Kuinka lisätä Apple Music Songs iTunes-kirjastoon Macissa ja Windows PC: ssä

Apple Musicin tietokannassa on miljoonia ääniraitoja, joista monet ovat kaikkien aikojen suosikkeja. On tapauksia, joissa emme käytä iPhonea ja työskentelemme pikemminkin Mac-tietokoneellamme ja haluamme kuunnella Apple Music-kappaleita. Se on mahdollista; voit lisätä Apple Music -kappaleita Mac-tietokoneesi iTunes-kirjastoon.

Ainoa ehto on, että sinulla on oltava voimassa oleva Apple Music -tilaus, vasta sitten voit lisätä kyseiset kappaleet. Tosiasiassa et ole kappaleiden omistaja, ja olet yksinkertaisesti vuokrannut ne siihen asti, kun olet tilannut Apple Musicin.

Joten heti kun tilauksesi on ohi, kaikki kappaleet katoavat. Joka tapauksessa, jos sinulla on voimassa oleva tilaus, voit tarkistaa alla olevat tiedot Apple Music -kappaleiden lisäämisestä iTunes-kirjastoon.

Kuinka lisätä Apple Music Songs iTunes-kirjastoon Macissa ja Windows PC: ssä

Vaihe 1. Tuoda markkinoille iTunes Mac-tietokoneellasi.

Vaihe # 2. Nyt löytää Apple Music -laulu jonka haluat lisätä iTunes-kirjastoon.

Vaihe # 3. Lisää Apple Music -kappale napsauttamalla ellipsi-painiketta sijaitsee sen vieressä. Napsauta nytLisätäettäminunmusiikkia“.

Vaihe # 4. Jos haluat lisätä kokonaisen albumin, napsauta+”-Merkki sijaitsee otsikkorivillä. Tämä muuttaa sen valintaruuduksi, valitsee albumin ja lisää sen.

Se siitä! Voit tarkistaa, onko kappaleet lisätty luetteloon siirtymällä kohtaan MinunMusiikki välilehti iTunesissa. Vielä yksi huomioitava asia on, että juuri lisäämäsi kappaleet ovat pilvessä eikä niitä ole ladattu. Napsauta vain Pilvipainiketta ladataksesi ne.

Kuten aiemmin sanoin, kun Apple Music -tilauksesi päättyy, kaikki tilauksen avulla ladatut kappaleet katoavat iTunesista.

Saatat myös pitää tor lukea:

  • Jaa iTunes-kirjasto useisiin kansioihin!
  • Kuinka palauttaa iTunes-kirjasto Maciin
  • Sovelluskirjasto ei toimi iPhonessa? Kuinka korjata se!

Uusimmat viestit