iOS 14: Kuinka käyttää Reminders-sovellusta iPhonessa ja iPadissa

Muistutukset-sovelluksessa on tapahtunut merkittäviä parannuksia iOS 13: ssa ja iOS 14: ssä. Aiemmin se oli vain yksinkertainen sovellus, jolla oli perustoiminnot. Muistutukset on nyt uudistettu massiivisesti ja niissä on vankat ominaisuudet, joiden avulla voit lisätä alitehtäviä, kuvia, saada muistutuksen, kun lähetät tekstiviestejä jollekin muulle! Anna meidän päästä sisään ja näyttää, kuinka voit käyttää Muistutukset-sovellusta iPhonessa tai iPadissa.

Ennen kuin aloitat: Varmista, että iCloud-muistutukset on määritetty siten, että kaikki synkronoidaan kaikilla Apple-laitteillasi.

 • IPhonessa ja iPadissa: Avaa Asetukset-sovellus → nimesi ylhäältä → iCloud → varmista, että Muistutusten kytkin on päällä.
 • Macissa: Avaa Järjestelmäasetukset → Apple ID → iCloud → varmista, että Muistutukset-ruutu on valittuna.
 • Päivitä: Jos näet vaihtoehdon päivittää muistutuksesi, muista tehdä se lukemalla tämä tärkeä tieto Applen virallisella tukisivulla.

Aloitetaan Muistutukset-sovelluksella

 • Kuinka luoda muistutus iPhonessa tai iPadissa
  • Luo muistutus Sirillä
  • Luo muistutus toisesta sovelluksesta
 • Lisää ilmoituksia ja muuta muistutukseen pikatyökalurivillä
 • Kuinka luoda alatehtäviä muistutuksessa iPhonessa tai iPadissa
 • Muistutuksen täyttäminen
 • Muistutuksen poistaminen
  • Muistutusluettelon poistaminen
 • Uuden muistutusluettelon luominen iPhonessa tai iPadissa
 • Kuinka siirtää muistutus toiseen luetteloon
 • Muuta muistutusten järjestystä
 • Tarkastele muistutuksiasi älykkäissä luetteloissa
 • Kuinka etsiä muistutuksia
 • Muistutusluettelon jakaminen
 • Määritä muistutus jaetusta luettelosta

Kuinka luoda muistutus iPhonessa tai iPadissa

 1. Avaa Muistutukset-sovellus, napauta + Uusi muistutus vasemmasta alakulmasta.
 2. Anna sille otsikko, kuten Toivotamme hyvää syntymäpäivää. Muistiinpanot-kansioon voit lisätä vähän jotain, kuten Hanki kakku ensin.
 3. Näpäytä Yksityiskohdat. Määritä tarpeidesi mukaan päivämäärä, aika, sijainti jne. Puhumme näistä kaikista alla olevissa otsikoissa.
 4. Napauta lopuksi Lisätä.

Merkintä: Oletetaan, että napautat luetteloa ja napautat sitten + Uusi muistutus. Tässä tapauksessa voit napauttaa (i) lisätä tietoja, kuten päivämäärä, aika, muistiinpanot, sijainti jne.

Luo muistutus Sirillä

Kutsu Siri painamalla pitkään Oikeanpuoleista painiketta iPhonessa, jossa on kasvotunnus. Malleissa, joissa on Koti-painike, paina sitä pitkään. Voit käyttää myös Hei Siri -ohjelmaa, jos se on määritetty. Kun Siri on näytöllä, kysy tältä:Muistuta minua ottamaan lääkkeitä klo 21.00TaiMuistuta minua kytkemään vedenpuhdistin päälle, kun pääsen toimistoon, Ja tällaisia ​​asioita…

Luo muistutus toisesta sovelluksesta

IOS-jaosivun avulla voit luoda muistutuksia muista sovelluksista.

 1. Napauta toisen sovelluksen sisällä Jaa-kuvake nähdäksesi osakesivun.
 2. Napauta Muistutukset-kuvake.
 3. Lisää otsikko, muistiinpanoja, yksityiskohtia jne. Tarvittaessa.
 4. Napauta lopuksi Lisätä.

Merkintä: Lisää muistutus Notes-sovelluksesta napauttamalla yläreunassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta, napauttamalla Lähetä kopio ja valitsemalla Muistutukset.

Lisää ilmoituksia ja muuta muistutukseen pikatyökalurivillä

Kun lisäät muistutuksen, näet nopean työkalupalkin iOS-näppäimistön päällä, joka nopeuttaa prosessia. Merkintä: Et ehkä näe sitä, jos käytät kolmannen osapuolen näppäimistöohjelmaa, kuten SwiftKey.

 • Päivämäärä ja aika: Kaikissa muistutuksissa on tärkeää asettaa tarkka päivämäärä ja kellonaika. Kun kirjoitat tai olet kirjoittanut, napauta pientä kalenterikuvaketta vasemmalta. Valitse nyt Tänään, Huomenna tai Seuraava viikonloppu. Napauta Päivämäärä ja aika mukautettuja asetuksia varten.
 • Lisää sijainti: Napauta kuvaketta, joka näyttää nuolipääksi. Valitse vaihtoehto tai napauta Mukautettu ja etsi osoite.
 • Merkitse muistutus: Napauta lippukuvaketta merkitäksesi muistutuksen erityisen tärkeäksi. Kaikki merkittyjä muistutuksia on lueteltu älykkäässä luettelossa.
 • Lisää liite: Napauta kamerakuvaketta. Täältä voit lisätä mediaa muistutukseen. Napsauta kuvaa, valitse olemassa oleva kuva valokuvakirjastosta tai skannaa asiakirja.
 • Määritä muistutus: Tätä varten sinun on ensin tehtävä jaettu luettelo. Napauta sen jälkeen muistutuspainiketta osoittaaksesi muistutuksen henkilölle, jonka kanssa jaat luetteloa.
 • Käytä älykkäitä ehdotuksia: Oppimalla luomistasi muistutuksista sovellus voi ehdottaa päivämäärää, kellonaikaa ja sijaintia muistuttaville muistutuksille.

Kuinka luoda alatehtäviä muistutuksessa iPhonessa tai iPadissa

Alatehtävät ovat upeita, koska ne antavat sinulle muistutuksia, jotka ovat päämuistutuksen alla. Esimerkiksi tärkein muistutus onKuukausittaiset ruokaostokset, Ja sen alimuistutukset ovat hammastahna, pehmopaperi, saippua, koiranruokaTässä on useita tapoja luoda alatehtäviä Muistutukset-sovelluksessa.

 • Menetelmä I. Näpäytä (i) kun lisäät uuden muistutuksen. Tai napauta olemassa olevaa muistutusta nähdäksesi (i) -painikkeen. Napauta sitten AlatehtävätLisää muistutus.
 • Kun olet lisännyt alitehtävät, napauta <> palataksesi takaisin ja napauttamalla lopuksi Valmis.
 • Menetelmä II. Pyyhkäise vasemmalta oikealle olemassa olevassa muistutuksessa ja napauta Sisennys. Tästä muistutuksesta tulee sen yläpuolella olevan muistutuksen alatehtävä. Poista alitehtävä pyyhkäisemällä sitä vasemmalta oikealle ja napauttamalla Outdent.
 • Menetelmä III. Kosketa muistutusta pitkään ja vedä se toisen päälle. Vedetystä muistutuksesta tulee alitehtävä.

Muistutuksen täyttäminen

 1. Voit suorittaa muistutuksen ilmoituskeskuksesta. Paina tätä varten ilmoitusta tai pyyhkäise oikealta vasemmalle, Näpäytä NäytäMerkitse valmiiksi.
 2. Vaihtoehtoisesti: Sovelluksen sisällä voit napauta ympyrää muistutuksen vieressä. Näet kaikki valmiit muistutukset napauttamalla Lisää-painikeja valitse Näytä valmis.

Muistutuksen poistaminen

 1. Avaa Muistutukset-sovellus ja siirry haluamaasi muistutukseen.
 2. Pyyhkäise oikealta vasemmalle ja napauta Poistaa.
 3. Lisäksi: Jos haluat poistaa useita muistutuksia kerralla, napauta Lisää-painikeValitse Muistutukset → valitse haluamasi merkinnät ja napauta roskakorikuvake.

Muistutusluettelon poistaminen

 1. Käynnistä Muistutukset-sovellus iPhonessa tai iPadissa. Pyyhkäise Omat luettelot -luettelosta oikealta vasemmalle. Napauta punainen roskakorikuvake.
 2. Vaihtoehtoisesti: Napauta luetteloa. Napauta seuraavalla näytöllä Lisää-painike ja valitse Poista luettelo.
 3. Tärkeä: Kun poistat muistutusluettelon, myös kaikki sen sisällä olevat muistutukset poistetaan.

Merkintä: Et voi poistaa älykkäitä luetteloita (näkyy ylhäällä). Mutta voit piilottaa ne kaikki. Napauta tätä varten Muokata, poista valintaruudut ja napauta Tehty.

Uuden muistutusluettelon luominen iPhonessa tai iPadissa

 1. Avaa Muistutukset-sovellus ja napauta Lisää luettelo.
 2. Anna sille haluamasi nimi ja valitse sitten haluamasi luettelo, aksenttiväri ja kuvake.

Jos haluat nimetä uudelleen tai muokata olemassa olevan luettelon väriä ja kuvaketta, pyyhkäise vasemmalta oikealle ja napauta tietokuvaketta (i). Voit myös napauttaa luetteloa, napauttaa Lisää-painikeja valitse Nimi ja ulkonäkö.

Kuinka siirtää muistutus toiseen luetteloon

 1. Napauta olemassa olevaa muistutusta ja napauta sitten (i).
 2. Selaa alaspäin ja napauta Lista. Valitse nyt toinen luettelo.

Pro-vinkki: Voit myös vetää ja pudottaa siirtääksesi muistutuksen. Kosketa muistutusta pitkään, kunnes se nousee hieman. Napauta nyt toisella sormella <> Mennä takaisin. Pudota muistutus haluamaasi luetteloon.

Muuta muistutusten järjestystä

 1. Kun olet näytöllä kaikkien muistutusten kanssa, napauta Lisää-painike → Valitse Muistutukset.
 2. Kosketa hampurilainen-kuvake (kolme pientä viivaa) ja vedä sitä ylös tai alas.

Merkintä: Voit myös vetää ja pudottaa suoraan, mutta varo, ettet tee alitehtäviä vahingossa.

Tarkastele muistutuksiasi älykkäissä luetteloissa

Kun avaat Muistutukset-sovelluksen, näet suorakulmion välilehdet yläosassa, kuten Tänään, Suunniteltu, Merkitty, Kaikki, Määritetty minullejne. Napauta yhtä nähdäksesi muistutukset.

Nämä ovat älykkäitä luetteloita, jotka luodaan automaattisesti. Suurin osa nimistä, kuten All, Today ja Scheduled, ovat itsestään selviä. Merkitty älyluettelossa on kaikki tärkeimmät muistuttamasi merkinnät. Minulle määritetty -älyluettelossa on kaikki muistutukset, jotka muut ovat antaneet sinulle.

Merkintä: Saatat nähdä myös älykkään luettelon nimeltä Siri Suggestions. Se on ehdottanut muistutuksia, jotka sovelluksen mielestä sinun pitäisi luoda sähköpostisi ja viestiesi perusteella.

Kuinka etsiä muistutuksia

Kun avaat Muistutukset-sovelluksen, yläosassa on hakupalkki. Kirjoita muistutuksen nimi etsiäksesi sitä. Kun napautat muistutusta, näet myös tietopainikkeen (i). Napauta sitä muutosten tekemiseksi.

Muistutusluettelon jakaminen

 1. Käynnistä Muistutukset-sovellus ja napauta haluamaasi luetteloa.
 2. Napauta Lisää-painike ja napauta sitten Osakeluettelo.
 3. Käytä nyt haluamaasi sovellusta (kuten Viestit, Sähköposti, Slack, WhatsApp jne.) Lähetä kutsu yhdelle tai useammalle henkilölle.
 4. Hyväksyttyään he voivat tarkastella muistutuksia, lisätä, poistaa tai merkitä ne valmiiksi.

Merkintä: Oletetaan, että olet luonut muistutuksia iPhonellasi, jossa on iOS 13 tai uudempi. Silloin kutsumillasi henkilöillä on myös oltava laite, joka käyttää iOS 13: ta tai uudempaa (tai iPadOS tai macOS Catalina ja uudemmat).

Määritä muistutus jaetusta luettelosta

Voit määrittää muistutuksia eri ihmisille. Oletetaan, että olet menossa telttailuun, ja sinulla on muistutusluetteloita. Nyt voit määrittää muistutuksen, sanoa, että tuo huopa yhdelle ystävälle, tuo liesi toiselle ja niin edelleen. Näin määrität muistutukset.

 1. Sisällä a jaettu muistutusluettelo (katso kuinka tehdä yksi yllä), napauta muistutusta.
 2. Näet tehtäväpainike (henkilökuvake) iOS-oletusnäppäimistön yläpuolella. Napauta sitä. Valitse nyt henkilö ja napauta Tehty.

Merkintä: Jos käytät kolmannen osapuolen näppäimistöä, et ehkä näe määrityspainiketta. Napauta tällöin muistutusta, napauta (i)ja napauta sitten Määritä muistutus.

Poista tai määritä uudelleen napauttamalla muistutuksen vieressä olevan henkilön profiilikuvaa.

Valmis käyttämään Muistutukset-sovellusta kuin ammattilainen!

Toivon nyt, että osaat käyttää Muistutukset-sovellusta ja hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Minusta tämä sisäänrakennettu sovellus on sopiva, monipuolinen ja helppo käyttää. Mikä on sinun mielipiteesi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

LUE SEURAAVA:

 • iPhone-muistutukset eivät toimi iOS 14: ssä? 8 tapaa korjata se
 • Tuntimuistutusten asettaminen iPhonessa, iPadissa ja Macissa
 • Parhaat lähtölaskennan sovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found