Valokuvien pysyvä poistaminen iPhonesta / iPadista välittömästi

Apple-laitteissa on ainutlaatuisia ominaisuuksia, ja käyttäjät rakastavat pelaamista sen toiminnoilla. Joillekin laite tekee täydellisen toimistopäällikön, jonka avulla he voivat suorittaa toimistotehtävät ja liiketoimet, ja toisille iPhone on loistava kamera. IPhone-kameralla on oma paikka gadgetien ystävien sydämessä. Mutta monien hyvien ominaisuuksien ansiosta joidenkin on vaikea käsitellä joitain ominaisuuksia, joita iPhone tai uusin iOS 8 sisältää.

Yksi tällainen ainutlaatuinen ominaisuus on palauttaa poistetut valokuvat iPhoneen. Mutta sitten sivuvaikutus on, jos saat helposti poistetut valokuvat takaisin, se tarkoittaa, että valokuvia ei poisteta kokonaan iPhonesta tai iPadista heti! Kuvittele, jos haluat poistaa valokuvan välittömästi, jotta sitä ei voida jäljittää myöhemmin. Tässä viestissä saamme sinut oppimaan tekniikan, jonka avulla voit poistaa pysyvästi valokuvia tai videoita iOS: sta välittömästi.

Valokuvat tallennetaan iPhoneen kolmella tavalla. Joko sieppaat sen iPhonen kamerasovelluksella tai käytät Internetiä Safari-sovelluksella. Toisella tavalla sinulla voi olla valokuvia iPhonessa synkronoimalla ne tietokoneen kautta.

IPhonessa valokuvia ja videoita ei poisteta pysyvästi, kun yrität poistaa ne valokuvasovelluksistasi. Sen sijaan ne todella merkitään poistettaviksi samalla tavalla kuin sinulla on ne tietokoneellasi. Poistat tiedoston ja se todella menee roskakoriin. Tätä voidaan pitää ominaisuutena, koska asiat on merkitty poistettaviksi, mutta niitä ei poisteta kokonaan. Voit palauttaa kyseiset kohteet Apple-laitteesi Äskettäin poistetut -kohdasta 30 päivän ajan merkinnästä. Tämä ominaisuus on hyödyllinen, jos olet vahingossa poistanut valokuvia. Mutta entä jos haluat "todella" poistaa ne lopullisesti?

Valokuvien ja videoiden pysyvä poistaminen iPhonesta tai iPadista

Vaihe 1: Käynnistä Valokuvat sovelluksen laitteen aloitusnäytöltä.

Vaihe 2: Napauta Albumit -painiketta. Tämä sijoitetaan näytön oikeaan alakulmaan.

Vaihe 3: Näet nyt albumin nimellä "Äskettäin poistettu".

Vaihe 4: Napauta avataksesi "Äskettäin poistettu" kansio

Vaihe 5: Kansiossa luetellaan kaikki äskettäin poistamasi kohteet. Nämä kohteet näytetään päivien kanssa niiden poistamiseksi pysyvästi. Toiminto tapahtuu automaattisesti. Päivien lukumäärä on oletusarvoisesti 30.

Vaihe 6: Näpäytä Valitse -painiketta oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 7: Valitse valokuva, jonka haluat poistaa pysyvästi, napauttamalla sitä. Voit valita useita valokuvia napauttamalla kutakin valokuvaa. Tämä auttaa sinua poistamaan valokuvia välittömästi.

Vaihe 8: Kun valitset, painikePoistaa’Näkyy näytön vasemmassa alakulmassa

Vaihe 9: Klikkaa 'Poista valokuvaJa siinä kaikki. Kuva poistetaan pysyvästi laitteeltasi, eikä toimintoa voida kumota.

Voit poistaa valokuvat pysyvästi, jos et halua niitä enää tai jotkut käyttävät näitä vaiheita säästääkseen tilaa laitteissaan. On syytä mainita, että valokuvien välitön poistaminen on erittäin hyödyllinen temppu, jos iOS-tila on vähissä. Miksi odottaa 30 päivää potkimiseen, jos pystyt siihen heti?

Uusimmat viestit