Kuinka poistaa Google-hakutoiminta

Google on ottanut käyttöön helpomman tavan tarkistaa ja poistaa hakutoimintoja iPhonessa, iPadissa, Androidissa ja työpöydällä useiden tahojen puhelun jälkeen tarjotakseen paremman hallinnan tietoihin ja yksityisyyteen.

Tämän uuden päivityksen tultua voimaan voit nyt hallita Google-hakuhistoriaasi tarvitsematta lopettaa hakua. Käyttäjän näkökulmasta muutos näyttää olevan suoraviivaisempi. Voit esimerkiksi tarkastella nopeasti viimeisimpiä toimintojasi ja pystyä poistamaan viimeisen tunnin hakutoiminnot tai pyyhkimään koko selaustiedot. Lisäksi voit myös hienosäätää yksityisyyttäsi ja aktiivisuutesi hallintaa helpommin.

Google-hakutoimintojen tarkistaminen ja poistaminen iPhonessa, iPadissa, Androidissa tai tietokoneessa

Muistilappu: Selausdatan, joka sisältää hakemasi termit, linkit, joihin olet tekemisissä, laitteesi nykyisen sijainnin, kun etsit verkosta, poistaminen on melkein sama iOS: llä, Androidilla ja verkossa. Joten, ei ole väliä mitä laitetta heilutat; voit tehdä sen helposti.

Vaihe 1. Ensinnäkin, mene kohti google.com mobiililaitteellasi tai tietokoneellasi. Varmista, että olet kirjautunut tiliisi.

Vaihe # 2. Napauta nyt valikkopainiketta.

merkintä: Napsauta tietokoneellasi asetukset oikeassa alakulmassa.

Vaihe # 3. Napauta sitten Tietosi haussa.

Vaihe # 4. Seuraavaksi voit tarkistaa viimeisimmät toiminnot.

Alla Poista Hakutoiminnot-osio, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  • Poista viime tunti: Sen avulla voit poistaa viimeisen tunnin selaushistorian
  • Poista kaikki hakutoiminnot: Se puhdistaa koko hakuhistoriasi

Napsauta mitä tahansa kahdesta vaihtoehdosta tarpeen mukaan ja sitten vahvistaa.

Se on melkein kaikki!

Tältä näytöltä saat lisätietoja siitä, miten aktiviteettidata saa haun toimimaan, estämään Googlea tallentamasta ääni- ja äänitulojen nauhoitusta, keskeyttämästä verkko- ja sovellustoimintaasi ja paljon muuta.

Hyvin harkittu toteutus

Minusta tämä uusi toteutus on hyvin harkittu, koska se tarjoaa enemmän hallintaa käyttäjille ja antaa heidän hallita hakutietojaan helposti. Siksi aidan molemmilla puolilla näyttää olevan enemmän selkeyttä.

Koska puhumme tietoturvasta ja yksityisyydestä, suosittelen, että otat kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön Google-tililläsi, jos et ole vielä tehnyt niin. Lisäksi tutustu kattavaan oppaaseen, joka koskee iPhonen ja iPadin turvallisuuden vahvistamista sekä kaksivaiheisen todennuksen määrittämistä Apple ID: lle.

Katso vilkaisu seuraaviin viesteihin:

  • Parhaat VPN-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat tietoturvasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Safari-historian tyhjentäminen iPhonessa ja iPadissa
  • Näytön ajan käyttö iPhonessa ja iPadissa

Uusimmat viestit