Parhaat iPad Pro 10,5-tuumaiset lompakkokotelot vuonna 2021

Vaikka mobiilimaksaminen on nousussa (kaikista hyvästä syystä), monet ihmiset (myös minä) haluavat kuljettaa luotto- tai maksukortteja. Silti ei ole liikaa vähittäiskauppiaita, jotka tukisivat kontaktittomia kykyisiä myyntipisteitä. Ja vähemmän kehittyneissä tai kehitysmaissa mobiilimaksaminen on vielä alkamassa. Se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi varmista, että laitteessani on lompakkokotelo. varsinkin kun olen liikkeellä. Sisätilat tarjoavat minulle kätevyyden piilottaa dollarin seteleitä. Myös folio-lompakkokotelo kaksinkertaistuu tarjoamaan upeat katselukulmat. Pitäen kaikki käyttäjäystävälliset ominaisuudet mielessä, olen laatinut ylivertaisen luettelon parhaista 10,5 tuuman iPad Pro -lompakkokoteloista, jotka palvelevat täysin tarpeitasi.

1. ProCase

ProCase on nimi, joka on laskettava tyyliin ja vahvuuteen. Tuotemerkki on aina vaikuttanut käyttäjiin lihaksikkailla mutta tyylikkäillä iPad-lisävarusteillaan. Tämä 10,5 tuuman iPad Pron lompakkokotelo korostaa ensiluokkaista nahkaa ja pehmeää mikrokuitua, mikä suojaa tablettiasi naarmuilta. Sen ohut ja kevyt profiili mahdollistaa tablet-laitteen kantamisen helposti.

Tämä lompakkokotelo näyttää yksinkertaiselta kansiolta, mutta kun avaat sen, löydät täydellisen paikan kalliin iPadisi säilyttämiseen. Jos käytät Apple Pencil, voit tallentaa tämän kynän sisäänrakennetun kynänpidikkeen sisään. Tarkista myös korttipaikka käyntikorttisi säilyttämiseksi.

USP: Sisäänrakennettu kynäteline

Tutustu Amazoniin

2. FYY

FYY-lompakkokotelolla on kaunis ulkonäkö. Kaksisävyisten värien ansiosta se näyttää todella mukavalta. Tämä tyylikäs lompakko on valmistettu PU-nahasta ja siinä on pehmeä mikrokuituliina, joka estää laitettasi tyhjästä.

Magneettinauha tukee automaattista lepotilaa, joka pidentää iPadin akkua. Käsihihnalla voit kantaa tablettiasi mukavasti. Korttipaikat ja jalustatoiminto tekevät siitä täydellisen paketin. Lisäksi tämä kauniisti muotoiltu lompakkokotelo on saatavana kaksikymmentä värivaihtoehtoa.

USP: Sisäänrakennettu magneettinauha

Tutustu Amazoniin

3. KAVAJ Lontoo

Ylellistä muotoilua esittävä KAVAJ London on puhdas luokka. Aito lehmännahkainen rakenne pystyy tarjoamaan tabletillesi tarvittavan suojan pudotuksilta. Sileä rakenne tarjoaa paremman pidon.

Lompakkokotelossa on korttipaikat ja rahaholkki, jonka avulla voit pitää arvotavarasi turvallisesti. Sisäänrakennettu jalusta tarjoaa optimaalisen katselukulman. Siinä on kynänpidike, jonka avulla voit pitää Apple Pencilin turvallisemmin. Kotelossa on kaksi värivaihtoehtoa, kuten musta ja ruskea.

USP: Aitoa lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

4. FYY (ylellinen muotoilu)

Tämä FYY: n lompakkokotelo on suunniteltu olemaan paras valinta niille, joilla on taipumus klassiseen muotoiluun. Se on valmistettu aidosta nahasta, joka on tarpeeksi vahva puolustamaan iPadiasi putoamisilta. Sen takana on tasku, jonka avulla voit pitää pieniä esineitä.

Tablettisi kantamiseen on erittäin kätevä hihna. Kolmen korttipaikan ja rahaholkin pitäisi ihannetapauksessa kestää tehtävääsi. Kynänpidike varmistaa, että Apple Pencil pysyy turvallisena. Lisäksi FYY-lompakkokotelossa on kolme väriä, kuten musta, punainen ja ruskea.

USP: Rikas ammattitaito

Tutustu Amazoniin

5. B BELK

Se on vintage-muotoilu, joka tekee BELK-lompakkokotelosta automaattisen valinnan ihmisille, jotka haluavat ammattilaispuvun iPadilleen. PU-nahkainen ulkokuori on erittäin pehmeä. Kova PC-sisustus vahvistaa rakennetta.

Magneettisen sulkimen avulla voit paitsi pitää arvotavarasi turvallisesti sisällä, myös estää paristojen tarpeettoman käytön tukemalla automaattista lepotilaa. Voit mukauttaa koteloa mukavasti, jotta saat paremman kulman sekä kirjoittamiseen että median katseluun. Ennen kaikkea saat valita yhdeksän värivaihtoehtoa.

USP: Naarmuuntumaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. Antbox

Tässä älykkäässä iPad Pro 10.5 -kotelossa on turvallinen ja kätevä magneettisuljin, joka säilyttää akun keston automaattisella herätys- / lepotilatoiminnolla. Se mahdollistaa useita katselukulmia mukavuuden vuoksi.

Lisäksi korttien ja käteisen säilyttämiseen on paljon sisätiloja, joten välttämättömyystarvikkeet ovat aina käden ulottuvilla. On helppoa ja mukavaa nauttia kirjoittamisesta, videopuhelusta ja videoiden katselusta. Lisäksi sitä on useita hauskoja malleja.

USP: Ainutlaatuiset värit

Tutustu Amazoniin

7. Kiitos

Rakastatko lompakkokoteloa, jossa on eloisa muotoilu? Kiitopussi voi olla erinomainen valinta sinulle.

Kun tarjolla on jopa 27 värivaihtoehtoa, joissa on houkutteleva muotoilu, tyylikkään ulkonäön valitseminen ei ole sinulle iso juttu.

Korkealaatuinen PU-nahkarakenne ja sileä sisustus auttavat sitä tarjoamaan tarvittavan hoidon iPadillesi. 360 astetta kääntyvällä kääntyvällä laitteella voit sijoittaa laitteen sekä vaaka- että pystyasennossa parantamaan katselukulmia. Lisäksi tabletissa on käsihihna, jonka avulla voit pitää tablettia mukavammin.

USP: 360 astetta pyörivä kääntö

Tutustu Amazoniin

8. S-Tech

Mikä on saanut minut haluamaan "S-Tech" on "pro-look design". Se näyttää melko siistiltä, ​​pehmeän nahan päällä näkyvä ompelu. Kaksisävyiset värit sopivat sen profiiliin.

Kotelossa on pari sisäpaikkaa luottokorttien säilyttämistä varten. On kaksi korotettua kiskoa, joiden avulla voit sijoittaa iPadisi vaakasuoraan. Lisäksi upotetut magneetit auttavat sitä tukemaan lepo- / herätystoimintoa pidentämään akun käyttöikää.

USP: Pro-näköinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. Ratesell

Rikkaan ammattitaidon ja vaikuttavan kuvion koristama tämä lompakkokotelo on saanut näyttävän puvun iPadillesi. Vaikka PU-nahkainen ulkokuori tarjoaa sileän otteen, kova PC-sisustus vaimentaa iskut ja pitää laitteen suojattuna naarmuilta.

Jalustatoiminnon ansiosta saat optimaalisen katselu- ja kirjoituskulman. Siinä on myös käsihihna, jonka avulla voit pitää laitetta tarvittavalla mukavuudella. Lompakkokotelossa on korttipaikkoja, ja siellä on iso lokero, johon voit kätkeä rahaa. Tämä hyvännäköinen lompakko on saatavana kolmessa eri värissä kiehtovilla kuvioilla.

USP: Sopiva muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Henkilökohtainen alkutapaus

Tässä on iPad Prolle tarkoitettu lompakkokotelo, joka voidaan räätälöidä nimesi ja nimikirjaimesi kanssa. Siinä on korkealaatuinen painatus kotelon etuosassa, ja siinä on mustanvärinen selkä, selkäranka ja sisustus.

Lisäksi kotelossa on useita korttipaikkoja, paperiholkki, kynänpidike, portin ja kameran tukiasemat sekä 360 asteen kääntö. Näin voit nauttia iPad Pron kaikista toiminnoista ja samalla hohtaa persoonallisuuttasi. Valittavana on useita väri- ja suunnitteluvaihtoehtoja, ja voit helposti muokata sitä tilausta tehdessäsi.

USP: Henkilökohtainen tyyli

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Suosikki lompakkokotelosi?

Toivottavasti nämä lompakkokotelot ovat onnistuneet välittämään sinun erityisen makusi kaikilta osin. Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, ne on suunniteltu kestäväksi kumppaniksi laitteellesi. Kumman olet valinnut tabletillesi? Onko se aitoa nahkaa veistetty vai urheilullinen katseenvangitsija? Kerro meille näkemyksesi alla olevissa kommenteissa.

Jos pidit tämän lisävarusteluettelon lukemisesta, saatat haluta myös saada kiinni:

  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -nahkakotelot
  • Aito nahkainen kotelo 10,5 tuuman iPad Pro
  • Suosituimmat 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -näytönsuojat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found