Kuinka palauttaa Apple Watch varmuuskopiosta

Yksi asia, josta pidän todella Apple Watchissa, on se, että sinun ei tarvitse huolehtia tietojen varmuuskopioinnista tai palauttamisesta. Kello on varustettu tietojen varmuuskopioinnilla automaattisesti, ja sen avulla voit palauttaa edellisen varmuuskopion pariliitoksen aikana iPhonen kanssa.

Jos siis ostat uuden Apple Watchin, purat sen pariliitoksen iPhonen kanssa tai palautat sen ongelman vianetsinnän suorittamiseksi, voit palauttaa kaikki tietosi helposti. Toivon, että iPhonella olisi samat toiminnot!

Matematiikka huomioon ottaen varmuuskopiointi tapahtuu vain, kun Apple Watch ei ole pariliitetty iPhonen kanssa. Siksi sinulla ei ole varmuuskopiota älykellon palauttamiseksi, jos et ole vielä purkanut kannettavan laitteen laiteparia.

Kuinka palauttaa Apple Watch varmuuskopiosta

Vaihe 1. Aloittaessasi sinun on varmistettava, että Apple Watch on päällä.

Vaihe # 2. Seuraavaksi avaa Apple Watch -sovellus iPhonessa ja napauta Aloita pariliitos.

Vaihe # 3. Sinun täytyy nyt kehystää Apple Watchin näyttö keltainen laatikko pariliittää se iPhoneen. On myös mahdollisuus yhdistää se manuaalisesti. Napauta näytön alaosassa olevaa tekstiä Yhdistä manuaalisesti.

Vaihe # 4. Kun kellosi on yhdistetty laitteeseen, napauta Palauta varmuuskopiosta. Sinun täytyy napauttaa varmuuskopiota, josta haluat palauttaa.

Vaihe # 5. Näpäytä Olla samaa mieltä iTunes-käyttöehtoihin. Sinun täytyy napauttaa Olla samaa mieltä uudelleen ponnahdusvalikossa.

Vaihe # 6. Kirjaudu seuraavaksi sisään Apple ID. Näpäytä OK kääntyä Sijaintipalvelut, Siri ja salli diagnostiikka.

Vaihe # 7. Valitse Salasana käytettävää laitettasi varten. Samanaikaisesti sinun on valittava, haluatko Apple Watchin lukituksen avaavan automaattisesti, kun iPhonen lukitus avataan.

Se siitä! Ole nyt kärsivällinen ja anna Kellosi suorittaa synkronointiprosessi onnistuneesti.

Jaa ajatuksesi kanssamme kommentissa.

Uusimmat viestit