Viestien purkaminen iPhonen varmuuskopiosta

Vaikka iCloud helpottaa viestien hakemista iPhonesta tarvittaessa, se ei kuitenkaan tarjoa mitään tapaa vain purkaa viestejä iPhonen varmuuskopiosta tulevaa tarvetta varten. Esimerkiksi, jos haluat saada kopion aikaisemmista keskusteluistasi tallentaa tietokoneellesi muistina? No, on olemassa useita kolmannen osapuolen työkaluja, jotka helpottavat tekstiviestien viemistä iPhonesta erilaisiin tiedostomuotoihin, kuten pdf tai txt. Katsotaan siis vaihtoehtoja.

  • Kuinka purkaa tekstiviestejä iPhone-varmuuskopiosta iExplorerilla
  • Parhaat työkalut viestien viemiseen iPhonesta vuonna 2020

Kuinka purkaa tekstiviestejä iPhone-varmuuskopiosta iExplorerilla

Vaihe 1. Lataa ensin ja asenna iExplorer Mac- tai Windows-tietokoneellesi.

Vaihe # 2. Liitä iPhone tietokoneeseen USB-kaapelilla ja avaa iExplorer.

Vaihe # 3. vuonna Laitteen yleiskatsaus napsauta Tiedot välilehti

Vaihe # 4. Napsauta nyt Viestit.

Vaihe # 5. Jos et ole vielä luonut iTunes-varmuuskopiota tietokoneessa, johon olet yhteydessä, sinulta kysytään, haluatko tehdä sellaisen (valitse Kyllä). Jos sinulla on jo iTunes-varmuuskopio (vähintään 24 tuntia vanha), iExplorer kysyy, haluatko käyttää viimeistä varmuuskopiota vai virkistää luoda uuden.

Vaihe # 6. Kun iTunes-varmuuskopiointi on valmis, iExplorer lataa Viestisi näyttöön. Sinä pystyt valitse keskustelu vasemmassa paneelissa ja käytä kuvakkeet yläosassa suodattaa ajanjakson mukaan, näyttää liitteet jne.

Vaihe # 7. Keskusteluruudussa voit valita Vie koko chat. Tai voit valita viedyt tietyt kuplat.

Vaihe # 8. Ruudun alaosassa on vaihtoehto Vie kaikki keskustelut.

Voit viedä tekstiviestit iPhone-varmuuskopiosta eri tiedostomuotoihin, kuten PDF, TXT tai CSV. Mikä parasta, tätä työkalua on helppo kokeilla.

Jatkuvaa käyttöä varten sinun on kuitenkin ostettava tuote $39.99 osoitteesta macroplant.com

Vaihtoehtoisesti on olemassa joitain muita työkaluja, joiden avulla voit myös poimia tekstiviestejä iPhonen varmuuskopiosta. Katsotaan.

Parhaat työkalut viestien viemiseen iPhonesta vuonna 2020

# 1. iBackup Viewer

IBackup Viewerin ilmaisen version avulla voit viedä viestejä ja yhteystietoja PDF-tiedostoihin. Se tukee myös valokuvien ja videoiden tallentamista viesteistä.

Edistyneempiä toimintoja varten saat Pro-version, jonka avulla voit tallentaa viestejä txt- tai csv-tiedostoina. Se tukee myös WhatsApp-viestien sekä muistiinpanojen ja valokuvien tallentamista. Erinomainen all-in-one-varmuuskopiointityökalu.

Hinta: $39.95

Osta nyt

# 2. PhoneView

Tarkastele, vie ja tulosta kaikkia iPhone-viestejäsi, WhatsApp-viestejäsi ja muita tietoja PhoneView-sovelluksen avulla. Voit nähdä ja hakea tekstejäsi, mukaan lukien kuvat ja videoviestit, myös silloin, kun iPhonea ei ole yhdistetty Maciin.

Tämän työkalun avulla voit viedä viestisi PDF-tiedostoina. Se on täynnä muita hienoja ominaisuuksia, kuten automaattiset varmuuskopiot viesteistä aina, kun iPhone havaitaan, sekä pääsyn vastaajaviesteihisi ja puhelulokiin.

Hinta: $29.95

Osta nyt

# 3. CopyTrans-yhteystiedot

Tallenna ja varmuuskopioi iMessages-, WhatsApp-, Viber- ja Line-keskustelut tällä hyödyllisellä työkalulla. Muiden vaihtoehtojen tapaan se myös poimii kaikki liitteet, kuten valokuvat, videot, GIF-tiedostot, ääniviestit ja paljon muuta.

Mukavuutesi vuoksi voit viedä viestit eri muodoissa, kuten PDF, Word, Excel, Plain Text, CSV tai HTML. Tämä helpottaa näiden keskustelujen lukemista, tulostamista ja jakamista milloin tahansa.

Hinta: $19.99

Osta nyt

Yhteenvetona

Joten toivomme, että tämä selventää, miten voit tallentaa tai purkaa viestejä iPhonen varmuuskopiosta tietokoneellesi. Kerro meille alla olevissa kommenteissa, mitä työkalua valitsit käyttää.

Voit halutessasi kurkistaa:

  • Kuinka viedä terveystietoja iPhonesta
  • Ääniviestien tallentaminen iPhoneen ja iPadiin
  • 3 tapaa poistaa useita iMessage-valokuvia ja liitteitä

Uusimmat viestit