Parhaat langattomat hiirimatot [päivitetty 2021]

Tarkasteltaessa joitain viimeaikaisia ​​innovaatioita ei ole epäilystäkään siitä, että langaton lataus on tulevaisuus ja että se otetaan pian käyttöön kaikissa käyttämissämme älypuhelimissa. Vaikka iPhone sisälsi tiensä takaisin, on tullut aika vapauttaa langattoman latauksen todelliset edut. Yksi tällainen tapa on saada langaton lataushiirimatto. Sen avulla voit ladata iPhonen nopeasti työskennellessäsi. Joten katsotaanpa joitain parhaista langattomista lataushiirimatoista.

 1. Langaton JCREN-hiirimatto
 2. VHEONET Fast Wireless Charger -hiirimatto
 3. Lecone Elegant -hiirimatto
 4. Cell_Bro Flat Clicker -hiirimatto
 5. Signo langaton lataushiiri
 6. Philips RGB -pelihiirimatto
 7. VAYDEER-pelihiirimatto LED-matolla
 8. miniME nopea langaton latauspöytä

1. Langaton JCREN 10 W -lataushiiri

Langaton lataushiirimatto on nimenomaan tehty laitteille, jotka tukevat Qi-pikalatausta jopa 10 W asti. Tyylikkäästi suunnitellussa hiirimatossa on liukumaton pohja ja PU-nahkapinta, mikä takaa täydellisen otteen työpöydällesi ja moitteettoman käytön. Siinä on vedenpitäviä ja pölynkestäviä ominaisuuksia.

Ei vain näitä, lisäsuojaa varten älykkäästi suunnitellussa lataushiirimatossa on sisäänrakennettu alijännite, ylijännite, lämpötilan säätö, oikosulkusuoja ja ylijännitesuoja.

Hinta: $20.49

Tutustu Amazoniin

2. VHEONET Fast Wireless Charger -hiirimatto

Langattoman lataushiirimaton mukana tulee ensiluokkainen nahkapinta erinomaisesta käytöstä ja tarjoaa ominaisuuksia, kuten veden- ja pölynkestävyyden. Sisällä se on ensiluokkainen kela, joka on sijoitettu yhteen kulmaan, jotta langattoman latauksen mahdollistava laite on täydellinen tila.

Vaikka pad voi ladata iPhonea ja AirPodeja langattomasti, siinä on myös erityisesti suunniteltu tila tabletin ja kynien säilyttämiseen. Tämä auttaa lopulta pitämään työpöydän puhtaana.

Hinta: $20.99

Tutustu Amazoniin

3. Lecone Elegant -hiirimatto

Tämä on suunniteltu erittäin tarkasti ja huomioiden nopea langaton lataus ja suojaus. Tämän sanottuaan siihen sisältyy oikosulkusuoja, ylikuumenemissuoja ja ylilataussuoja. Qi-latausmoduuli hiirimatolla on sijoitettu älykkäästi kulmaan. Se voi havaita, onko iPhonen ja piirin välillä mitään ulkomaalaisia ​​esineitä.

Vaikka se tarjoaa ensiluokkaista viimeistelyä, langattoman latauksen korotettu osa tekee tuotteesta edelleen erottuvan muista markkinoista.

Hinta: $25.99

Tutustu Amazoniin

4. Cell_Bro Flat Clicker -hiirimatto

Heti kun näet tämän ensimmäistä kertaa, olet varmasti rakastumassa siihen. Se on erinomainen esimerkki tekniikan yhdistämisestä luovaan ammattitaitoon. Hiirimatto voi tarjota kaksinkertaisen nopean latauksen verrattuna perinteisiin langattomiin Qi-yhteensopiviin latausalustoihin, joissa käytetään 3.0-laturia.

Tämän lisäksi pinta on valmistettu pehmeästä kankaasta, joka antaa sinulle mukavan tunteen hiiren käytössä.

Hinta: $20.99

Tutustu Amazoniin

5. Signo Wireless Charger -pelihiirimatto

10 W: n langaton lataushiirimatto on muotoiltu pehmeällä liinalla, mikä antaa sinulle paremman tuntuman sen käytön aikana. Mutta tämä ei ole kaikki; Tärkein nähtävyys on RGB-taustavalo, jossa on 12 valaistustilaa, mukaan lukien 4 hitaata värinvaihtotilaa, 7 yksiväristä näyttötilaa ja 1 nopea värinvaihtotila.

Vaikka kumipohja tarjoaa sille täydellisen otteen työpöydällesi, kestävä rakenne ja optimaalinen tila saavat sinut rakastumaan siihen.

Hinta: $15.99

Tutustu Amazoniin

6. Philips RGB -pelihiirimatto

RGB-pelihiirimatto on 13,9 tuuman x 10 tuuman (LxB) kokoinen ja tarjoaa riittävästi tilaa iPhonen lataamiseen ja hiiren moitteettomaan käyttöön. Siinä on pehmeä kangaspinta ja liukastumaton kumipohja. Pinnan mukana tulee myös virtapainike yläosassa valon kytkemiseksi päälle / pois päältä.

Sen vieressä on valon säätöpainike. Siellä on myös latauksen ilmaisin, joka syttyy heti, kun laitat laitteen siihen lataamista varten.

Hinta: $33.49

Tutustu Amazoniin

7. VAYDEER RGB -pelihiirimatto LED-matolla

Laajennetussa työpöydässä on vedenpitävä sileä pinta ja RGB-taustavalo, jossa on seitsemän eri väriä ja 9 erilaista valotilaa. Matolla on oma alue, joka voi turvallisesti asentaa ja ladata iPhonen turvallisesti. USB-virtalähteenä se ei vaadi ylimääräisiä ajureita, ja se toimii heti, kun irrotat sen paketista. Suuresta koosta huolimatta joustava materiaali tekee siitä helpon kuljettaa.

Hinta: $29.99

Tutustu Amazoniin

8. miniME nopea langaton latauspöytä

Jos etsit tyylikästä pöytäalustaa, joka tukee langatonta latausta, tällä on kaikki, mitä haluat olla luettelossasi. Siinä on ylivoimainen tuntuma pinnalla, mikä antaa sinulle riittävästi tilaa MacBookin / näppäimistön, hiiren ja laitteen pitämiseen lataamista varten ja lopulta suojaamaan työaseman ja laitteen kaikilta naarmuilta vastuksen kautta.

Tämän lisäksi se tukee C-tyypin liitäntää vakaan virran varmistamiseksi ja mukana tulee LED-merkkivalo, joka ilmoittaa latauksen onnistumisesta.

Hinta: $59.50

Tutustu Amazoniin

Valitse paras hiirimatto, joka tukee langatonta latausta

Parasta tekniikassa on, että se ei pysähdy innovaatiolla. Ei ole aikaa, että lukuisat muut gadgetit tulevat käyttöön helpottaakseen loppukäyttäjiä eri muodoissa. Langaton lataus mahdollisti hiirimattojen kuulumisen samaan luokkaan. Otetaan esimerkki äskettäisestä MagSafe-lanseerauksesta iPhone 12: lle.

On melko varmaa, että meillä on hetkessä laitteita, jotka täydentävät sen potentiaalia kaikin mahdollisin tavoin. Vaikka asiantuntijat ovat jakaneet mielipiteensä tulevaisuudesta, ei ole vielä nähtävissä, miten tulevaisuus avaa siipensä.

Voit myös lukea nämä:

 • Paras langaton hiiri Macille
 • Ergonomiset näppäimistöt
 • Parhaat web-kamerat Macille
 • Parhaat kannettavien verkkokameroiden kannet

Uusimmat viestit