Kuinka lisätä Santa-hattu Memoji-laitteeseen iPhonessa ja iPadissa

Viime aikoina parhaita joulusovelluksia ja taustakuvia kootessani löysin hyviä monia tapoja ja keinoja sytyttää juhla-aika. Silloin löysin tämän hienon hakkeroinnin lisäämällä joulupukin hattu Memojiin iMessagessa iPhonessa tai iPadissa.

Jos olet valmis tekemään mukautetun Memojisi synkronoituna joulun aikaan, rakastat mennä siihen. Lisäksi voit ihanteellisesti mukauttaa joulupukin hatun tuomaan hauskempaa peliin. Oletko valmis antamaan sille kuvan? Anna minun auttaa sinua pääsemään läpi!

Kuinka lisätä Santa-hattu Memoji-sovellukseen iMessagessa iPhonessa ja iPadissa

Muistilappu:

  • Ennen aloittamista; Varmista, että sinulla on yhteensopiva iOS-laite. Memoji on saatavana iPhone 12 Series, 11 Series, X, Xs, Xs Max, XR ja 2018 & 2020 iPad Prolle (sekä 12,9 tuuman että 11 tuuman).
  • Aloittaaksesi sinun on luotava Memoji. Siirry tähän käytännön oppaaseen, jos haluat saada kaiken irti tästä hauskaa rakastavasta ominaisuudesta

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Viestit-sovelluksessa iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Nyt, avaa mikä tahansa keskustelu ja osui Animoji-sovellus.

Vaihe # 3. Pyyhkäise seuraavaksi oikealta vasemmalta ja paina “+” -Painiketta tehdä Memoji. Muokkaa sen jälkeen ihonväri, kampaus, pään muoto ja enemmän.

merkintä: Jos olet jo tehnyt Memojin, etsi se Animoji-sovelluksesta → napauta kolme pistettä vasemmalla puolella → napauta Muokata.

Vaihe # 4. Kun olet perehtynyt perusteisiin, pyyhkäise kohtaan Päähineet. Selaa nyt alaspäin ja valitse Joulupukin hattu. Käytä sitten värivalitsin hatun suunnitteluun.

Vaihe # 5. Lopulta osui Tehty -painiketta vahvistaaksesi.

Käytä nyt tätä Memojia valaistaksesi keskustelusi. Voit käyttää sitä myös FaceTime-sovelluksessa, jotta videopuheluissasi olisi enemmän hauskaa.

Entä jos sinulla ei ole uusinta iPhonea tai 2018 iPad Prota?

Ihmiset, joilla ei ole uusinta iPhonea tai iPadia, voivat hyödyntää joulun näppäimistöohjelmia piristääkseen keskustelua joulupukin emojilla. Erittäin ihastuttava sovellus on Xmas Emojis. Se on ilmainen, ja siinä on paljon joulupukin emojia viestien päivittämiseksi.

Video: Kuinka luoda joulupukin muistomerkki iPhonessa XS, XS Max, XR ja iPhone X

Se on melkein kaikki!

Pidä ihana joulu etukäteen ...

Nyt kun olet löytänyt tämän pienen hakkeroinnin, hyödynnä se parhaalla mahdollisella tavalla juhla-ajan sytyttämiseksi. Etsitkö edelleen lahjoja rakkaillesi? Älä huoli; Olemme kirjoittaneet hienoja viestejä lahjaideoista iPhonelle, iPadille. Joten tarkista heidät, jos haluat löytää jotain mukavaa rakkaalle ystävällesi tai kultaseni.

Saatat pitää myös:

  • Kuinka käyttää Animojia iPhonessa X, Xs, Xs Max ja iPhone XR
  • Hanki iPhone X Animojis mihin tahansa iPhoneen ja Android-puhelimeen
  • Kuinka muuntaa Animoji GIF-muotoon iPhonessa ja iPadissa

Uusimmat viestit