Bluetooth-kuulokkeiden yhdistäminen Apple Watchiin

Voit liittää Apple Watchin Bluetooth-kuulokkeisiin tai kaiuttimiin kuunnellaksesi suosikkimusiikkiasi korkealla stereoäänellä. Yhdistäminen Apple Watchiin minkä tahansa Bluetooth-lisävarusteen kanssa on melko suoraviivaista. Joten ostit laadukkaat langattomat kuulokkeet ja halusit yhdistää ne kelloosi? Seuraa näitä nopeita ohjeita saadaksesi sen aikaan!

 • Mitkä kuulokkeet toimivat Apple Watchin kanssa?
 • Bluetooth-kuulokkeiden tai kaiuttimen yhdistäminen Apple Watchiin
 • Bluetooth-laitteen parin purkaminen Apple Watchista

Mitkä kuulokkeet toimivat Apple Watchin kanssa?

Apple Watch tukee kaikkia Bluetooth 4.0 -kuulokkeita tai Applen W-sarjan siruja, kuten AirPods ja Beats -tuotteita. Joten kello ei löydä vanhempia Bluetooth-tekniikoita käyttäviä laitteita tai ne eivät ehkä toimi oikein. Asioiden helpottamiseksi olemme kuratoineet joitain parhaita Apple Watch -kuulokkeita, joista voit valita.

Bluetooth-kuulokkeiden yhdistäminen Apple Watchiin

 1. Laittaa Bluetooth-kuulokkeet pariliitostilassa. Voit tehdä tämän pitämällä virtapainiketta painettuna muutaman sekunnin ajan kuulokkeissasi
 2. Mene asetukset Apple Watchissa
 3. Näpäytä Bluetooth.
 4. Kello etsii nyt lähellä olevia laitteita. Kun näet Bluetooth-kuulokkeiden nimi, napauta sitä aloittaaksesi pariliitoksen muodostamisen.

Kun Bluetooth-kuulokkeet on yhdistetty, voit aloittaa musiikin tai muun äänen kuuntelun Apple Watchilla. Tämä prosessi on vielä yksinkertaisempi, jos sinulla on jokin Applen AirPod-laitteista.

Hyvä uutinen on, että kun olet määrittänyt AirPodit iPhonellasi, ne yhdistetään myös automaattisesti Apple Watchiin. Joten voit kuunnella ääntä kummastakin laitteesta ilman, että pariliitosprosessi toistetaan. Melko kätevä!

Bluetooth-laitteen parin purkaminen Apple Watchista

 1. Mene asetukset älykellossasi
 2. Näpäytä Bluetooth.
 3. Nyt sinun on napautettava "Minä" -painikettalaitteen nimen vieressä jonka haluat purkaa
 4. Lopuksi sinun on napautettava Unohda laite.

Nyt kuulokkeista tai kaiuttimista ei tule pariliitosta Apple Watchista, ja sinun on liitettävä se uudelleen, kun haluat käyttää sitä tulevaisuudessa.

Yhteenvetona

On helppo yhdistää Apple Watch Bluetooth-laitteisiin, kuten kuulokkeisiin tai kaiuttimiin. Tämän ansiosta musiikin tai jopa äänikirjojen ja podcastien kuuntelu on kätevää ranteestasi.

Etsitkö lisää Apple Watch -vinkkejä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found