IPhonen tietojen suojaaminen hakkereilta ja haitalliselta toiminnalta

Jatkamalla viestiä iPhonen turvallisuudesta näyttää siltä, ​​että tällä kaudella on tapahtunut "hackfest". Viimeksi Applen Dev-keskuksen tietoturva oli vaarantunut, mikä johti muutaman päivän kestäneen sammuttamiseen. Hieman myöhemmin iTunes Store lopetti myös iPhonen aktivoinnin.

Vaikka tämä ei todellakaan koske tavallisia iPhonen ja iPadin käyttäjiä, on aika tarkistaa suojauksesi. Nämä viimeisimmät "kehitykset" muistuttavat enemmän muistutuksia käyttäjille palauttamaan ja tarkistamaan iPhonen / iPadin suojaustoimenpiteet.

Noin kaksi kuukautta sitten meillä oli kiinalainen kehittäjäviesti, että joku voisi pistää haitallista koodia iPhoneen laturien kautta - mikä tekee selväksi, että iPhonesi / iPadisi tai mikä tahansa iOS-järjestelmäsi ei ole oikeastaan ​​hölynkestävä turvallisuuden kannalta. Jos käytät vankilassa olevaa iPhonea ja asennat säätöjä oikealle, vasemmalle ja keskelle, on suuri mahdollisuus, että iPhone-tietosi vaarantuvat jossain vaiheessa.

Nyt tietysti Apple suhtautuu tietoturvaan erittäin tiukasti ja panee täytäntöön joukon asioita, jotka varmistavat, että tietosi ovat aina turvallisia. Et kuitenkaan voi olla liian varovainen. Siksi meillä on täällä loppu tärkeimmistä asioista, jotka sinun pitäisi tehdä suojataaksesi ja suojataisi iPhone-tietojasi.

  1. Vaihda Apple ID -salasanat
  2. Vaihda iPhonen salasana
  3. Tarkista Find My iPhone iCloud.comin kautta
  4. Poista iTunes-luottokorttitiedot, jos et ole käytössä
  5. Aseta sisällön rajoitukset iPhonelle / iPadille

Huomaa: Tutustu myös kolmansien osapuolten iPhone-tietoturvasovelluksiin, jotka auttavat sinua suojaamaan ja lukitsemaan tietojasi. Lisää iPhonen tietoturvasovelluksia.

Vaihda Apple ID -salasanat

Koska kyseessä on Applen verkkosivusto, jonka turvallisuus on vaarantunut (vaikka se onkin vain osa sitä), on järkevää tarkistaa kaikkien käyttämiesi Apple ID -tilien salasanat. On myös hyvä aika vaihtaa salasanat sellaisiksi, jotka muistat, mutta kukaan ei voi arvata. Noudata tavallisia salasanaohjeita, mutta älä tee siitä helposti arvattavaa tietoa (älä sisällä syntymäpäiviä, merkkien lukujen koodausta jne.)

Vaihda iPhonen / iPadin salasana

Ei ole usein, että iPhone / iPad menee muiden käsiin, mutta välttääksesi laskeutumisen, varmista, että olet asettanut iPhonen / iPadin salasanan. Nimellisarvoltaan tämä näyttää huonolta puolustukselta, mutta se on yksi vahvimmista puolustusmekanismeista siltä varalta, että iPhone katoaa tai varastetaan.

Salasanojen tulisi olla yhtä vaikea arvata kuin salasanasi sähköpostitunnuksellesi. Salasanat, kuten 1111, 1234 tai 9876 - välttävät niitä kokonaan. Älä myöskään ole salasanoja, jotka ovat tavallisten nelikirjaimisten sanojen, kuten LIFE, LOVE, PASS, FONE jne., Numero-muunnelmat.

Tarkista Etsi iPhoneni iCloud.comin kautta

“Find My iPhone” on tekniikka, jonka avulla voit seurata iPhoneasi missä tahansa. Sen avulla voit myös lukita iPhonen tai poistaa tietoja vain siinä tapauksessa, että se joutuu vääriin käsiin.

Find My iPhone on todella kertaluonteinen asennus ja unohda, mutta ei ole haittaa tarkistaa asetuksia uudelleen. Tehdä tämä:

  • Varmista, että Find My iPhone -asetus on päällä asetuksissa iCloud → Etsi iPhoneni
  • Avaa iCloud.com PC / Mac-tietokoneellasi ja napsauta Etsi iPhoneni
  • Tarkista, onko laitteesi luettelossa, ja testaa myös, onko se seurattavissa

Poista iTunes-luottokorttitiedot, jos et käytä sitä

Monet käyttäjät eivät osta tavaraa, mutta heidän luottokorttitietonsa pysyvät tilillä. Jos et käytä tiliäsi ostamiseen mitään, varmista, että kirjaudut Apple ID -tilillesi ja vaihda sitten luottokorttitiedoissa arvoksi Ei mitään, jotta kukaan ei voi tehdä ostoksia sen kautta, vaikka tilisi hakkeroitaisiin.

Määritä sisältörajoitukset

Yksi helpoimmista tavoista estää tahattomat sovelluksen sisäiset ostot tai pääsy sovelluksiin on asettaa sisältörajoitukset iPhonelle / iPadille Asetukset → Yleiset → Rajoitukset.

Voit määrittää sisältörajoituksia sovelluksille, kuten Safari, Mail, tai estää sovelluksia näkymästä aloitusnäytössä. Tämä estää myös muita harhauttamasta postiasi, lataamasta tavaraa ilman lupaasi ja käyttämästä tai muokkaamasta valokuviasi, kalenteriasi jne.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found