Paras langaton latausteline iPhone Xs Maxille ja XR: lle

Viime aikoina kootessani vuoden 2018 iPhone-laitteiden pakollisia lisävarusteita törmäsin hienoimpiin langattomiin latausasemiin, jotka on suunniteltu toimimaan iPhone Xs Max-, Xs- ja XR-laitteiden kanssa. Sen lisäksi, että laite mehustetaan turvallisesti, ne tarjoavat paremman handsfree-kokemuksen FaceTime- tai elokuvan katselun tehostamiseksi.

Ominaisuudet, jotka olen varmasti tarkistanut seuraavissa langattomissa latureissa, ovat hyvin rakennettu muotoilu ja kyky tarjota tehokas latausratkaisu. Lisäksi olen varmistanut, että niiden on tarjottava paremmat katselukulmat. Ovatko ne tarpeeksi hyviä vastaamaan kysyntään? Käydään läpi yhteenveto saadaksesi selville laitteesi tehokkaimmat langattomat lataustelineet!

# 1. Anker PowerPort Wireless 5 -teline

Kun on kyse huippuluokan telakan tuottamisesta iPhonelle, Anker on jo pitkään ollut luotettava nimi. Ja ”PowerPort Wireless 5 Stand” on saanut kaikki ominaisuudet olemaan ensiluokkainen langaton latausteline.

Pidän eniten tässä laturissa hyvin rakennetusta suunnittelusta. Sen avulla voit sijoittaa älypuhelimesi sekä pysty- että vaakasuunnassa. Joten saat paremman katselukulman katsellessasi mediaa.

Mitä tulee lataamiseen, se virtaa laitteeseen nopeasti ja suojaa sitä myös yleisiltä vaaroilta, kuten oikosululta. Lisäksi PowerPort Wireless 5 -jalustalla on 18 kuukauden takuu.

USP: Turvallinen lataus

Tutustu Amazoniin

# 2. Belkin Boost Up

Belkin tunnetaan tuottavan poikkeuksellisen tehokkaita latureita iPhonelle. Ja sen "Boost Up" on perusteltu erittäin päteväksi ja toimii paitsi iPhonen myös monien Android-laitteiden kanssa.

Voit käyttää tätä telakointiasemaa sijoittaaksesi iPhonen paitsi vaaka-, myös pystyasentoon parantamaan katselukulmia. Pääasiassa luistamattoman maton takia se pysyy tukevasti laitetta pitäen.

Turvallisen lataamisen osalta Boost Up suojaa älypuhelinta kaikilta yleisiltä vaaroilta. Viimeinkin tällä laadukkaalla laturilla on luotettava kolmen vuoden takuu.

USP: Nopea lataus

Tutustu Amazoniin

# 3. SENZLE

Tarpeeksi vain iPhone-telineestä? "SENZLE" voi olla loistava valinta, jos haluat täydellisen laturin paitsi iPhonellesi myös Apple Watchille ja AirPod-laitteille.

Sisäänrakennetun kahden kelan ansiosta tämä monipuolinen telakka antaa sinun ladata laitettasi useisiin suuntiin. Pehmeä telakka varmistaa, että älypuhelimesi nauttii istumisesta laturissa.

Se tukee myös Yöpöytä-tilaa, jolloin voit käyttää älykelloa kätevänä herätyskellona. Luistamaton matto antaa sille kaivattua vakautta, mikä auttaa sitä pysymään vakaana tasaisella pinnalla. Vielä parempi, valitset SENZLEn parilla mukavalla värillä: musta ja aina loistava hopea.

USP: Usean laitteen latausjärjestelmä

Tutustu Amazoniin

# 4. SurgeDisk

Tämä SurgeDiskin tarjous on tehtävä kaikilta osin. Parasta tässä Qi-laturissa on kyky työskennellä useimpien tapausten kanssa. Siksi sinun ei tarvitse irrottaa laitteen kantta ennen kuin asetat sen lataukseen.

Se on suunniteltu nukkumaan ystävällisesti eikä aiheuta melua samalla kun sulat suunnittelua. LED sammuu automaattisesti 10 sekunnin kuluttua, jotta voit nukkua ilman häiriöitä. Lisäksi se käynnistää iPhonen nopeasti ja tarvittavalla turvallisuudella.

USP: Nukkua ystävällisesti

Tutustu Amazoniin

# 5. Conido

Vielä yksi langaton lataustelakka, jonka tarkoituksena on pitää iPhone, Apple Watch ja AirPods täysin järjestyksessä. Telakka näyttää olevan erittäin tukeva ja pitää laitteesi halutussa kulmassa. Näin voit olla mukavasti vuorovaikutuksessa laitteidesi kanssa.

Kaksinkertaisten kelojen sisällyttäminen tekee siitä hyödyllisen laturin, jonka avulla voit sijoittaa laitteen haluamaasi kulmaan. Vielä parempi, voit myös säätää sen korkeutta parantamaan katselua entisestään. Mitä tulee väreihin, Conidoa on saatavana useina muunnelmina: vaaleanpunainen, valkoinen ja musta.

USP: Säädettävä korkeus

Tutustu Amazoniin

# 6. RAVPower

RAVPower erottuu tavallisesta telakasta lukuun ottamatta kykyä tuottaa nopea lataus mahdollisimman turvallisesti. Edistyneellä lämpötilan säätötekniikalla se levittää lämpöä 15% nopeammin. Näin ollen laite pysyy viileänä lataamisen aikana.

Lisäksi se suojaa X-sarjan iPhoneasi useilta yleisiltä uhilta, kuten ylikuormitukselta, ylivirralta, ylijännitteeltä ja muulta. Ja LED varmistaa, että pystyt seuraamaan lataustilaa helposti. Kestävyyden suhteen RAVPowerin on tarkoitus olla pitkäaikainen kumppani älypuhelimellesi.

USP: Ennakkolämpötilan säätötekniikka

Tutustu Amazoniin

# 7. OLVOO

Haluatko mennä isoon outoon? Sinun ei pitäisi katsoa kauempana kuin OLVOO. Se on veistetty luonnollisesta bambupuusta ja sileä. Kyky käynnistää iPhone, AirPods ja Apple Watch tekevät siitä järjestäjän.

Lataamisen osalta OLVOO tekee kohtuullisen hyvää työtä. Aivan kuten useimmat kollegansa, siinä on myös kaksi kelaa, jotta laitteen käyttö pysyy miellyttävänä kokemuksena.

USP: Bambuspuun rakenne

Tutustu Amazoniin

# 8. PEMENOLI

Tämä PEMENOL-langaton yleislatausteline on vertaansa vailla tehokkuuden suhteen. Valmistettu korkealaatuisesta PC- ja ABS-materiaalista, se on erittäin kestävä. Joten voit luottaa siihen kestämään iskuja helposti.

Vankka pohja tekee sille tarvittavan vakauden, jotta ei kämmentä. Lisäksi se pystyy toimittamaan nopean latauksen sekä kelloon että iPhoneen mahdollisimman turvallisesti. Toinen merkittävä piirre on lämmöntuotto, joka estää älypuhelimen ylikuumenemisen.

USP: Lämmöntuotto

Tutustu Amazoniin

# 9. CHOETECH

CHOETECH esittelee yhden parhaista langattomista lataustelineistä iPhonelle. Ominaisuudet, jotka ovat saaneet minut haluamaan tämän laturin, ovat hienostunut muotoilu.

Siinä on kaksi sisäänrakennettua kelaa, joiden avulla voit ladata älypuhelimesi useisiin paikkoihin. Siksi sijoitat älypuhelimesi paitsi vaakasuunnassa myös pystytilassa. Jos nautit median katselemisesta handsfree-tilassa, arvostat tätä toimintoa todella.

LED-merkkivalo helpottaa lataustilan seuraamista. Koska se on uniystävällistä, uniasi ei häiritä.

USP: Kaksi sisäänrakennettua kelaa

Tutustu Amazoniin

# 10. ODELENWA

Tutkassasi tulisi olla yhtä merkittävä kuin ODELENWA-langaton lataustelakka. Jalustalla on pieni jalusta, joten se ei vie paljon tilaa työpöydälläsi.

Telakka on valmis pitämään sekä Apple Watchin että iPhonen virtana. Kohteliaisuus ylivoimainen suojajärjestelmä; se lataa laitteesi välttämättömällä turvallisuudella.

Joten ei ole kysymys ylivirrasta tai vastaavista vaaroista, jotka vahingoittavat iPhonea tai kelloa. Tämän lisäksi ODELENWA: lla on yhden vuoden takuu.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 11. LK

Yksinkertaisesti sanottuna LK: n langattomassa lataustelakassa on kaikki ominaisuudet, jotka ovat luotettava laturi. Se näyttää hieman tukevalta ja mukana tulee sileä telakka. Älypuhelimesi nauttia pehmeän telakan mukavuudesta ladattaessa.

Aivan kuten monet muutkin kollegansa, sen avulla voit käynnistää laitteesi haluamassasi asennossa. Käytettävissä olevan LED-merkkivalon avulla voit helposti tarkistaa laitteen virtatilan. Lisäksi siinä on liukastumista estävä matto, joka pysyy tukevana laitetta pitäessä.

USP: Tukeva muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 12. DINTO

Katson ”DINTOa” taitavana langattomana laturina. Se pitää kaiken yksinkertaisena ja antaa sinun ladata Apple Watch ja iPhone mukavasti.

Laaja latausalue on erittäin hyödyllinen, kun haluat jatkaa suosikkihahmojesi kiinni saamista myös laitteen ollessa käynnissä. Edistynyt suojaus ja lämpötilan hallinta eivät salli roistojen, kuten ylikuumenemisen, vahingoittaa älypuhelinta ja kelloa.

Kestävällä rakenteella on tärkeä rooli auttaa selviytymään pienistä kolhuista. Kestävyyden lisäksi DINTO: ssa on muutama hyvännäköinen väri: musta ja valkoinen.

USP: Edistyksellinen suojaus

Tutustu Amazoniin

# 13. NANAMI

NANAMI on valinnut melkein kaikki ruudut yhdeksi suosikkini langattomista lataustelineistä. Sitä paitsi neljä ja puoli tähteä yli 2000 asiakasarvostelusta tekevät siitä erittäin arvostettavan.

Karu rakenne antaa sen selviytyä satunnaisista kolhuista. Kahden sisäänrakennetun kelan avulla voit käynnistää laitteesi haluamassasi kulmassa.

Moniväristen LED-merkkivalojen ansiosta virran tilan seuraaminen ei ole koskaan iso asia. Vielä tärkeämpää on, että se lataa laitteesi hiljaa varmistaen, että nukut edelleen rauhallisesti.

USP: Tukeva rakenne

Tutustu Amazoniin

Joten nämä ovat suosituimmat lataustelineeni. Toivottavasti olet löytänyt ne tarpeeksi hyviksi täyttämään vaatimuksesi.

Suosikki langaton lataustelakka?

Uskon, että kaikki yllä olevat laturit ovat täysin varusteltuja, jotta ne olisivat pitkän aikavälin mahdollisuuksia laitteellesi. Ne ovat erittäin kestäviä ja tarjoavat myös tehokkaan latauksen. Voinko tietää, kumpi heistä pitää laitteesi virran päällä?

Saatat pitää myös:

  • Langattomat virtapankit iPhone Xs Maxille, Xs: lle ja XR: lle
  • Parhaat autolaturit iPhone Xs Maxille, Xs: lle ja XR: lle
  • Autotelineet iPhone Xs Maxille, Xs: lle ja XR: lle
  • Parhaat Bluetooth-kuulokkeet iPhone Xs Maxille, Xs: lle ja XR: lle

Uusimmat viestit