Parhaat iPhone 6s -näppäimistökotelot vuonna 2021

Kun Apple toi markkinoille iPhone 6: n ja iPhone 6 Plus: n, kaikki olivat yllättyneitä nähdessään suosikkiälypuhelimiensa jättiläisemmät näytöt. Jotkut arvostivat tätä Applen siirtoa, kun taas toiset, jotka suhtautuvat kriittisesti tähän muutokseen, ajattelivat, että Apple oli vihdoin liittynyt suosittuun vaunuun. Ihmiset pitivät kuitenkin suuremmasta näytöstä käyttäjänä, kuten tekstiviestit ja sähköpostit olivat merkittäviä asioita aikaisemmissa iPhonissa. Jopa jättimäisten näyttöjen saamisen jälkeen pitkien tekstiviestien kirjoittaminen on aina ollut haastava tehtävä iPhonessa, itse asiassa missä tahansa älypuhelimessa. Mutta jotkut nerokkaat lisävarusteiden valmistajat löytävät ratkaisuja tällaisiin ongelmiin. Olemme listanneet sinulle laadukkaita iPhone 6s -näppäimistökoteloita. Jos iPhone 6s: n virtuaalinäppäimistöstä on kyllästynyt, tuo mikä tahansa näistä näppäimistökoteloista esille.

1. Fosa

Fosan kotelo on enemmän folio-kotelo, toisin kuin perinteinen näppäimistökotelo. Lisäksi se on vaaleanpunainen, joka sopii naisyleisöillemme. Se voi tukea iPhone 6: ta muiden iPhone-laitteiden kanssa. Irrotettava näppäimistö voidaan poistaa, jotta sitä voidaan käyttää folio-kotelona.

Valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta, se on kestävä ja tyylikäs. Sisäänrakennetun jalustan ansiosta elokuvien kirjoittaminen tai katseleminen on mukavaa handsfree-tilassa. Lopuksi ei ole saatavana värivaihtoehtoja.

Avainominaisuudet:

 • Folio suunnittelu
 • Ensiluokkainen PU-nahka
 • Sisäänrakennettu jalusta handsfree-katseluun
 • Yhteensopiva 4,5 ”-6,8”

Hinta: 21,99 dollaria Amazon.comissa

Tutustu Amazoniin

2. Yleinen

Tässä on söpö pieni näppäimistökotelo iPhonellesi, joka on kevyt, kompakti ja helppo kuljettaa kaikkialla. Siinä on irrotettava magneettinen näppäimistötarjotin, jotta voit käyttää sitä myös klassisena folio-kotelona tarvittaessa.

Se on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta, joka estää laitteesi naarmuuntumisen ja mahdollistaa helpon pääsyn kaikkiin portteihin. Lisäksi sisäänrakennettu jalusta pitää matkapuhelimesi turvallisesti täydellisessä kulmassa kirjoittamiseen tai elokuvien katseluun. Voit valita vaaleanpunaisesta, mustasta ja sinisestä värivaihtoehdosta.

Avainominaisuudet:

 • Yhteensopiva 4,5 ”-6,8”
 • Sisäänrakennettu jalusta
 • Tukeva iskunkestävä ulkopinta
 • 3 värivaihtoehtoa

Hinta: $18.89

Tutustu Amazoniin

3. Perustaja

Katso tämä näppäimistöfolio, joka näyttää hyvältä ja toimii tehokkaasti. Siinä on irrotettava magneettinen näppäimistötarjous mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä varten. Samaan aikaan on helppoa käsitellä ja kuljettaa kaikkialla.

Lisäksi se suojaa iPhonea naarmuilta ja pitää sen tyylikkäänä. Suojaava ulkopinta tarjoaa kestävän, kestävän, iskunkestävän suojan pudotuksia vastaan, kun muovinen näppäimistö on rakennettu kestämään. Valitse klassisista valkoisista ja taivaansinisistä väreistä.

Avainominaisuudet

 • Yhteensopiva 4,5-6,8 tuuman puhelimien kanssa
 • Irrotettava magneettinen näppäimistö
 • Valmistettu PU-nahasta
 • 2 värivaihtoehtoa
Hinta: 22,69 dollaria

Siinä kaikki, ihmiset!

Valintasi?

Tällä hetkellä iPhone 6: n tai uudemman näppäimistökoteloita ei ole saatavana Amazonista. Mutta voit olla varma, heti kun lisää vaihtoehtoja saapuu, päivitämme tämän viestin.

Älä missaa:

 • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot
 • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -näppäimistökotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found