Viisi suosituinta toimeenpanokoteloa iPhonelle 5s / 5 vuonna 2021

Hieno iPhone-kotelo ei aina sovi kaikkiin ympäristöihin. Jos olet yritysmies, hauska, värisävyinen kotelo saa sinut näyttämään hankalalta, kun käytät älypuhelinta. Se ei myöskään ole hyvä suoja. Executive iPhone 5 / 5s -kotelot on suunniteltu paitsi suojaamaan iPhonea tavallisilta pölyiltä, ​​kolhuilta ja naarmuilta, mutta ne antavat gadgetillesi erittäin ammattimaisen ilmeen. Yritysympäristössä sillä on paljon eroja.

1. Belemay

Belemayn folio-lompakkokotelo esittelee hienostunutta ammattitaitoa. Valmistettu korkealaatuisesta lehmännahasta, tämä kansi voi olla mukava ottelu Executive-profiilisi kanssa. Paitsi taskuun, johon voit tallentaa useita dollarin seteleitä ja korttipaikkoja, varmistat, että se sopii parhaiten tarpeisiisi.

Etukannesta tulee hyödyllinen jalusta, kun haluat katsella mediaa mukavasti. Lisäksi se voi myös auttaa iPhone 5: täsi pitämään satunnaisia ​​putoamisia.

USP: Aitoa lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

2. JAFO

Jos ihailet vintage-muotoilua, tästä JAFOn tarjouksesta voi heti tulla suosikkisi. Retroilme ja tunnelma tekee siitä leikkauksen edellä kuin useimmat kollegansa. Tarjotun korkealaatuisen nahan ansiosta se antaa tyylikkään ilmeen älypuhelimeesi.

JAFO-kotelossa on myös rahatasku ja useita korttipaikkoja. Lisäksi tämä retro-kotelo voi myös kestää kolhuja pitääkseen älypuhelimesi suojattuna.

USP: Vintage-muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. TUCCH

TUCCH on esittänyt yksinkertaisen mutta erittäin toimivan kotelon iPhone 5: lle. Pääasiassa synteettisen nahan takia suojapeitteet ovat melko pehmeät. Siten saat hieman mukavamman otteen.

TUCCH: ssa on iskuja vaimentava kotelo, joka kestää putoamisen. Siksi laitteesi saa tarvittavan suojan naarmujen ja kolhujen torjumiseksi. Lisäksi korttipaikat ja rahatasku tekevät siitä täydellisen kannen.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. SHANSHUI

Siunattu ylellisellä muotoilulla, SHANSHUI tekee iPhonestasi näyttävän rikkaalta. PU-nahan ansiosta sinulla on parempi pito tahattomien putoamisten estämiseksi.

Kannessa on RFID-estotekniikkaa käyttävät kortinhaltijat, jotka suojaavat korttisi tietoja. Irrotettavan rakenteen ansiosta saat joustavuutta vähentää tarpeetonta irtotavaraa ja käyttää laitetta mukavammin.

Lisäksi SHANSHUI-tyylikkäässä kannessa on seitsemän ihastuttavaa värivaihtoehtoa.

USP: RFID-estotekniikalla varustetut kortinhaltijat

Tutustu Amazoniin

5. SHIELDON

SHIELDONin tiedetään tarjoavan huippuluokan lompakkokoteloita. Ja tämä näyttää olevan täysin sopusoinnussa maineensa kanssa.

Lehmännahka hienostuneella ammattitaidolla tekee siitä hieno ammattilaisvaihtoehto. Ja sisältäen PC-sisätilat, se on saanut riittävän vastustuskyvyn kestämään satunnaisia ​​pudotuksia.

Lisäksi siinä on suuri lokero, korttipaikat ja turvallinen magneettinen suljin, jonka avulla voit kuljettaa arvoesineitäsi turvallisesti.

USP: Vaikuttava ammattitaito

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Uusimmat viestit