Kuinka tietää, kuinka monet ihmiset katselivat Instagram-videopostiasi

Jos olet Instagramissa, lataat todennäköisesti videoita vain kuvien sijaan. Kaikki haluavat saada videon viruksen Internetin kautta, mutta valitettavasti vain mielenkiintoinen voittaa pelin. Joka tapauksessa emme mene syvälle viruspitoisuuteen; sen sijaan keskitymme Instagram-videoihin.

Jos et ole tietoinen ominaisuudesta, anna minun kertoa sinulle, että näet itse asiassa Instagram-videon katselukertojen määrän iPhonesta tai iPadista. Jos et ollut perehtynyt asiaan ja mietit nyt, kuinka se tehdään, olet laskeutunut oikealle sivulle. Täällä opastamme sinua tarkistamaan Instagram-videon näkymät, noudata vain alla olevia ohjeita.

Kuinka tarkistaa Instagram-videon näkymät iPhonessa tai iPadissa

Ennen kuin jatkat oppaan kanssa, varmista, että olet päivittänyt Instagramin uusimpaan versioon. Vasta sitten videonäkymävaihtoehto näkyy.

Vaihe 1.Ensimmäinen asia, joka on tehtävä täällä, on käynnistää Instagram -sovelluksen iPhonen / iPadin aloitusnäytöltä.

Vaihe # 2. Selaa nyt vain syötteesi läpi ja kun näet videon, katso vain sen alle. Näyttökerrat saat heti videon alapuolelta.

Siinä kaikki; sinun on noudatettava vain kahta vaihetta. Katselumäärä auttaa analysoimaan, miten ihmiset suhtautuvat videoon. Voit yhdistää katselukertojen määrän tykkäyksiin. Tässä on huomattava, että kaikki eivät pidä katsomastaan ​​videosta. Mutta jos suhde on tarpeeksi hyvä, se tarkoittaa, että ihmiset eivät vain katsele ja ohita videoita, vaan he todella pitävät siitä.

Piti siitä? Harkitse tietojen jakamista sosiaalisessa mediassa. Voit myös seurata blogiimme Facebookissa, Google+: ssa ja Twitterissä saadaksesi uusimmat päivitykset.

Uusimmat viestit