Parhaat WhatsApp-vaihtoehdot iPhonelle harkittaviksi vuonna 2021

Jos etsit parhaita WhatsApp-vaihtoehtoja, hyvä uutinen on, että vaihtoehtoja on paljon. Kääntöpuoli on kuitenkin se, että millään heistä ei ole vielä sellaista ulottuvuutta ja suosiota, että WhatsApp nauttii. Se voi kuitenkin muuttua pian, kun useammat käyttäjät hyppäävät aluksen yksityisyyden suojan vuoksi.

Jos tietojesi suojaaminen on etusijalla, sinun kannattaa kokeilla joitain vaihtoehtoisia viestisovelluksia viestintätarpeisiisi. Tässä on opas niistä, jotka kannattaa tarkistaa.

Miksi tarvitset vaihtoehtoja WhatsAppille iPhonelle vuonna 2021

Jos WhatsApp on ollut siirtymisviestialustasi, sinun kannattaa harkita vaihtoehtoja, kun otetaan huomioon sen tietosuojakäytännön muutokset vuonna 2021. 8. helmikuuta 2021 lähtien WhatsApp jakaa käyttäjätietoja Facebookin kanssa, ja käyttäjät, jotka eivät ole samaa mieltä uusien ehtojen kanssa, ei voi enää käyttää viestialustaa. Jos yksityisyys on prioriteettisi, harkitse siirtymistä näihin iPhone-WhatsApp-suosituimpiin vaihtoehtoihin.

 1. Signaali
 2. Sanoma Messenger
 3. Skype for iPhone
 4. Viber Messenger
 5. Erimielisyydet
 6. Wickr Me
 7. Threema.
 8. Istunto
 9. LINJA
 10. Lanka

1. Signaali - Yksityinen Messenger

Tämä on yksi parhaista WhatsApp-vaihtoehdoista, joissa on yksityisyys ja upeat ominaisuudet. Siellä on chat, katoavat viestit, puhelut ja paljon muuta. Voit pitää näytön tyhjänä vaihdettaessa sovelluksia, jotta vaeltavat silmät eivät näe näyttöä.

Sen edistyksellinen yksityisyyden suojaustekniikka on aina käytössä, joten voit keskittyä jakamiseen ja yhteydenpitoon sinulle tärkeiden kanssa. Huippuluokan end-to-end-salaus pitää keskustelusi turvassa, ja järjestelmä on optimoitu toimittamaan viestejä nopeasti myös rajoitetuissa verkoissa. Lisätietoja Signal-sovelluksen ja Signal Messenger -vinkkien käytöstä iPhonelle.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Sanoma Messenger

Minulla on houkutus kutsua iPhonen sähke WhatsApp-klooniksi, jolla on yksi ominaisuus: nopeus. Sovellus lähettää viestejä hajautettujen palvelinten kautta (valitsemalla lähimmän), mikä tekee siitä viestien nopeamman. Lisäksi kaikki tietosi, kuten chatit, ryhmät, media jne., On salattu yksityisyyden ja turvallisuuden vuoksi.

Lisäksi se näyttää ja toimii samalla tavalla kuin WhatsApp ja tarjoaa samalla etuja, kuten luoda ryhmäkeskusteluja jopa 200 000 jäsenelle, jakaa suuria tiedostoja ja jopa asettaa botteja tiettyihin tehtäviin. Se on hyödyllinen työkalu verkkoyhteisöjen isännöimiseksi ja tiimityön koordinoimiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Skype for iPhone

Skype on ollut olemassa jo vuosia ja on edelleen yksi luotettavimmista viestialustoista. Se on helppo asentaa, sen avulla voit lähettää viestejä, luoda ryhmäkeskusteluja jne. Voit lisäksi lähettää valokuvia ja videoita, tallentaa ne kamerarullallesi sekä ääni- ja videopuhelut ilmaiseksi.

Lisäksi voit jopa mennä askeleen pidemmälle ja saada Skype-hyvityksiä puhelinnumeroiden soittamiseen maailmanlaajuisesti. Tai voit saada kuukausitilauksen, jotta voit soittaa rajoittamattomia tai kiinteän minuutin puheluita lankapuhelimiin ja matkapuhelimiin aina kun mahdollista.

Hinta: Vapaa

ladata

4.Viber Messenger: Keskustelut ja puhelut

Toinen erinomainen WhatsApp-vaihtoehto, Viber on ilmainen, yksinkertainen, nopea ja turvallisin viesti- ja soittosovellus. Päästä päähän -salauksella kaikki Viberissä jakamasi sisältö pysyy aina sinun ja juttelemasi henkilön välillä. Kukaan, edes Viber, ei voi lukea viestejäsi.

Yksi merkittävä ominaisuus on itsetuhoajastin jokaiselle keskustelusi viestille niin, että kun viesti on luettu, se poistetaan automaattisesti vastaanottajan puhelimesta. Voit myös perustaa oman Viber-yhteisösi! Keskustele rajoittamattoman määrän ihmisten kanssa yhteisestä aiheesta tai intohimosta.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Erimielisyys - Keskustele, chattaile, hengaile

Erimielisyys tunnetaan hyvin paikkana yhteisöille. Voit olla yhteydessä ihmisiin tekstin, äänen ja videon kautta. Tällä alustalla on ominaisuuksia kaikkiin viestintätarpeisiisi perheestä ja ystävistä klubiin ja isompiin ryhmiin. Alhaisen viiveen ääni- ja videoyhteydet näyttävät siltä, ​​että puhut muiden kanssa samassa huoneessa.

Lisäksi on järjestäytyneitä tekstikanavia yhteyden muodostamiseksi juuri haluamallasi tavalla. Mukautetut valvontatyökalut ja käyttöoikeustasot voivat pitää ryhmät yhteydessä yhteiseen tarkoitukseen.

Hinta: Ilmainen (4,99 dollaria kuukaudessa)

ladata

6. Wickr Me - Yksityinen Messenger

Tämä sovellus on yksi turvallisimmista viestintäsovelluksista, joka ei kerää käyttäjätietoja. Yksityisyydestä huolestuneille on olemassa 'silppuri' -ominaisuus, jonka avulla voit asettaa ajan, jonka jälkeen kaikki alustalla koskaan jaetut chatit ja tiedostot poistetaan automaattisesti.

Lisäksi rekisteröinnissä ei tarvita edes puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. Voit keskustella henkilökohtaisesti tai muodostaa enintään kymmenen käyttäjän yksityisiä ryhmiä. Erityisen luotettavaksi tekee sen, että Wickr on avoimen lähdekoodin ja maineikkaat tietoturvatutkimusryhmät ovat tarkistaneet sen koodin, käytännöt ja tietoturvakäytännöt.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Threema. Suojattu Messenger

Tässä on alusta asti suunniteltu viestintäsovellus, joka tuottaa mahdollisimman vähän tietoa palvelimille. Viestit poistetaan palvelimelta heti, kun ne on toimitettu vastaanottajille. Ja ryhmiä ja yhteystietoluetteloita hallitaan vain laitteellasi.

Lisäksi tiedostot tallennetaan salattuina laitteellesi, mikä eliminoi tietojesi joutumisen hakkereiden, yritysten ja hallitusten hallintaan. Se tukee teksti- ja ääniviestejä, puheluita, tiedostojen ja median jakamista jne. Lisäksi tietokoneellasi on myös verkkoversio.

Hinta: $2.99

ladata

8. Istunto - Yksityinen Messenger

Istunto on rakennettu ainutlaatuiseen käyttäjäkäyttöisten palvelimien verkkoon eikä keskuspalvelimiin. Se ei voi vuotaa tai myydä tietojasi, ja keskustelusi pysyvät nimettöminä. Et tarvitse puhelinnumeroa tai sähköpostia, jotta voit käyttää tätä sovellusta, ja voit nauttia yksityisistä, jopa 10 henkilön salatuista ryhmäkeskusteluista.

Voit jakaa äänikoodeja, valokuvia tai muita tiedostoja vapaasti huolimatta tietorikkomuksista. Istunto ei seuraa tai tallenna viestisi metatietoja. Lisäksi laitteen IP-osoitteet eivät koskaan ole alttiina henkilölle, jolle puhut.

Hinta: Vapaa

ladata

9. RIVI

Tämä on yksi suosituimmista viestisovelluksista, jonka avulla voit soittaa ääni- ja videopuheluita ja lähettää viestejä. Se tunnetaan enimmäkseen rajattomasta valikoimasta hauskoja tarroja, jotka elävöittävät keskustelujasi.

Lisäksi se on myös monipuolinen sosiaalinen verkosto, johon voit lähettää päivittäisiä päivityksiä ja kommentoida ystävien viestejä. Se toimii myös tietokoneellasi, ja voit jopa soittaa ulkomaanpuheluita matkapuhelimiin ja lankapuhelimiin edullisin hinnoin.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Lanka • Suojattu Messenger

Tässä on toinen avoimen lähdekoodin WhatsApp-vaihtoehto, jota ei ole pakko jakaa tietoja valvontapalvelujen kanssa. Se tallentaa kuitenkin joitain käyttäjätietoja, kuten puhelinnumeroita ja sähköpostiosoitteita. Tämän tarkoituksena on helpottaa synkronointia laitteiden välillä, ja se poistetaan, kun poistat tilisi käytöstä.

Se sopii erityisesti tiimin viestintään yksityisen tai ryhmäkeskustelun kautta. Kutsu asiakkaita, yhteistyökumppaneita, toimittajia jne. Tekemään yhteistyötä huoneiden kautta ja pitämään ääni- tai videotapaamisia. Se voidaan myös integroida yrityssovelluksiisi ja palveluihisi.

Hinta: Vapaa

ladata

Mitä WhatsApp-vaihtoehtoa haluat mieluummin käyttää?

Toivon, että tämä opas on auttanut sinua löytämään parhaan vaihtoehdon WhatsAppille tarpeisiisi. Kerro minulle alla olevissa kommenteissa, mitä olet kokeillut ja millainen kokemuksesi on ollut.

Voit myös tarkistaa aiheeseen liittyviä viestejä:

 • Google-kuvien vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille
 • TikTok-vaihtoehdot iPhonelle
 • Vaihtoehdot Netflixille iPhonelle ja iPadille
 • Kuinka lähettää viesti jollekin, joka on estänyt sinut WhatsAppissa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found