Razer-mekaaninen näppäimistökuori iPad Prolle vuonna 2021

Erittäin suuri 12,9 tuuman iPad Pro on helposti markkinoiden paras tabletti. Mikä tekee minusta eniten vaikutusta tästä iPadista, on kaksinkertainen erittäin ammattitaitoisena kannettavana tietokoneena. Applen älykäs näppäimistö, jonka avulla käyttäjät voivat saada kaiken irti iPad Prosta, on huomattava. Jos etsit erinomaista koteloa, joka voi toimia myös erinomaisena näppäimistönä, on kuuma vaihtoehto.

Razer-mekaaninen näppäimistökuori iPad Prolle

Razer, jonka tiedetään tuottavan upeita pelinäppäimistöjä, on tällä kertaa kiinnittänyt huomiota iPad Proon. Razerin mekaanisen näppäimistökotelon mahtavien ominaisuuksien ohella voit odottaa sen toimittavan tavarat élanin kanssa.

Matalaprofiilisen mekaanisen kytkimen määrittely

Näppäimistökotelossa on maailman ensimmäinen matalan profiilin mekaaninen kytkin mobiililaitteelle. Ohut chiclet-näppäinlukko optimoi käyttö- ja nollauspisteet, ja 70 g: n käyttövoima tekee kirjoittamisesta erittäin kätevää.

Taustavalon valaistus 20 kirkkaustasolla

Taustavalon avulla voit käyttää näppäimistöä vaivattomasti myös heikossa valaistuksessa. Koska jokainen avain on valaistu erikseen, sinulla ei ole vaikeuksia löytää tiettyä avainta edes pimeässä.

Lisäksi on jopa 20 kirkkaustasoa, joiden avulla voit säätää näppäimistön koteloa tarpeen mukaan.

Metallinen jalusta

Kotelossa on metallinen jalusta, jonka avulla voit muuttaa kulmia haluamallasi tavalla. Minusta tämä ominaisuus on melko kätevä.

Joskus haluat käyttää laitettasi haluamastasi kulmasta, lähinnä videoita katsellessasi. Sen avulla voit tehdä sen niin mukavasti kuin haluat.

Hyvä akun käyttöikä

Taustavalon ollessa päällä mekaaninen näppäimistökotelo kestää jopa 10 tuntia yhdellä latauksella. Jos taustavalon valaistus ei ole käytössä, se voi kuitenkin kestää jopa 600 tuntia.

Ainoa haittapuoli

Vaikka kotelo muodostaa välittömästi yhteyden taulutietokoneeseesi Bluetoothin kautta, se latautuu mikro-USB: n kautta. Olisi parempi, jos se olisi ottanut kaiken irti Smart Connectorista. Se on ainoa haitta, jonka olemme löytäneet tässä edistyneessä näppäimistökotelossa.

Ominaisuudet ja tiedot yhdellä silmäyksellä

  • Matalaprofiiliset mekaaniset kytkimet, joiden käyttövoima on 70 g
  • Optimoitu käyttö- ja nollauspisteet
  • Kapeat chiclet-avaimenperät
  • Suunniteltu Apple iPad Prolle
  • Metallinen jalusta
  • Irrotettava polykarbonaattisuojus
  • Yhteydet: Bluetooth
  • Akun kesto: noin 10 tuntia yhdellä latauksella suurimmalla kirkkaudella - noin 600 tuntia yhdellä latauksella, taustavalo sammutettuna

Tuomio.

Epäilemättä Razerin mekaanisen näppäimistön kotelon on oltava kohtuullisen hyvä vaihtoehto niille, jotka voivat käyttää ylimääräisiä taaloja. Toiminnallisuuden ja laatuominaisuuksien suhteen se asettaa erittäin korkeat standardit.

Osta osoitteesta RazerzOne.com

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found