Kuinka toistaa YouTubea Apple TV: lle Macista?

Me kaikki rakastamme YouTubea, koska siinä on melkein kaikenlaisia ​​videoita, jotka miljoonat käyttäjät ovat ladanneet ympäri maailmaa. Se on kuin kultakaivos videoiden ystäville. Nämä videot ovat nautinnollisempia suuremmalla näytöllä, kuten Mac, mutta olisi hienoa katsella niitä vieläkin suuremmalla näytöllä Apple TV: n avulla.

Se on todellakin mahdollista Macin AirPlay-ominaisuuden avulla. Kyllä, sinulla on se oikeus; puhumme YouTube-videoiden katselemisesta Apple TV: ssä käyttämällä AirPlay-ohjelmaa Macissa. Älä huoli, jos et tunne prosessia, olemme täällä opastamassa samaa. Seuraa vain mainittuja vaiheita, niin sinäkin voit nauttia videoista Apple TV: ssä.

Kuinka toistaa YouTubea Apple TV: lle Macista

Vaihe 1. Käynnistä Mac-tietokoneellasi Safari selain ja avaa YouTube-video haluat AirPlayn Apple TV: lle.

Vaihe # 2. Oikeassa alakulmassa huomaat AirPlay kuvake; se on kuin pieni pyramidi alareunassa, jota ympäröi televisio. Napauta kuvaketta.

Vaihe # 3. Täällä näet Apple TV vaihtoehto yhdessä nimen kanssa. Napsauta sitä aloittaaksesi AirPlay-tilan.

Vaihe # 4. Kun AirPlay käynnistyy, Safari-ruutusi muuttuu harmaaksi, ja viesti sanoo:Videota toistetaan [Apple TV: n nimi].”

Siinä kaikki ystävät; nauti ohjelmasta Apple TV: lläsi. Tässä on pieni vinkki niille Mac-käyttäjille, joilla ei ole Apple TV: tä. Sinullakin voi olla YouTube-videoita televisiossa, hanki vain HDMI-kaapeli ja liitä Mac televisioon. Älä unohda tarttua popcorniin.

Uusimmat viestit