Kuinka ladata Instagram-videoita ja valokuvia iPhone-kamerarullalle

Yli miljardi ihmistä rakastaa Instagramin käyttöä. Olemme usein törmänneet upeisiin kuviin ja videoihin, jotka haluamme tallentaa paikallisesti Kuvat-sovellukseen. Valitettavasti itse sovelluksessa ei ole sisäänrakennettua ratkaisua. Mutta älä huoli, olemme saaneet sinut kattavaksi yksityiskohtaisen oppaan siitä, miten voit ladata Instagram-videoita ja valokuvia iPhonen kamerarullalle.

 • Lataa Instagram-videot ja valokuvat iPhone-kamerarullalle pikavalintojen avulla
 • Kuinka ladata Instagram-videoita, valokuvia ja tarinoita iPhonelle
 • Ota näyttökuva tai näytön tallennus
 • Käytä Repost-sovellusta
 • Kuinka ladata Instagram-kuvia ja videoita tietokoneella

Lataa Instagram-videot ja valokuvat iPhone-kamerarullalle pikavalintojen avulla

Ennen kuin aloitat: Avaa asetukset -sovellus iPhonessa → Pikanäppäimet → ja ota käyttöön Salli epäluotettavat pikakuvakkeet.

 1. Saada Instagram Media napsauttamalla tätä linkkiä. Vieritä seuraavaksi alaspäin ja napauta Lisää epäluotettava pikakuvake.
 2. Avaa iPhonen Instagram-sovellus ja siirry ladattavaan viestiin.
 3. Napauta kolmen pisteen kuvake valokuvan tai videon vasemmassa yläkulmassa. Valitse seuraavaksi Kopioi linkki.
 4. Avaa Pikanäppäimet sovellus → Omat pikavalinnat → napauta Instagram Media pikakuvake.
 5. Napauta aina, kun sitä kysytään OK antaa käyttöoikeudet tälle pikakuvakkeelle. Sen jälkeen Instagram-kuva tai video tallennetaan iPhone Photos -sovellukseen.

Hyödyllinen vinkki: Voit lisätä tämän pikakuvakkeen iPhonen aloitusnäyttöön. Tämä poistaa tarpeen avata Pikakuvake-sovellus joka kerta (vaihe 4 yllä). Voit kopioida postilinkin ja napauttaa Instagram Media -pikakuvaketta suoraan aloitusnäytöltä.

Kuinka ladata Instagram-videoita, valokuvia ja tarinoita iPhoneen

 1. Avaa Safari iPhonellasi, jossa on iOS 13 tai iOS 14, ja käy Ingramer.comissa.
 2. Napauta hampurilainen-kuvake oikealta ylhäältä. Napauta sitten Instagram-latausohjelma.
 3. Näet useita vaihtoehtoja lataa valokuvia, videoita, tarinoita, IGTV jne. Napauta haluamaasi.
 4. Avaa Instagram-sovellus ja käy kuva- tai videopostissa. Napauta kolme pistettä -kuvake oikeassa yläkulmassa. Napauta sitten Kopioi linkki.
 5. Liitä linkki tälle verkkosivustolle ja napauta HAE. Jos haluat ladata tarinoita tai IGTV: tä, kirjoita tilin käyttäjänimi.
 6. Näpäytä ladata. Se avautuu uudelle välilehdelle. Näpäytä ladata uudelleen.
 7. Napauta nuolikuvake ja valitse ladattu tiedosto.
 8. Napauta Jaa-kuvake ja valitse Tallenna kuva tai Tallenna video osakearkista. Instagram-viesti on tallennettu kamerarullalle.

Huomautuksia:

 • Yllä olevissa vaiheissa käytin Ingramer.com-sivustoa. Voit vapaasti käyttää muita vastaavia verkkosivustoja, kuten DownloadGram.com. Vaiheet ovat lähes identtisiä.
 • Jos iPhonellasi on iOS 12, lataa ensin MyMedia-sovellus. Siirry seuraavaksi mihin tahansa edellä mainittuun sivustoon tämän sovelluksen selainosassa. Tarvittaessa voit ottaa apua artikkelistamme, jossa näytimme, kuinka voit ladata Twitter-videoita iPhoneen tämän sovelluksen avulla.

Ota näyttökuva tai näytön tallennus

Voit tallentaa Instagram-kuvan ottamalla kuvakaappauksen ja rajaamalla sitten ei-toivotut osat. Instagram-videopostauksia varten voit nähdä, miten koko iPhone-näyttö tallennetaan.

Käytä Repost-sovellusta

Uudelleenlähetyssovelluksia käytetään ensisijaisesti jonkun muun Instagram-viestin lähettämiseen profiiliisi. Nämä sovellukset kuitenkin tallentavat tiedoston paikallisesti iPhone-kamerarullalle ennen kuin painat viimeistä uudelleenpainiketta.

Joten tätä pientä hakkerointia voidaan käyttää myös Instagram-valokuvien lataamiseen. Tiedä vain, että suurin osa näistä sovelluksista vaatii premium-ostoksen käyttäjänimen poistamiseksi kuvasta. Instagram-julkaisija näyttää kuitenkin olevan poikkeus.

Vaihtoehtoisesti: Repost Quick for Instagram on vanha sovellus, jota ei ole päivitetty 4 vuoteen. Mutta se toimii iOS 13: ssa ja iOS 14: ssä. Yhdellä napautuksella voit ladata viisi kuvaa tai videota ilmaiseksi. Sen jälkeen sinun on maksettava.

Kuinka ladata Instagram-kuvia ja videoita tietokoneella

Voit käyttää kaikkia yllä mainittuja sivustoja Mac- tai Windows-tietokoneellasi ladata mediaa Instagramista. Jos haluat tehdä asiat helpoksi, tutustu 4K Stogram -ohjelmaan. Sen avulla voit ladata sekä koko Instagram-profiilisi (valokuvat, videot, tarinat) muutamassa vaiheessa - vaikka tili olisi yksityinen! Sovellus toimii poikkeuksellisen hyvin.

Kirjautua ulos…

Nämä ovat joitain tapoja ladata Instagram-valokuvia ja videoita iPhonelle tai iPadille ja tietokoneelle.

Lisäksi, jos haluat viestin ja haluat tallentaa sen myöhempää käyttöä varten, napauta nauhakuvake minkä tahansa Instagram-kuvan tai -videon oikeassa alakulmassa. Käytän sitä tallentamieni Instagram-mainosten tallentamiseen ja haluan ehkä palata niihin tulevaisuudessa. Näet kaikki tallennetut viestit napauttamalla profiilikuvaketta → hampurilaiskuvaketta oikeassa yläkulmassa → Tallennettu.

Haluat lukea myös nämä viestit:

 • Kuinka katsella Instagram-tarinoita tietämättä niitä
 • Vinkkejä Instagramin käyttämiseen iPhonessa kuin ammattilainen
 • Kuinka jakaa Apple Music Songs Instagramin tarinoihin iPhonessa
 • Täydellinen opas Instagram-oppaiden luomiseen iPhonessa
 • Kuinka tarkistaa, kuka katseli Instagram-profiiliasi?

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found