbelissa, on se, että sen oppitunnit on suunniteltu harkitusti ja ovat suhteellisen lyhyitä (noin 10-15 minuuttia). Siksi sinun ei ole vaikea säästää heille arvokasta aikaa edes kiireisen aikataulun aikana.

Kaiken kaikkiaan se tarjoaa syvällisen katsauksen edistymisestäsi ja näyttää alueet, joilla sinun on tehtävä enemmän työtä parantamiseksi ja mitkä ovat tärkeimmät esteet.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Mondly

Edistyneen puheentunnistustekniikan avulla Mondly on täysin varustettu parantamaan aksenttisi ja auttamaan sinua puhumaan ranskaa, saksaa ja espanjaa haluamallasi tyylillä. Realistisemman kokemuksen tarjoamiseksi sovelluksen avulla voit kuunnella paikallisten ihmisten keskusteluja.

Oppimisen yksinkertaistamiseksi Mondly vahvistaa sanastoa ydinsanojen ja tärkeiden lauseiden avulla. Näin voit helposti hallita yleisemmin käytettyjä sanoja.

Koska harjoitusharjoitukset ovat melko lyhyitä, ne sopivat saumattomasti kiireiseen aikatauluusi. Vielä parempi, älykäs raportointi saa sinut täysin tietämään parannuksistasi ja puutteista, joihin on puututtava.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. HiNative

Yli 110 kieltä tukeva HiNative erottuu yhtenä hienoimmista kielenoppimissovelluksista iOS: lle. Tämän sovelluksen avulla sinusta tulee osa kielten oppijoiden globaalia Q & A-yhteisöä.

Haluatko tietää tietyn lauseen merkityksen tai selvittää tietyn alueen aksentin, yhteisön jäsenet ovat aina valmiita vastaamaan kyselyihisi. Se tarjoaa erittäin hyödyllisiä kysymysmalleja, joiden avulla voit esittää kysymyksiä kätevästi.

Voit myös käyttää merkkejä, valikoita, tarroja ja kuvia kysyäksesi jotain hämmentävää. Lisäksi HiNative tarjoaa räätälöityjä esimerkkilauseita ja kaivattuja vinkkejä yleisen suorituskyvyn parantamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

Se on melkein kaikki!

Paras valinta?

Mene nyt ja hallitse suosikkikielesi. Muista, että jatkuva ponnistus tuo sinut lopulta hyvään tilaan. Joten pidä aina kiinni säännöstä ja varaa aikaa oppimiseen myös kiireisen päivän aikana.

Älä koskaan unohda yhtä harjoitusta ja yritä ilmaista tunteitasi ilman pelkoa. Tietysti saatat käydä vähän aluksi, mutta kun olet saanut otteen, menemisestä tulee melko hyvä. Onnea!

Sinun ei pidä hukata näitä sovelluskokonaisuuksia:

  • Parhaat sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat muistiinpanosovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Projektinhallintasovellukset iPadille
  • Parhaat iPad-sovellukset

Muuten, mikä on suosikkisovelluksesi ja mitkä ovat ominaisuudet, joista olet pitänyt siinä? Jaa ajatuksesi kommenttikentässä.

Uusimmat viestit