Parhaat iPhone 11 Pro Max -näytönsuojat vuonna 2021

Näytönsuoja on ehkä tärkein lisävaruste iPhone 11 Pro Max -laitteellesi. Kuten suojakotelot, se on korvaamaton sijoitus näytön suojaamiseksi naarmuilta, pölyltä, tahroilta ja jopa halkeamilta. Joten on erittäin tärkeää saada korkealaatuinen tuote. Koska käytettävissä on niin monia vaihtoehtoja, oikean valitseminen ei ole helppoa. Mutta olemme auttaneet tässä parhaiden iPhone 11 Pro Max -näytönsuojien kokoamisessa.

 1. Spigen karkaistu lasi näytönsuoja
 2. ESR Premium -näytönsuoja
 3. Trianium HD Clarity 0,25 mm karkaistu lasi
 4. SuperShieldz Anti Spy Näytönsuoja
 5. TORRAS Diamonds Hard Näytönsuoja
 6. JETech karkaistu lasikalvo
 7. Fotbor Privacy Näytönsuoja
 8. ZAGG InvisibleShield Glass + Näytönsuoja
 9. TETHYS-lasinen näytönsuoja
 10. EasyAcc Clear -kotelo ja näytönsuoja

1. Spigen karkaistu lasi näytönsuoja

Spigen on yksi tunnetuimmista iPhone-lisävarusteiden, kuten koteloiden ja kameran linssinsuojusten, tuotemerkeistä. Tämä karkaistu lasinen näytönsuoja on suljettu koteloon, joka toimii asennuslaitteena ja suojaa lasia, kunnes olet valmis käyttämään sitä.

Se on täydellisesti yhteensopiva melkein minkä tahansa suojakannen kanssa, etenkin Spigenin kanssa. Oleofobinen pinnoite takaa päivittäisen sormenjäljen kestävyyden, jotta näyttösi pysyy puhtaana ja koskemattomana.

Hinta: $11.99

Tutustu Amazoniin

2. ESR Premium -näytönsuoja

Tämä näytönsuoja on karkaistu kestämään jopa 5 kg voimaa, mikä auttaa vähentämään lyhyen matkan pudotuksista ja kolhuista aiheutuvia vaurioita. Se on paljon pehmeämpi kuin muovivaihtoehdot ja sillä on ihanteellinen 2,5D-valokaari, joka tarjoaa sileän ja turvallisen kosketuspinnan.

Lisäksi se on leikattu tarkasti iPhone 11 Pro Maxille, joten se ei häiritse Face ID -ominaisuutta. Näytönsuoja jättää vähän tilaa puhelimen reunojen lähelle estääkseen ilmakuplia ja täydellisen istuvuuden.

Hinta: $10.99

Tutustu Amazoniin

3. Trianium HD Clarity 0,25 mm karkaistu lasi

Tämä kestävä näytönsuoja suojaa näyttöä jatkuvasti naarmuilta, naarmuilta ja iskuilta. Se on täysin läpinäkyvä, joten se tarjoaa varmasti alkuperäisen HD iPhone -kokemuksen. Mukana on myös elinikäinen takuu, jotta voit varmistaa, että olet tyytyväinen ostokseen.

Lisäksi suojaava hydrofobinen ja oleofobinen pinnoite suojaa näyttöäsi sormenjäljiltä ja nestejäännöksiltä. Asennussarjan avulla se on helppo ja nopea käyttää vaivatonta kokemusta varten.

Hinta: $9.99

Tutustu Amazoniin

4. SuperShieldz Anti Spy -näytönsuoja

Tämä iPhone 11 Pro Max -näytönsuoja toimii myös yksityisyyden suojana. Se on korkealaatuinen yksityisyyden karkaistu lasi, joka sallii katselun vain, kun henkilö on suoraan näytön edessä. Jos muut yrittävät huipentua, heillä on vain mustan ruudun etu.

Mukana on helppo asennusalusta tasoittamaan koko asennusprosessia. Säilyttämällä alkuperäisen kosketuskokemuksen Supershieldz pitää näytön naarmuuntumattomana ja vähentää hiki-, öljy- tai sormenjälkimerkkejä. Lisäksi lasi on suunniteltu välttämään sateenkaarivaikutus.

Hinta: $9.49

Tutustu Amazoniin

5. TORRAS Diamonds Hard näytönsuoja

Tässä on näytönsuoja, joka on valmistettu nanokokoisesta erittäin vahvasta räjähdyssuojattusta karkaistusta lasista. Siinä on erittäin kovuus, joka on sertifioitu selviytymään, vaikka se putoaisikin 1,8 metrin korkeudesta kovaan maahan.

Samalla se on erittäin ohut, joten tuskin tunnet mitään laitteellasi pitäen samalla sen naarmuilta, juovilta, kuplilta, sormenjäljiltä jne. Se tarjoaa luonnolliset katselukulmat ja 3D-herkkyyden, sujuvan videotoiston ja pelaamista.

Hinta: $19.98

Tutustu Amazoniin

6. JETech karkaistu lasikalvo

Tässä on karkaistu lasi, joka säilyttää hämmästyttävän selkeän ja virheettömän katselukokemuksen. Se pitää puhelimesi reagoimaan kaikkiin kosketuksiin ja napautuksiin. Samanaikaisesti 2,5D: n pyöristetyt reunat auttavat sormiasi pyyhkäisemään ja liukumaan tasaisesti näytön yli.

Lisäksi 9H-kovuuden valtava vastus kestää kaikenlaisia ​​iskuja ja naarmuja tarjotakseen äärimmäisen luotettavan suojan. Huomaa, että lasi on hieman pienempi kuin iPhone-näyttö, jotta se sopii ihanteellisesti ilman kuplia.

Hinta: $5.93

Tutustu Amazoniin

7. Fotbor Privacy -näytönsuoja

Hanki tämä näytönsuoja, jotta henkilökohtaiset ja arkaluontoiset tietosi ovat turvassa muilta ihmisiltä tungosta. Se toimii riippumatta siitä, pidätkö puhelinta vaaka- tai pystysuunnassa, samalla kun suojaat kulumiselta.

Se on suunniteltu hydrofobisella ja oleofobisella pinnoitteella ja naarmuuntumattomalla pinnalla suojaamaan näyttöä tahattomilta roiskeilta, öljyjäämiltä sormenjäljiltä, ​​kolhuilta ja pieniltä putoamisilta. Tietenkin se on täysin yhteensopiva myös 3D-kosketuksen kanssa.

Hinta: $8.49

Tutustu Amazoniin

8. ZAGG InvisibleShield Glass + Näytönsuoja

ZAGG: n näkymätön lasisuojus on suunniteltu sopimaan tiukasti iPhone 11 Pro Max -laitteeseesi. Se on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan tarkka, koteloystävällinen istuvuus premium-näytölle. Sillä on erittäin sileä tunnelma, joka mahdollistaa helpon navigoinnin.

Samanaikaisesti se on iskunkestävä ja naarmuuntumaton, pitäen puhelimesi koskemattomana pidempään. Se tekee näytöstäsi kestävän öljyä ja tahroja säilyttäen puhtaan ja selkeän katselukokemuksen.

Hinta: $29.88

Tutustu Amazoniin

9. TETHYS-lasinen näytönsuoja

Tämä panssarilasi suojaa puhelinta reunasta reunaan naarmuja, kolhuja ja pieniä pudotuksia vastaan. Se on erittäin läpinäkyvä, etkä edes huomaa sen läsnäoloa.

Lisäksi 9H-näytön kovuus tarjoaa maksimaalisen kattavuuden samalla, kun se tarjoaa täyden pääsyn kaikkiin painikkeisiin, portteihin ja kasvojentunnistustoimintoihin. Se on helppo asentaa, ja saat elinikäisen takuun ostoksellesi.

Hinta: $11.99

Tutustu Amazoniin

10. EasyAcc Clear -kotelo ja näytönsuoja

Katso tämä näytönsuoja, joka toimitetaan selkeällä kotelolla iPhone 11 Pro Max -laitteellesi. Erittäin läpinäkyvä muotoilu paljastaa ja parantaa puhelimesi alkuperäistä väriä, kattaen kaikki painikkeet ja tukemalla langatonta latausta.

Näyttösi on luotettavasti suojattu sormenjälkien hikoilulta ja öljyjäämiltä sekä tietysti myös naarmuilta ja naarmuilta. Samaan aikaan laitteesi pysyy kevyenä ja helppokäyttöisenä joka päivä.

Hinta: $12.99

Tutustu Amazoniin

Yhteenvetona!

Toivomme, että tämä on auttanut sinua löytämään parhaan näytönsuojan iPhone 11 Pro Max -laitteellesi. Voit myös kokeilla nestesuojuksia, jos haluat. Älä unohda jakaa suosituksia meille alla olevissa kommenteissa.

Voit myös tarkistaa nämä lisävarusteet:

 • Vedenpitävät kotelot iPhonelle 11 Pro Max
 • Parhaat iPhone 11 Pro Max -kotelot
 • Parhaat puskurikotelot iPhonelle 11 Pro Max
 • Parhaat iPhone 12 Pro Max -näytönsuojat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found