Kuinka lähetät valokuvasi soittajan tunnuksena Flash iPhone -sovelluksella

Vuosien ajan älypuhelimen näyttö on ollut tavallinen näyttö, joka näyttää soittajan numeron. Ja sitten Flash tapahtui. Tämä äskettäin julkaistu sovellus muuttaa varmasti käyttäjäkokemusta puhelujen soittamisesta ja vastaanottamisesta. Tämän sovelluksen koko nimi on Flash: Lähetä kuvia soittajan tunnuksella. Kuten tämä nimi viittaa, voit lähettää kuvasi soittajan tunnuksella. Joten vastaanotin näkee valokuvasi tai kuvasi soittajan tunnuksena ja tunnistaa soittajan nopeasti.

Mutta se ei riitä! Flashilla on enemmän tarjottavaa. Viestintääsi maustetaan tarroilla, kuvateksteillä ja suodattimilla. Vaikka iPhonelle oli tarjolla monia sovelluksia valokuvan näyttämiseksi soittajan tunnuksena, Flash on mennyt ylimääräisiä mailia lisäämällä uuden ulottuvuuden personointiin.

Flash iPhone -sovellus: Lähetä valokuvasi soittajan tunnuksena iPhonessa

Flash-sovellus on saatavilla joissakin tietyissä maissa; Siksi sinun on tarkistettava tämän sovelluksen saatavuus iOS App Storessa. Voit kuitenkin aina vaihtaa laitteesi App Storen maan / alueen käyttääksesi tätä upeaa sovellusta.

Tämän sovelluksen käyttöliittymä on vähän monimutkainen; sinun on ymmärrettävä sovellus perusteellisesti ennen sen käyttöä. Aivan ensimmäinen ehto tämän sovelluksen käytölle on kutsua yhteyshenkilöt lataamaan Flash heidän iPhone- tai Android-puhelimiin. Voit näyttää valokuvasi soittajan tunnuksena vain, jos yhteyshenkilösi käyttää myös Flashia älypuhelimessaan. Tämä voi olla ärsyttävää, koska monet käyttäjät eivät ehkä pidä ajatuksesta käyttää Flashia laitteissaan.

Vaihe 1. Lataa ensin Flash-sovellus iPhonellesi.

Viisi selittävää diaa toimii puhelimessasi ja kun napautat Kirjaudu, sinua pyydetään sallia Flash lähettää ilmoituksia.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinua pyydetään Kirjaudu sisään sinun kanssasi matkapuhelinnumero.

Sitten sinulle lähetetään nelinumeroinen vahvistuskoodi; kirjoita koodi ja sinulla on hyvä mennä.

Vaihe # 3. Syötä sinun nimi ja sukupuoli, ja sitten Aloita vilkkuminen!

Ennen kuin menet ja alkaa vilkkua, tulee näyttö, joka sanoo Napauta tätä saadaksesi ensimmäisen Flash-puhelusi nyt.

Kun napautat että alanuoli, matkapuhelimesi soi ja napauttamalla Hyväksyä -painike, äänipuhelu kuvaa kaikkea Flash-sovelluksesta.

Voit kuunnella tätä kuvausta tai keskeyttää puhelun ja jatkaa.

Kuten edellä mainittiin, Flash pyysi sinulta lupaa käyttää Valokuvat,Yhteystiedot, Mikrofonija Kamera. Napauta vain OK ja lopeta toimenpide.

Vaihe # 4. Nyt tulee tämän sovelluksen pääosa. Sinun täytyy valitse valokuva, joka näkyy soittajan tunnuksena kontakteillesi heidän matkapuhelimen näytöissään. Näet nyt valitsemasi valokuvan ruudun yläosassa. Katso myös, että kolme nappia valokuvasi oikealla puolella.

Nämä painikkeet auttavat sinua muokkaamaan valokuvaa. Näpäytä jokainen painike ja se selittää, mitä se voi tehdä sinulle.

Vaihe # 5. Kun olet muokannut kuvaa, napauta rasti oikeassa yläkulmassa.

Tämä tuo esiin joukon muita painikkeita valokuvan muokkaamiseen. Vaihtoehtoja ovat muunto, suodatin, säätö, tarra, teksti, tekstisuunnittelu, päällekkäisyys, kehys, harja, tarkennus ja taika. Voit tutustua tähän koko sarjaan vapaa-ajalla; se on hauskaa sinulle.

Vaihe # 6. Kun olet muokannut valokuvaa, napauta ”Flash” -kuvaketta puhelimen näytön oikeassa yläkulmassa.

Sinut päästetään Yhteystiedot-näyttöön. Täältä näet neljä välilehteä: Kaikki, Flash, Ryhmät ja Suosikit.

Nimesi on lueteltu Flash-välilehdessä.

Vaihe # 7. Napauta nimi; rasti tulee näkyviin profiilikuvassa ennen nimesi ja napauta sitten”Salama tämä kuva.”

Tässä ponnahdusikkuna pyytää sinua Flash-kuvan. Valitsemasi kuva vilkkuu, kun soitat puhelun.

Vaihe # 8. Näpäytä Joo -painiketta ja kuva / valokuva vilkkuu onnistuneesti.

Vaihe # 9.On aika soittaa puheluja Flashilla. Alkaen Yhteystiedot, valitse yksi, joka käyttää Flashia matkapuhelimellaan.

Alareunassa näkyy kolme painiketta: Viesti, Puheluja Salama.

Vaihe # 10. Näpäytä Salama ja valitse valokuva jonka haluat lähettää ystäväsi puhelimeen aina, kun soitat heille.

Vaihe # 11. Napauta nyt Puhelu ja näet yhteystiedon matkapuhelinnumeron. Napauta sitten Puhelu uudelleen. Vastaanotin voi nähdä välkkyvän kuvan puhelimen näytöllä.

merkintä: Kun soitat puhelun toisen kerran, valokuva / kuva ei näy vastaanottimen puhelimessa. Joka kerta, kun soitat, sinun on Flash-kuvasi. Tämän asetuksen takana on tarkoitus; et ehkä halua soittaa kuvallasi joka kerta. Tätä ominaisuutta voidaan käyttää vain, kun tarvitset apua nopeasti.

Esimerkiksi, jos olet kokenut onnettomuuden ja loukkaantunut, voit soittaa Flash-puhelun perheellesi tai ystävällesi osoittaaksesi tarvitsevasi apua. Nähdessään loukkaantuneesi vastaanottaja ottaa nopeasti vastaan ​​puhelun, vaikka hän olisi keskellä jotain tärkeää.

Yksi ystävistäni haluaa käyttää tätä sovellusta näyttääkseen kauniin lahjan, jonka hän ostaa tyttöystävälleen, varsinkin kun hän ei ota vastaan ​​säännöllisiä puheluita.

Miksi sinun tulisi käyttää Flashia?

Flash ei ole vain yksi älypuhelimen rihkama. Sovellus on todella hyödyllinen, kun tarvitset nopeaa palautetta siitä, mitä ostaa itsellesi. Kun olet kaupassa ja haluat ostaa jotain rakkaillesi, voit näyttää telineessä olevat vaihtoehdot. Kun he näkevät puhelimen näytöllä jotain kaunista, he ottavat puhelut mykistyksen tai katkaisemisen sijaan.

Yhteenvetona…

Flash tarjoaa sinulle myös turvaominaisuudet; voit ajastaa valokuviesi vanhenemisen automaattisesti toimituksen jälkeen. Tämä varmistaa yksityisyyden lisäksi myös täydellisen hallinnan siitä, kuka voi nähdä minkä kuvan sinun. Kun joku tallentaa kuvasi tai ottaa kuvakaappauksen, saat ilmoituksen.

Voit viitata mielenkiintoisempiin viesteihin:

  • Parhaat iPhone-sovellukset päällekkäisten yhteystietojen poistamiseen
  • Switchit Contact Sharing & Network Manager iPhone -sovellus
  • Parhaat iPhone-valokuvausohjelmat
  • Kuinka piilottaa soittajan tunnus iPhonessa

Haluatko käyttää Flashia iPhonessa? Arvioi tämä sovellus asteikolla 5, jossa yksi on "Vihaa" ja viisi "Erinomainen".

Uusimmat viestit