Kuinka vähentää valkoista pistettä iOS 10: ssä iPhonessa tai iPadissa

Esteettömyys, joka on suunniteltu auttamaan erilaisia ​​vammaisia ​​ihmisiä, on saanut iOS 10: ssä erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia. On suurennuslasi, jonka avulla voit suurentaa asioita iPhonen kameralla nähdäksesi pienet yksityiskohdat kaikista esineistä mukavasti. Toisin kuin aikaisemmin, voit suodattaa värejä, jotta laitteen näytön katseleminen olisi helpompaa.

Syvällä esteettömyydessäni olen löytänyt vielä yhden uuden ominaisuuden, jonka avulla voit vähentää kirkkaiden värien voimakkuutta iPhonessa ja iPadissa. Se voi olla erittäin hyödyllinen niille, joilla on vaikeuksia katsella kirkkaita värejä.

Se eroaa hieman laitteen kirkkauden vähentämisestä. Kun pienennät kirkkautta, näyttö tummenee. Mutta kun pienennät valkoista pistettä, näyttö muuttuu epämääräiseksi.

Kirkkaiden värien voimakkuuden vähentäminen iPhonen tai iPadin iOS 10: n ”Reduce White Point” -toiminnon avulla

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset sovellus iOS-laitteessasi → Napauta Esteettömyys.

Vaihe # 2. Näpäytä Näytä majoitukset.

Vaihe # 3. Vaihda kytkintä vieressä Vähennä valkoista pistettä.

Vaihe # 4. Lopuksi sinun on säädettävä kirkkaiden värien voimakkuutta vetämällä painiketta oikealle tai vasemmalle.

Siinä kaikki! Nyt iPhonen näyttö muuttuu vaaleaksi, mikä tekee siitä paljon helpompaa silmillesi.

Esteettömyys on voittanut paljon tunnustuksia siitä, että se on upea voimavara ihmisille. On hienoa nähdä nämä uudet ominaisuudet, jotka ovat parantaneet huomattavasti sen toimivuutta. Toivottavasti Apple tekee tästä erittäin vaikuttavasta ominaisuudesta käyttäjäystävällisemmän.

Vaikka se on kehitetty pitäen mielessä erilaiset vammaiset, voit käyttää sitä kokemuksen parantamiseen.

Suoraan sanottuna pidän paljon Assistive Touchista, koska sen avulla voit käyttää iPhonea mukavasti. Se on tarkoitettu erityisesti niille, joilla on vaikeuksia koskettaa laitteen näyttöä.

Mitä mieltä olet esteettömyydestä? Kuinka paljon se on parantunut viimeisimmässä iOS-ekosysteemissä? Onko mitään uutta ominaisuutta, jonka haluat nähdä osana sitä? Jaa mielipiteesi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found