Parhaat iPhone 11 Pro Max -kotelot vuonna 2021

Elämämme määrittävät tekemämme valinnat. Niiden keskellä on myös valinta valita oikea kotelo laitteillemme; onko kyse ulkonäöstä tai turvallisuudesta. Miksi ei molemmat? Tuomme sinulle joukon parhaita iPhone 11 Pro Max -kotelot joka voi huolehtia sekä laitteesi ulkoasusta että turvallisuudesta.

 1. Maxboost
 2. SHIELDON
 3. Newseego
 4. JUQITECH
 5. TUCCH
 6. Goospery
 7. Burkley
 8. monsuuni
 9. LUPA
 10. Vaihde 4

1. Maxboost

Erittäin ohut, kompakti ja kevyt muotoilu, joka mahtuu helposti käsiin, taskuihin tai laukkuihin. Kolme korttipaikkaa ja sivutasku käteistä varten kotelo toimii siistinä lompakkona. Lisäksi kaiuttimien, kameran ja muiden toiminnallisten porttien tarkat aukot varmistavat, että laitteen monitoiminnallisuutta ei estetä.

Käännä lisäksi lompakkokotelo ja iPhone vaakasuoraan ja vedä jalusta ulos handsfree-katselukokemusta varten. Magneettilukko pitää iPhonen ja muut arvoesineet turvallisesti lukittuna.

USP: Erittäin ohut ja kevyt

Tutustu Amazoniin

2. SHIELDON

Folio-kotelo, joka pitää laitteen ja korttien turvallisuuden etusijalla. Sisäisessä TPU-kuoressa on liukastumisen estävä, lämmöntuotto, joka pitää laitteen viileänä käytön ja latauksen aikana. Kameran korotetut reunat suojaavat lasia naarmuilta ja lialta.

Ulkopinta on valmistettu korkealaatuisesta aidosta lehmännahasta, joka antaa sen luonnollisen ja pehmeän käden tuntuman. Edessä olevan läpän korttipaikat on vuorattu RFID-estokankaalla, joka estää luvattomat skannerit suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi. Lisäksi kotelo on yhteensopiva useimpien iPhone 11 -sarjan langattomien laturien kanssa, joten sinun ei tarvitse irrottaa koteloa lataamista varten.

USP: RFID-esto

Tutustu Amazoniin

3. Newseego

Puhu monitoiminnosta, tämä iPhonen folio-kotelo tarjoaa myös irrotettavuuden. Joten sinulla voi olla erittäin ohut vegaaninen nahkainen kotelo, jossa on lompakko ja matkapuhelinkotelo. Tai voit irrottaa magneettisen iskunvaimennuksen PC + TPU (sisäkotelo) puskurikotelona käytettäväksi.

Sisäänrakennetun magneetin avulla voit myös kiinnittää laitteen magneettiseen autotelineeseen. Lisäksi koska sisempi vaippa on helposti irrotettavissa, jalustaa voidaan käyttää sekä vaaka- että pystysuuntaiseen katseluun. Joten voit tarkastella tai ladata laitettasi missä tahansa asennossa.

USP: Irrotettava 2 in 1 lompakkokotelo

Tutustu Amazoniin

4. JUQITECH

Toinen irrotettava lompakkokotelo iPhonelle, mutta tällä on erillinen ominaisuus. Kun irrotetaan magneettisesta lompakosta, ohut kotelo tukee langatonta latausta. Voit kiinnittää tämän ohuen kotelon myös magneettisiin autotelineisiin, jääkaappiin tai mihin tahansa muuhun metalliseen / magneettiseen paikkaan.

Tämän mukavuuden lisäksi lompakko-osa voi tuplata jalustana kätevään handsfree-elokuvien katseluun, videokeskusteluun tai kasvojen aikaan. Ensiluokkaisella PU-nahkapäällysteellä ja TPU-pohjakuorella on erittäin klassinen ja tyylitelty muotoilu, joka parantaa laitteen ulkonäköä.

USP: Tukee langatonta latausta

Tutustu Amazoniin

5. TUCCH

Valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä nahasta, tämä folio-kotelo tarjoaa joitain silmiinpistävimpiä värejä; erityisesti punainen ja viininpunainen. Kestävässä pehmeässä TPU-rungossa on kotelossa pehmustetut iskunkestävät reunat, jotka pitävät puhelimesi turvassa kolhuilta ja pudotuksilta.

Läppäkannessa on 3 korttipaikkaa ja 1 rahatasku, jotta päivittäiset tarvikkeet voidaan sijoittaa yhteen paikkaan. Korttipaikka on vuorattu RFID-estomateriaalilla, joka suojaa korttisi tehokkaasti ja pitää henkilökohtaiset tietosi turvassa. TUCCH-kotelo tukee myös langatonta latausta.

USP: Pehmustetut iskunkestävät reunat

Tutustu Amazoniin

6. Goospery

Rich flip -kotelona kopioitu folio-kansi pysyy nimensä totta; se sisältää runsaasti ulkonäköä, turvallisuutta ja säilytystä. Ylimääräinen taitettava läppä lainaa lisää korttipaikkoja ja tarjoaa yksityisyyttä ikkunoituun henkilökorttipaikkaan. Käytetty korkealaatuinen pehmeä synteettinen nahka antaa sileän ja mukavan otteen.

Magneettilukossa on tyylikäs kromipinnoitettu koriste, joka takaa ylellisen viimeistelyn. Kummallakin puolella olevat tyynypuskurit parantavat iskunkestävyyttä entisestään. Tarkkojen aukkojen avulla voit käyttää kaikkia laitteen toimintoja helposti ilman kotelon poistamista.

USP: Lisätilaa

Tutustu Amazoniin

7. Burkley

Portfolio-suunnittelukotelo sekoittaa ylellisyyttä ja hienoutta. Aidosta täysjyvänahasta valmistettu kotelo avautuu kuin kirja ja läppäkannessa on useita paikkoja lukemattomien luottokorttien, henkilötodistusten ja käteisen kuljettamiseen. Sisäkuori voidaan napsahtaa päälle / pois lompakosta mukavuutesi mukaisesti.

Kuoressa on iskunvaimennus maksimaalisen suojan saavuttamiseksi ja helposti käytettävissä oleva portti. Sisäänrakennettu magneetti voidaan kiinnittää useimpiin magneettisiin autotelineisiin. Se toimii hyvin langattomien QI-latausten ja Apple Payn tai minkä tahansa muun NFC-sovelluksen kanssa.

USP: Ylellinen kotelo

Tutustu Amazoniin

8. Monsuuni

Patentoidussa muotoilussa monsuunifolio-kotelossa on irrotettava ohut lompakko puhelimen takana. Aidosta nahasta valmistettu lompakossa voi olla enintään 5 korttia ja muutama lasku. Erityisesti korttipaikoissa on RFID-tekniikan esto, jotta kortit ja henkilökohtaiset tiedot ovat turvallisia.

Lompakko on kiinnitetty takaosaan matalatiheyksisellä magneetilla, pitäen ne turvallisesti suljettuina ja sileinä tarvittaessa irrotettaviksi. Lompakon irrottamisen jälkeen kotelosta tulee langaton latausystävällinen. Jos haluat asentaa sen magneettiseen autotelineeseen, kiinnitä metallilevy, jota on saatavana useimpien autotelineiden kanssa. Vaikka tämä poistaa langattoman latauksen käytöstä.

USP: Irrotettava ohut lompakko

Tutustu Amazoniin

9. LUPA

Ylellinen, edullinen hinta, LUPA folio -kotelo on valmistettu kestävästä, pehmeästä ja ympäristöystävällisestä PU-nahasta, joka ei tahraa eikä haalistu. Erittäin ohuessa kotelossa voi olla jopa 3-4 korttia ja 4 laskua. Se peittää kaikki kulmat ja suojaa näyttöä ja kameraa naarmuilta. Näin tehdessään se ei estä pääsyä mihinkään portteihin tai painikkeisiin.

Lisäksi kotelo tukee mukavasti langatonta latausta ja mahdollistaa myös langattomat maksut. Joten riippumatta siitä, käytätkö Apple-maksua vai suoritatko maksun Apple-kortilla, iPhone ja kortti voivat pysyä omissa paikoissaan.

USP: Tuki Apple Paylle

Tutustu Amazoniin

10. VAIHTEET4

Kuten nimestä voi päätellä, se ei ole vain folio-kotelo iPhone 11 Pro Max: lle; se on laitteesi vaihde. Vaihde on poistanut milt-standardin mukaisen pudotustestin jopa 4 metristä. Tämän iskunsuojan taso on kierrätetyn muovin ulkopinnan, D30-puskurin ja TPU-takakannen ansiosta.

Ainutlaatuista D30-materiaalia käytetään yleensä suojavarusteissa ympäri maailmaa sotilaiden, ammattilaisurheilijoiden ja moottoripyöräilijöiden toimesta. Se tarjoaa ohuimman ja edistyneimmän suojan laitteellesi kolhuilta ja pudotuksilta. Ohut ja kevyt muotoilu integroi luottokorttipaikat, sisäänrakennetun katselujalustan ja tukee langatonta latausta.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

Tee valintasi viisaasti !!!

Olen varma, että sinun ei tarvinnut valita ulkoasun tai turvallisuuden välillä tämän luettelon jälkeen. Sinulla on kuitenkin vielä monimutkainen mutta välttämätön valinta - valitset laitteellesi täydellisen kotelon. Tai voit valita ja pitää ne toivelistallasi ja ostaa ne, kun olet muutoksella.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

 • Parhaat iPhone 11 Pro Max -kotelot
 • Tyhjennä kotelot iPhone 11 Prolle
 • Parhaat iPhone 11 Pro Max -kovet
 • Parhaat iPhone 11 Pro Max -kestävät kotelot

Joten kuinka monta tapausta haluat listata? Kerro meille, jos haluat meidän kattavan useampia iPhone 11 Pro Max -lisävarusteluokkia kommenteissa.

Uusimmat viestit