Prynt-kamerakotelo iPhone 5, 5s, 5c ja 6 -laitteille

Oletko koskaan miettinyt, että kotelo voi antaa sinun tulostaa valokuvia sekunneissa? Prynt on ensimmäinen pikakamerakotelo, joka on varustettu tulostamaan valokuvia välittömästi. Liitä vain kotelo iPhoneen, sieppaa suosikkikuvasi tai valitse mikä tahansa valokuva laitteestasi ja tulosta se 30 sekunnissa! Lisäksi voit katsella valokuviesi elävyyttä näytöllä suurennuksen avulla.

Suunniteltu modulaariseksi

Prynt-kamerakotelo on älykkäästi suunniteltu modulaariseksi, jotta se sopisi erityyppisiin puhelimiin. Puhelimen mallin perusteella telineen paikalla olevaa kotelon osaa voidaan muuttaa helposti.

Jos satut vaihtamaan tai päivittämään puhelimesi iPhone 5: stä iPhone 6,5: een tai 5: een, sinun ei tarvitse ostaa uutta Prynt-koteloa. Vain uusi telakkasovitin, jonka voit ostaa valmistajalta, voi tehdä tempun puolestasi.

Houkutteleva muotoilu, helposti kannettava

Kotelolla on houkutteleva muotoilu, jotta saat viileän parin iPhonen kanssa. Se ei tee laitteestasi näyttävän iso. Voit kantaa sitä tyylikkäästi. Vaaleanpunaiset, siniset, valkoiset mallit ja vastaavat (eläinystävälliset) nahkapidikkeet varmistavat, että laitteesi näyttää upealta.

Tilaa 10 arkkia paperia

Tässä kotelossa on 10 paperiarkkia. Valmistaja toimittaa yhden Kickstarterin valokuvapaketin, jossa on 10 arkkia, jokaisen Prynt-palkkion kanssa. Täyttöpakkaukset ovat saatavilla oman sovelluksen kautta. Sinun on maksettava 25 dollaria saadaksesi 50 ylimääräistä arkkia.

Prynt-kotelon tekniset tiedot iPhonelle 6, 5s, 5c ja 5

Muuttaa valokuvan videoksi

Prynt-sovellus tallentaa hetken lyhyen videokuvan valokuvasta poseeraushetkelläsi ja tallentaa sen pilveen. Seurauksena on, että kun pidät puhelinta painetun kuvan päällä, sovellus skannaa ja tunnistaa sen automaattisesti. Näin voit katsella jopa valokuvasi eläviksi ruudulla.

Jotta se olisi jännittävämpää, tulosta ja lähetä valokuvia ystävillesi ja näe ne ystäviesi valokuvissa. Se voi toimia typeränä, salaisena tavarana, jota voit tehdä huvin vuoksi.

Voi ennakkotilata nyt

Voit nyt tilata tämän tapauksen ennakolta. Se alkaa toimittaa täsmälleen 33 päivässä. Kotelo on yhteensopiva iPhone 5, 5C, 5S ja 6: n kanssa.

Tapaus näyttää olevan tarpeeksi lupausta innostua siitä. Se on tyylikäs ja tekee Camera-sovelluksestasi aktiivisemman, kun se on valmis nousemaan lattiaan.

Vieraile täällä saadaksesi lisätietoja.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found