Lynktec 360 ° -tabletin (iPad) jalusta

Älylaite ilman lisävarustetta ei voi antaa sinulle eniten hyötyä. Jos haluat hyödyntää viestintälaitettasi parhaalla mahdollisella tavalla - olipa kyseessä sitten älypuhelin, tabletti tai phablet -, sinun on käytettävä asiaankuuluvia lisävarusteita. Tässä on jotain erittäin hyödyllistä iPadillesi ja muille tableteillesi.

Lynktec on lanseerannut 360 ° tabletin jalustan, joka muuttaa elämäsi. Tämä hienosti suunniteltu jalusta antaa sinulle täydellisen vapauden käyttää iPadia tai tablet-laitetta haluamallasi tavalla. 6 tuuman pitkä ja 2,75 tuuman leveä jalusta painaa vain 4oz (noin 113 grammaa) ja sen korkeus on 75 tuumaa.

Katsotaanpa Lynktec-tabletin jalustan muita ominaisuuksia.

Kevyt

Yksi tämän jalustan merkittävistä ominaisuuksista on sen paino. Saatat käyttää erilaisia ​​tabletteja kotona ja toimistossa, mutta jalustasi ei pitäisi lisätä painoa käsiisi kuljettaaksesi tablettia mihin tahansa. Kuten edellä mainittiin, jalusta painaa vain 4oz eli noin 113 grammaa. Ja tämä tekee siitä kannettavan. Voit ottaa sen mukaasi mihin tahansa. Jos matkustat paljon, tämä jalusta voi liittyä sinuun minkä tahansa matkan aikana. Se ei vie paljon tilaa laukussa, kukkarossa tai salkussa.

Kiinteä kahva

Herkälle kappaleelle, kuten iPadille tai tabletille, on oltava luja pito. Tämän jalustan imupehmuste on valmistettu mikroimutekniikasta, joka tarttuu suoraan mihin tahansa tablettiin ilman liimoja. Lisäksi imutyyny on uudelleenkäytettävä, joten voit helposti vaihtaa erilaisia ​​tabletteja toimistossa ja kotona. Tai voit lainata jalustasi ystävillesi käyttämään sitä. Imutyyny ei jätä liimajäänteitä pinnan päälle, joten voit käyttää sitä uudestaan ​​ja uudestaan. Alumiinista valmistettua jalustaa tukee kumi lopussa, mikä antaa sille ylimääräisen otteen, kun asetat jalustan mihin tahansa sileään pintaan.360 asteen kierto

Katso videoita ja jaa onnellisia hetkiä ystävien kanssa. Tämän jalustan 360 asteen kiertokulman avulla voit näyttää videota kenelle tahansa, joka istuu pöydän minkä tahansa puolen lähellä. Vaihda vaaka- ja pystytilaan helposti kääntämällä. Sen täysin säädettävän saranan avulla voit säätää tablet-laitteesi aina ihanteelliseen katseluasentoon.

Alumiinirakenne

Vahva alumiinirakenne tarjoaa verratonta vakautta tälle jalustalle. Jos satut käyttämään tätä jalustaa karkealla pinnalla, ei hätää. Voit helposti sijoittaa tämän jalustan mihin tahansa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia naarmuista tai hankautumisesta.

Kaiken kaikkiaan tämä Lynktec-jalusta tabletille ja iPadille on täydellinen päivittäiseen käyttöön. Tuo kotiin yksi puolestasi ja käytä tablettiasi äärimmäisen kätevästi ja huolellisesti.

Hinta: $39.99

Osta se osoitteesta Lynktec.com.

Uusimmat viestit