WinX HD Video Converter Deluxe

4K-videoiden sieppaaminen iPhonella ei ole iso juttu. Todellinen tuska on näiden videoiden muokkaaminen, jotta ne houkuttelevat katsojiasi. Tietysti tarjolla on monia huippuluokan työkaluja ja ohjelmistoja, mutta kaikki ne ovat pääasiassa ammattilaisille ja niiden hallitseminen kestää vuosia.

Ratkaisu tähän ongelmaan on WinX HD Video Converter, jonka avulla voit muuntaa, leikata, kopioida, leikata ja muokata 4K-videota helposti. Luota minuun; sinun ei tarvitse suorittaa videon muokkauskurssia aloittaaksesi työkalun käytön. Se on helppokäyttöinen, ja se on saatavana sekä Windowsille että Macille.

Ennen kuin aloitat sen ostamisen, lue tämä arvostelu ja ymmärrä, miten se toimii. Lisäksi lahja on saatavilla rajoitetun ajan. Joten käy läpi kaikki sen ominaisuudet ja sitten päättää, ostatko vai hankitko sen ilmaiseksi lahjan kautta.

WinX HD Video Converter Deluxe - tarkistus

Videoiden muokkaaminen

Kun olet kuvannut 4K-videosi iPhonella tai muulla kameralla, voit tuoda sen Maciin tai Windowsiin ja avata sen sitten WinX HD Video Converterissa. Tason 3 GPU-kiihdytyksen ansiosta 4K-videon muuntaminen on erittäin nopeaa.

Voit myös rajata videon tai leikata sen mieleiseksesi. Voit myös lisätä vesileimaa ja tekstityksiä. Kuulostaa liian tekniseltä? Voit olla varma, että kaikki nämä ominaisuudet ovat helposti saatavissa eivätkä tarvitse teknistä tietoa. Jos osaat käyttää hiirtä tai ohjauslevyä, olet hyvä mennä.

Jos sinulla on useita videoita, voit myös yhdistää ne ja muokata niitä, jotta voit luoda erinomaisen ja kiinnostavan videon sosiaalisen median seuraajillesi.

Tallenna kamerasta

WinX HD Video Converterissa on sisäänrakennettu ominaisuus, jolla web-kameraa voidaan käyttää tallennuslaitteena. Jos tietokoneeseen tai Maciin on liitetty USB-verkkokamera, voit käyttää sitä myös. Tämä on yksi kätevistä ominaisuuksista ihmisille, jotka tekevät opetusvideoita YouTubelle.

Et tarvitse erilaisia ​​lisävarusteita, kuten jalustaa, digitaalikameraa, valaistusta jne. Voit käyttää kannettavan tietokoneen sisäänrakennettua verkkokameraa. Sinun ei myöskään tarvitse erillistä ohjelmistoa sen tallentamiseen ja muokkaamiseen. Kaikki voidaan tehdä suoraan WinX HD Video Converter -sovelluksesta.

Ladata videoita

Tämä suuntaus on melko kysytty nykyään, kun videon luoja yhdistää videonsa olemassa olevaan videoon. Kaksi videota maksaa vierekkäin viitteeksi. Tiedämme kaikki, että videoiden lataamiseen on tarjolla monia online-työkaluja. Mutta miksi käyttää niitä, kun saat paljon enemmän WinX HD Video Converterin sisäänrakennetuista ominaisuuksista?

Sinun tarvitsee vain liittää videolinkki työkaluun ja napsauttaa Analysoi. Alle minuutissa saat luettelon videolle käytettävissä olevasta tarkkuudesta. Valitse ladattava tiedosto ja napsauta Lataa-painiketta.

Sisäänrakennettu näytön tallennin

Tämä ominaisuus on enimmäkseen ihmisille, jotka luovat opetusvideoita yleisölleen. WinX HD Video Converter -ohjelman avulla sinun ei tarvitse ladata erillistä näytön tallenninta. Voit käyttää tämän ohjelmiston sisäänrakennettua ominaisuutta.

Ei vain, voit asettaa kehysnopeuden, leikata tallennuskokoa valitaksesi vain aktiivisen ikkunan, asettaa oletusäänen tallennuslaitteen tai sammuttaa äänen nauhoituksen kokonaan. Tämän lisäksi voit asettaa tallentamaan hiiren napsautuksia, mikä on erittäin hyödyllistä, kun katsojat tietävät, miten tehdä tiettyjä asioita.

Tarkkuus ja muotoilutuki

WinX HD Video Converter tukee melkein kaikkia videoformaatteja. Tarkkuuden osalta se tukee kaikkia 4K-videoita. Tämän lisäksi voit muuntaa minkä tahansa 4K-videon (MKV / HEVC / H.265 / M2TS), joka on kuvattu GoPro-, DJI-, DSLR-, iPhone X- tai Android-laitteilla, MP4, H.264, HEVC, MOV, AVI, MKV, WMV-, MP3- ja muut 200+ -muodot.

Yksi parhaista on, että voit myös pakata suurikokoisen 4K-videon 1080P / 720P-videoiksi tallennuksen helpottamiseksi. Bonuksena voit ladata 4K-videon ja tehdä siitä kuvaesityksen.

Hinnoittelu ja Giveaway

Nyt sinun on tiedettävä, että tällaisia ​​tehokkaita ohjelmistoja ei ole saatavilla ilmaiseksi. Tätä kirjoitettaessa on kuitenkin menossa lahja. Giveaway-versio avaa kaikki maksetut ominaisuudet koko eliniän ajan. Ainoa rajoitus on, että et saa tulevia päivityksiä tai ominaisuuksia. Voit osallistua lahjaan napsauttamalla tätä linkkiä ja noudattamalla ohjeita.

Jos haluat saada tulevia päivityksiä, sinun on ostettava maksettu versio. Se maksaa sinulle 29,95 dollaria elinikäisestä lisenssistä ja elinikäisistä päivityksistä. Vertaamalla ominaisuuksia hintaan, se on varastaminen.

  • Osta se Windowsille
  • Osta se Macille

Kirjautua ulos

Ensinnäkin se oli vain tekstiä, kuvia ja GIF-tiedostoja, jotka hallitsivat sosiaalista mediaa. Mutta viime aikoina videosisältö on kasvanut räjähdysmäisesti. Tämä johtuu pääasiassa älypuhelimien ja sovellusten, kuten YouTube ja TikTok, parannetusta kamerasta, joka on tehnyt videosisällön luomisen ja lähettämisen melko helpoksi. Jos haluat pysyä käyrän edessä, tarvitset työkaluja, kuten WinX HD Video Converter, kiinnostavan videosisällön luomiseen. Siinä kaikki, ihmiset!

Mitä sovellusta tai ohjelmistoa käytät videoidesi muokkaamiseen tai muuntamiseen? Oletko kokeillut WinX HD Video Converteria? Jaa ajatuksesi kommenteissa ja älä unohda olla yhteydessä meihin Facebookissa, Twitterissä ja sähkeessä.

Uusimmat viestit