Meme Machine - Innovatiivinen videomeme -sovellus iPhonelle

Internetiin liitetyt älypuhelimet ja tabletit ovat kaikkien ihmisten, etenkin teini-ikäisten, parhaita kumppaneita. Ihmiset käyttävät toisinaan tätä tekniikkaa ja joskus väärin. Yksi asia on kuitenkin varma, että he nauttivat tekemisestään. Koko kansalaisen journalismin ilmiö on kehittynyt tämän tekniikan ympärille. Ja nyt viimeisin tunne on luoda ja levittää hauskoja meemejä.

Vaikka meemejä voidaan luoda verkkoselaimilla, nuoret käyttäjät tarvitsevat jotain nopeasti tarttuvaa ja kätevää. Aiemmin jaoimme viestin parhaista GIF-sovellusten luomisesta iPhonelle. Ja tänään aiomme puhua meemikoneesta. Meme Machine tarjoaa mitä nuori sukupolvi tarvitsee. Tämä iPhone- ja iPad-sovellus on suunniteltu luomaan hauskoja meemejä kaikkiin tilanteisiin. Huumori on aina johtava tekijä missä tahansa sisällössä. Koska lyhyet videot ja musiikkikatkelmat ovat muodissa, ihmiset haluavat luoda sisältöä, joka voidaan ladata ja kuluttaa helposti.

Meme Machine iPhone ja iPad Meme Creation -sovellus

Hauskuus on aina johtava tekijä sisällön luomisessa ja jakamisessa sosiaalisessa mediassa. Pidä tämä mielessä, että Meme Machine -kehittäjät ovat luoneet rikkaan kirjaston valmiiksi ladattuja videoita.

Kaikki videot on jaettu neljään luokkaan: KAIKKI, SUOSITUIMMAT, UUDET JA LATAA.

Tämä tekee videoiden selaamisesta erittäin helppoa. Ennen kuin luot memeä, voit tutustua kokoelmaan, joka sisältää historiallisia, suosittuja ja uusimpia videoita.

Voit mukauttaa meemiä lisäämällä grafiikkaa, tekstiä, emojeja ja muita asioita, jotta meemisi olisi viruksen arvoinen. Ystäväsi ja seuraajasi sosiaalisessa mediassa haluavat aina lukea ja kuunnella sanojasi ja ääntäsi.

Ennen kuin jaat luomuksesi, älä unohda käyttää Meme Machinen edistynyttä videonmuokkausohjelmaa.

Tarpeeksi ominaisuuksia! Luodaan nyt meme käyttämällä tätä sovellusta iPhonessa.

Kuinka käyttää meemikonetta hauskojen meemien luomiseen iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Ensinnäkin, lataa ja käynnistä Meme Machine laitteellesi.

Tämän sovelluksen käyttöliittymä on vähän hankala; ehkä kehittäjien on tehtävä enemmän työtä parantaakseen tämän sovelluksen käyttöliittymää.

Meme Machine lataa välittömästi kaikki videot puhelimesi näytölle. Kun napautat vasemmassa yläkulmassa olevaa hakupainiketta, näet videoluokat: KAIKKI, UUSIMMAT, UUDET ja LATATUT.

Painikkeet on asetettu kömpelösti vierekkäin; et voi vierittää vaakasuoraan valitaksesi kunkin luokan. Jos haluat siirtyä viimeiseen luokkaan, ts. LATAA, sinun on painettava kutakin painiketta peräkkäin.

Vaihe # 2. Voit valita minkä tahansa videon mistä tahansa luokasta; napauta videota ja sovellus tekee lataa video, jonka näet Ladattu -osiossa.

MERKINTÄ: Ladattu video ei ole käytettävissä iOS-laitteesi Kuvat-sovelluksessa.

Vaihe # 3. Mene LATAA osiosta nähdäksesi videosi.

Vaihe # 4. Napauta ladattua videota ja sovellus kysyy: Mitä haluat tehdä videon nimellä?

Neljä toimintoa pyyhkäisee ylöspäin laitteen näytön alareunasta. Huomaa, että voit suorittaa vain korostetut toiminnot. Toiminnot vaihtelevat valitsemasi videon mukaan.

Tarkista seuraavat neljä toimintoa:

  • Musiikkivideo: Yhdistä videosi meemimusiikkiin
  • Peittokuvagrafiikka: Peitä grafiikka meemivideoon
  • Peittomemeemi: Peitä meemivideo videollesi
  • Leikata: Leikkaa videostasi meemivideoon

Käyttämällä yllä olevia toimintoja voit luoda hauskan meme, joka kannattaa jakaa sosiaalisen median seinällä.

ladata

Siinä kaikki ystävät!

Käärimistä…

Meme Machine mainostetaan App Storessa saatavana olevana videomeme-sovelluksena # 1. Tämän sovelluksen avulla voit luoda memejä, jotka erottuvat joukosta. Joka päivä miljoonia meemejä ladataan mediaan; varmista, että memeesi ei eksy niin suurina numeroina.

Oletko koskaan käyttänyt muita meemejä, jotka ovat luoneet sovelluksen iOS-laitteellesi? Vertaa Meme Machine -ohjelmaa muihin sovelluksiin ja jaa palautettasi kanssamme kommenttikentässä.

Uusimmat viestit