Kuinka kirjoittaa aksenttisia ja diakriittisiä merkkejä iPhoneen tai iPadiin

Diakriittinen merkki on kirjaimeen lisätty glyf. Se voi näkyä kirjeen ylä-, alapuolella tai joissakin tapauksissa kahden kirjaimen välissä. Diakriittisiä merkkejä käytetään muuttamaan niiden kirjainten ääniarvoja, joihin ne lisätään.

Entä uuden äänenlaadun tuonti tai tapa, jolla kirjoitat yksittäiseen kirjeeseen, joka on lisätty tiettyyn sanaan? Esimerkiksi Naivi, Noël, saké jne. Kuinka kirjoitat sanoja sellaisilla merkeillä, jos siihen on tarvetta tai halu?

Diakriittisten merkkien ja aksenttimerkkien kirjoittaminen iPhoneen / iPadiin:

Vaihe 1. Käynnistä mikä tahansa sovellus, johon voit kirjoittaa (kuten Messages-sovellus, Notes-sovellus, postisovellus jne.)

Vaihe # 2. Napauta ja pidä näppäimistössä sitä kirjainta, jolla haluat olla diakritinen merkki tai piste.

Vaihe # 3. Kun napautat ja pidät kirjainta painettuna, se näkyy diakritisillä merkeillä, jos siinä on yksittäiset kirjaimet kärjen kanssa. Valitse kirjain, jossa on tietty merkki pyyhkäisemällä sormella sen päälle.

Siinä kaikki! Se on melko yksinkertaista, eikö olekin? Vain muutama sana tukee diakriittisiä merkkejä. Kuten, a, e, o, i, z, u, s, n, y, c, w, l jne. Voit tarkistaa napauttamalla ja pitämällä kiinni siitä, onko sanalla diakriittinen tuki vai ei. Jos se on, kirje ilmestyy muutaman tyyppisillä merkeillä.

Vaikka se on ollut saatavana iOS: ssä pitkään, ei liian monet käyttäjät ole saattaneet löytää sitä.

Siksi, jos haluat kokeilla minkä tahansa kirjaimen ääniarvoa, jonka haluat säätää, käytä tätä temppua ja saat uuden nimen, jolla on ainutlaatuinen ero.

Aivan kuten tämä, voit löytää paljon ominaisuuksia, joita et ehkä ole tiennyt tähän mennessä. Kerro meille, jos tiedät muita tällaisia ​​temppuja, jotka ovat mainitsemisen arvoisia.

Kokeile ja jaa palautetta kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found