Parhaat iPhone 6 / 6s -lasisuojat vuonna 2021

Vaikka iPhone 6 / iPhone 6s sai joitain todellisia "maailmasta poikkeavia" teknologiaominaisuuksia, sen suosio on noussut ilmajäähdytteisistä kokoushuoneista öljykenttiin ja sotarintamiin. Tästä syystä ohut tavallinen arkki ei riitä suojaamaan näyttöä ei-toivotuilta naarmuilta ja iskuilta.

1. MAXBOOST

Geneerinen tuote, jossa on 99,9% HD-lasia, antaa sinulle selkeän ja keskeytymättömän pääsyn kosketusnäyttöön. Asennus on erittäin helppoa. Asennusprosessi on kakkukävely. Pidä naarmut ja iskut loitolla, mutta se vastustaa myös vettä ja öljyä. Näytön kosketus suojataan eikä sitä ole estetty kosketusherkällä lasilla.

USP: Ballistinen lasi

Tutustu Amazoniin

2. Supershieldz

Supershieldz on tunnettu tuotemerkki, joka myy iPhonen näytönsuojaimia. Tämä karkaistu lasinen näytönsuoja tarjoaa useita ominaisuuksia. Tämä kalvo on valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta lasista, jossa ei ole kuplia. Voit asentaa suojuksen helposti ilman kuplia ruudulle.

0,3 mm 0H kovuussuoja on naarmuuntumista ja sormenjälkiä estävä hydrofobisten ja oleofobisten pinnoitteiden ansiosta, jotka estävät hikeä ja öljyjäämiä. Nauti 99,99% teräväpiirtotarkkuudesta ja tunnet alkuperäisen kosketuskokemuksen aina, kun olet vuorovaikutuksessa puhelimesi kanssa.

USP: Alkuperäinen kosketuskokemus

Tutustu Amazoniin

3. JETECH

Laadun suhteen ei ole kompromisseja, kun on kyse "etuosan" turvaamisesta. Oletko menossa töihin tai juhliin? 0,33 mm paksu lasi tekee etusivustasi turvallisen. Lasikuori on muotoiltu tarkasti vastaamaan iPhonen käyrät.

Näytönsuoja pitää pölyn ja sormenjäljet ​​loitolla. Joten, käytä iPhonea haluamallasi tavalla, hanki vain oikea suoja ensin.

USP: Pyöristetyt reunat

Tutustu Amazoniin

4. iCarez

Entä jos sinulla on kilpi, joka voi jopa uhrata itsensä puhelimesi suojaamiseksi? 9H-suojaus takaa NOLLA naarmuja tai mustelmia. .33 karkaistu lasi absorboi kaikenlaisia ​​osumia, iskuja ja pudotuksia.

Kovuus ei vaikuta missään iPhonen kirkkauteen ja kosketusherkkyyteen. Näyttää siltä, ​​että vain täydellinen suojapaketti, eikö olekin?

USP: Kuiva levitys

Tutustu Amazoniin

5. Voimateoria

Power Theory on suunnitellut korkealaatuisen karkaistun lasin näytönsuojan iPhone 6: lle ja iPhone 6: lle. Tuotemerkki on käyttänyt korkealaatuista japanilaista Asahi-karkaistua lasia suojaamaan puhelimesi näyttöä lialta, naarmuilta ja halkeamilta.

Käytä Power Theoryn asennussarjaa ja saat täydellisen ja kuplattoman kohdistuksen. Läpinäkyvyyden lisäämiseksi Power Theory on käyttänyt erittäin ohutta lasia, joka on valmistettu 9H-luokitellusta kovasta lasista. Siten näytönsuoja suojaa iPhonen näyttöä ja tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen.

USP: 3D-kosketusnäytön herkkyys

Tutustu Amazoniin

6. Herra Kilpi

Näytönsuojusten ei ole tarkoitus olla muodikkaita tai kauniita. Shield on kuitenkin yrittänyt vilpittömästi antaa kauneutta laserleikkauksen tarkkuudella. Karkaistu lasi on kiillotettu ja siinä on pyöristetyt reunat, jotka eivät peitä 100% puhelimen näytöstä.

Mr. Shield on käyttänyt ballistista lasia kosketusnäytön tarkkuuden ja 99,99% teräväpiirtotarkkuuden saavuttamiseksi. Hanki kolme kappaletta karkaistua lasisuojaa iPhone 6: lle ja iPhone 6: lle suojaamaan puhelimesi herkkä kosketusnäyttö.

USP: HD Kirkas ballistinen lasi

Tutustu Amazoniin

7. LK

LK käyttää kaksoissuojaustekniikkaa, joka tekee helpon ja tarkan kohdistuksen ja asennuksen. LK: n elinikäinen vaihtotakuu käyttää tätä 3D-kosketusta tukevaa näytönsuojaa. LK on käyttänyt korkealaatuista oleofobista pinnoitetta estääkseen sormenjäljet ​​ja öljylaastut. Sen 9H-karkaistu lasi suojaa puhelimesi näyttöä naarmuilta ja säröiltä.

Tarkkaan sovittamiseen LK on käyttänyt laserleikattua karkaistua lasia, jossa on pyöristetyt reunat. Koe ensiluokkainen teräväpiirtotarkkuus ja kosketusnäytön tarkkuus LK: n iPhone 6s -näytönsuojan avulla.

USP: Kaksinkertaisen puolustuksen tekniikka

Tutustu Amazoniin

8. RKINC

RKINC-lasisuojaimen merkittävä piirre on 3D-kosketusyhteensopivuus. Apple esitteli 3D-kosketuksen iPhone 6s ja 6s Plus -sovellusten kanssa, ja siksi 3D Touch -yhteensopiva näytönsuoja voi olla täydellinen lisävaruste.

Näytönsuoja on erittäin ohut ja vain 0,3 mm paksu, mutta lupaa täyden yhteensopivuuden kosketusnäytön herkkyyden kanssa. RKINC on suunnitellut tämän joustavan näytön suojan, jonka kovuus on 9H ja oleofobinen pinnoite sormenjälkien vähentämiseksi.

USP: Luotettava ja joustava

Tutustu Amazoniin

9. Ailun

Ailun on valmistanut iPhonelle 0,33 mm panssarilasi. Tässä koteloystävällisessä suojakotelossa on 2,5D pyöristetty reuna, joka on kiillotettu ja laserleikattu helppoon asennukseen. 99,99%: n kosketusnäytön tarkkuus tarjoaa hämmästyttävän käyttökokemuksen; hydrofobinen ja oleofobinen pinnoite estää hiki- ja öljylaastia puhelimen näytöllä.

Muiden merkittävien ominaisuuksien joukossa Ailunin näytönsuoja, esteettinen muotoilu ja kiillotetut reunat. Kestävyyden parantamiseksi Ailun on kiillottanut kalvoa erittäin tarkasti.

USP: Hienosti kiillotettu

Tutustu Amazoniin

10. ZAGG

ZAGG on valmistanut näkymättömän karkaistun lasin näytönsuojan, eikä kukaan saa tietää, että iPhone 6: lla tai iPhone 6: lla on elokuva. Selkeys on luonnollinen tulos, kun sinulla on näkymätön näytönsuoja iPhonelle.

0,4 mm: n erittäin ohut lasi on helppo asentaa herkälle kosketusnäytölle. Kun kalvo on asennettu, tunnet sileän ja kiillotetun pinnan; haluaisit hyväillä sormiasi kosketusnäytöllä.

USP: Erittäin sileä pinta

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Näytönsuojan tulisi olla seuraava asia, jonka sinun pitäisi ostaa, kun älypuhelin on käsissäsi. Se on puhelimesi näytön pinta. Varmista, että ostat iPhone 6s: lle 3D Touch -ominaisuuden kanssa yhteensopivan näytönsuojan.

Mikä on mantrasi näytön suojaamiseksi?

Voit viitata:

  • Parhaat iPhone 6 / 6s -lompakkokotelot
  • iPhone 6 / 6s -puskurin kotelot
  • Parhaat iPhone 6 / 6s -nahkakotelot

Uusimmat viestit