Sivuston asetusten hallinta Safarissa iOS 13: ssa tai iPadOS 13: ssa

Selainten mainosblokkerien kasvavalla aikakaudella Apple on aina ajatellut määrittelemään käyttökokemuksen uudestaan ​​paremmin. Ja sama heijastuu iOS 13: n käynnistämisen yhteydessä. Kuvat-sovellukseen, Siriin ja erityisesti Safarin muutoksiin on tehty paljon muutoksia. Olemme jo kirjoittaneet viestin Safarin välilehtien sulkemisesta iOS 13: ssa ja selitän tänään yksityiskohtaisesti kaikki iOS 13: n Safarin verkkosivustoasetukset!

IOS 12: ssa ei ollut mahdollista muuntaa verkkosivuston mobiiliversiota työpöytäversioksi (alkuperäinen). Mutta nyt iOS 13: n hienojen ominaisuuksien ansiosta se on nyt hallittavissa. Tässä on yksityiskohtainen opas siitä, miten voit tehdä sen. Sukelletaan nyt prosessiin!

Kuinka hallita ja muuttaa verkkosivuston asetuksia Safarissa iPhonessa ja iPadissa

Nopea hyppy

  • Automaattisen lukijanäkymän ottaminen käyttöön ja työpöytäsivustojen pyytäminen Safari-sovelluksessa
  • Kuinka avata kaikki verkkosivustot työpöytäversiossa Safari-sovelluksessa
  • Reader-näkymän automaattinen käyttöönotto kaikille verkkosivustoille Safari-sovelluksessa

Ota automaattinen lukutila käyttöön ja pyydä työpöytäsivustoja Safari-sovelluksessa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Safari iPhonessa tai iPadissa.

Vaihe # 2. Vierailla millä tahansa verkkosivustolla Safarissa tai avaa vain iGeeksBlog.com

Vaihe # 3. Napauta vasemmassa yläkulmassa AA-kuvake ja napauta sitten Verkkosivustoasetukset.

Vaihe # 4. Yksinkertaisesti kytke päälle pyydä työpöydän verkkosivustoa tarkastelemaan verkkosivuston työpöytäversiota.

Vaihe # 5. Edelleen, kytke päälle User Reader Automaattisesti -vaihtoehto lukea verkkosivuston sisältöä ilman hässäkkää.

Vaihe # 6. Sen alapuolella on vaihtoehto, joka on "Anna verkkosivustolle pääsy" Kamera, mikrofoni ja sijainti. Oletusarvoisesti kaikki vaihtoehdot ovat ASK. Voit muuttaa ne joko Kieltää tai Sallia kaikille kolmelle.

Kun olet tehnyt kaikki vaihtoehdot ja valinnut ne mieltymystesi mukaan, napauta Tehty!

Se siitä! Nämä ovat vasta käyttöönotettuja asetuksia iOS 13: ssa, ja sitä on melko helppo hallita, kun olet tottunut siihen.

Edellä mainitut asetukset koskevat vain yhtä verkkosivustoa. Jos haluat soveltaa kaikkia näitä asetuksia useille verkkosivustoille tai kaikille verkkosivustoille, lue lisätietoja!

Tarkastele kaikkia verkkosivustoja työpöytäversiossa automaattisesti Safarissa

Jos olet riippuvainen työpöytäversiosta etkä pääse eroon iPhonesta, on aika muokata joitain asetuksia Safarissasi! Näin voit avata kaikki verkkosivustot tai tietyn verkkosivustosarjan Safarissa.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Asetukset-sovellus → Napauta Safari.

Vaihe # 2. Selaa alaspäin löytääksesi verkkosivustojen asetukset. Napauta nyt Pyydä työpöydän verkkosivustoa. Tämä näyttää sinulle useita verkkosivustoja, joilla olet käynyt aiemmin.

Vaihe # 3. Seuraavaksi vaihda se PÄÄLLÄ tietylle verkkosivustoryhmälle, jonka haluat tarkastella työpöytäversiossa, tai yksinkertaisesti vaihtaa ”Muilla verkkosivustoilla” -asetukseksi PÄÄLLÄ tarkastella kaikkia verkkosivustoja työpöytäversiossa.

Vaihe # 5. Jos haluat poistaa minkä tahansa verkkosivuston luettelosta, napauta vain Muokata oikeassa yläkulmassa valitse verkkosivustot ja napauta Poistaa vaihtoehto. Näin voit pitää vain luettelon sinulle tärkeistä verkkosivustoista.

Ota Reader View automaattisesti käyttöön kaikille Safarin verkkosivustoille

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Asetukset-sovellus → Napauta Safari → Lukija.

Vaihe # 2. Automaattisesti käytössä -osiossa vaihda PÄÄLLE valituille (haluttuille) verkkosivustoille jonka haluat tarkastella lukijatilassa.

Vaihe # 3. ”Muut sivustot” -osiossa kytke päälle”Käytä Readeria automaattisesti.” Tämä sallii lukijan automaattisesti kaikilla Safarissa avaamillasi verkkosivustoilla.

Vaihe # 4. Jos haluat poistaa minkä tahansa verkkosivuston lukijaosiosta, napauta Muokata, valitse verkkosivustot ja napauta Poistaa sen poistamiseksi.

Joten näin helppoa on hallita verkkosivustoja Safarissa iOS 13: ssa.

Yhteenvetona…

Nämä ovat joitain ominaisuuksia, joita odotin henkilökohtaisesti iOS: ssä pitkään. Tämän avulla on nyt mahdollista tarkastella verkkosivuston työpöytäversiota mobiililaitteella Safarissa.

Älä missaa:

  • Tiettyjen verkkosivustojen estäminen Safarissa iPhonessa ja iPadissa
  • Lopeta Siri ilmoittamasta viestejä iPhonessa
  • Kuinka estää Safari lataamasta huippuhittejä iPhoneen tai iPadiin

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found