Lisää päivämäärä valikkoriville Mac OS X: ssä [Ohjeet]

Oletko huono muistaa päivämääriä? Täytyykö sinun jatkuvasti avata Kalenteri-sovellus vain selvittääksesi mikä päivä / päivä se on? Entäpä päivämäärän lisääminen valikkopalkkiin, joten päivämäärän tuntemiseen tarvitaan vain yksi vilkaisu?

Oletusarvoisesti Mac OS X: n valikkorivi ei näytä päivämäärää. Se näyttää vain ajan. Päivämäärä ja päivä näytetään kellonajan vieressä Macin valikkorivillä.

Näin lisää päivämäärä valikkoriville Mac OS X: ssä:

Vaihe 1: Klikkaa "Apple-valikko.”

Vaihe 2: Valitse “Järjestelmäasetukset ” (Voit myös oikealla painikkeella ajoissa, joka näkyy Mac-työpöydän oikeassa yläkulmassa, ja valitse sittenTreffiaika" käytettävissä.)

Vaihe 3: Valitse "Treffiaika”-Vaihtoehto.

Vaihe 4: Klikkaa "Kello”-Välilehti.

Vaihe 5: Vieressä pitäisi olla kaksi valintaruutua Päivämäärävaihtoehdot. Valitse ruutu, jonka otsikko on ”Näytä päivämäärä.

Vaihe 6: Se siitä. Valikkorivin aikanäyttö näyttää nyt myös päivämäärän. Jos valitsit Näytä viikonpäivä, sinun ei tarvitse avata kalenteria selvittääksesi, mikä päivä on.

Vanhemmat Macit:

Mac-käyttäjien, jotka käyttävät vanhempia OS X -versioita, tulisi noudattaa seuraavaa prosessia. Tuoda markkinoille Järjestelmäasetukset> Kansainvälinen paneeli> Muotot> Mukauta ja järjestä päivämäärämuoto haluamallasi tavalla valikkorivillä. Tämä voi olla hieman monimutkaista, koska joudut muokkaamaan ja lisäämään kahvat aika- ja päivämääräarvoille.

Siinä kaikki ihmiset!

Haluat ehkä tutkia:

  • Osakevalikkopalkin kuvakkeiden järjestäminen tai poistaminen Mac OS X: ssä
  • Laita nimesi Mac-valikkoriville: Pikaopas

Uusimmat viestit