Parhaat ruoanjakeluohjelmat iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Lähtö päivälliselle läheisten kanssa vie jonkin verran ponnisteluja ja paljon aikaa. Viikonloppuisin lempiruokasi nivelet ovat täynnä nälkäisiä sieluja. Kun olet asettanut itsesi ruokapöydälle, suosikkiruokasi on loppunut. Valitettavasti! Toivot, että voisit käydä läheisessä ajossa. Mutta kun otetaan huomioon viikonlopun puskurin ja puskurin välinen liikenne, ideasi ei koskaan nyökkää. Joten miten käyttää ruokahaluasi? Voit käyttää joitain parhaita ruokien jakelusovelluksia iPhonelle ja iPadille.

# 1. DoorDash

DoorDashilla on kaksi vaikuttavaa ominaisuutta: yli 110 000 palveli yli 800 paikassa. Vietitpä syntymäpäivääsi puistossa tai vain yksinäisiä kotona, DoorDash toimittaa ruokaa Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Vähimmäismäärää ei ole rajoitettu; voit tehdä tilauksia niin vähän kuin haluat. Voit maksaa ruokasi maksamalla Apple Paylla tai muilla luottokorteilla.

ladata

#2. Uber Syö

Menestyneen sovellusten jakamisen jälkeen Uber Eats on Uber Technologiesin looginen laajennus. Ruoanjakeluohjelma on saatavilla monissa maissa maailmankartalla. Vaikka et olisikaan kotikaupungissasi tai maassasi, voit luottaa Uber Eatsin palveluihin.

Tämä sovellus on onnistunut voittamaan käyttäjien luottamuksen jälleen kerran Uber-ratsastuksen jälkeen.

ladata

# 3. Grubhub

Toisin kuin muut ruoanjakeluohjelmat, Grubhub ei veloita mitään piilotettuja kustannuksia. Joten kun tilaat ruokaa, tiedät kuinka paljon sinun on maksettava. Voit siis pitää käteisen valmiina (jos et halua käyttää luottokorttia tai Apple Payta), kun ruoka on ovella.

Reaaliaikainen tilausten seuranta antaa sinulle mahdollisuuden valmistaa ruokalaji perheellesi tai vieraillesi. Grubhub tekee tilauksesi erittäin yksinkertaiseksi; napauttamalla voit tilata suosikkiruokasi uudelleen.

ladata

# 4. Saumaton

Huomattava ominaisuus, joka erottaa Saumattoman muista, on ennakkotilaus. Kyllä, voit tilata seuraavan ateriasi enintään neljä päivää etukäteen. Tämän ominaisuuden avulla voit valmistaa kaikki syntymäpäiväjuhlat perheessäsi.

Express Reorder auttaa sinua järjestämään suosikkiruokasi uudelleen nopeammin. Hanki tilausten toimituspäivityksiä puhelimeesi seurataksesi ruokaa.

ladata

# 5. Älähtää

Yelp on täydellinen kumppanisi syödä, juoda, ostaa ja rentoutua kaupungissa. Kun alueellesi avautuu uusi ravintola, Yelp lisää sen luetteloon, jotta voit kokeilla jotain uutta.

Sovellus tarjoaa sinulle erilaisia ​​suodattimia, joilla voit etsiä ravintoloita hinnan, sijaintien, auki olevien ja muiden mukaan. Ravintoloiden lisäksi lähistöltä löytyy myös kylpylöitä, hierontaterapeutteja ja salonkeja.

ladata

# 6. Suosio

Hyvä ruoka ja hyvä viini toimitetaan kotiovellesi. Ja jos tämä ei riitä sinulle, Favor voi myös toimittaa elintarvikkeita. Tämän lisäksi saat kaiken toimitettua alle tunnissa.

Texasissa sijaitseva sovellus tarjoaa parhaan valikoiman olutta ja viiniä H-E-B: ltä ilman toimitusmaksua. Henkilökohtaisemman palvelun tarjoamiseksi Favor antaa sinun lähettää tekstiviestejä juoksijoille paperipyyhettä tai ketsuppia varten.

ladata

# 7. Postmates

Postmates on aktiivinen yli 2900 kaupungissa Yhdysvalloissa ja Meksikossa. Nopeampaa ruoan toimittamista varten sovellus ottaa huomioon ajan ja etäisyyden ja määrittää tehtävän parhaalle mahdolliselle Postmate-tehtävälle.

Tämän sovelluksen räikeä ominaisuus on Postmates Unlimited. Kun olet liittynyt tähän suunnitelmaan, voit nauttia yli 15 dollarin tilausten ilmaisesta toimituksesta. Kun olet liittynyt vuosisuunnitelmaan, voit lunastaa 20%: n alennuksen.

ladata

# 8. BeyondMenu

BeyondMenu on levittänyt siipensä ympäri maata, ja siksi voit käyttää tätä sovellusta missä tahansa. Tuhannet erilaiset ravintolat on listattu BeyondMenussa, ja tämä vaikuttava luettelo tarjoaa erilaisia ​​ruokia.

ladata

# 9. Delivery.com

Delivery.com ylittää valikon. Voit tilata ruokaa, viiniä, päivittäistavaroita ja jopa pyykkiä. On yllättävää tietää, että sovellus lähettää juoksijat noutoon; mitään asiakkaille.

Kuten Grubhub ja Seamless, Delivery.com ei peri mitään maksuja palveluistaan. Jokaisella ruokalähetyksellä voit ansaita toimituspisteitä.

ladata

# 10. Rituaali

Rituaali ei koskaan pidä sinua odottamassa ruokaa. Kun olet nälkäinen, tarvitset nopean ruoan jakelupalvelun, ja Ritual tekee vain työn. Jokaisella ruokatilauksella voit voittaa palkintoja, joita voit käyttää parhaissa ravintoloissa ja kahviloissa.

Noutoa varten Ritual antaa sinun tehdä tilauksia sovelluksesta ja noutaa tuoreita ruokia ja juomia. Sovellus ilmoittaa sinulle, kun lähdet noutoon.

ladata

Siinä kaikki ihmiset!

Käärimistä…

Koska yhä useammat ihmiset eivät pidä illallisesta, ruokien jakelusovellukset tekevät ylitöitä vastaamaan nouseviin vaatimuksiin. He eivät kuitenkaan tee kompromisseja tämän lisääntyvän työmäärän kanssa. Voit käyttää mitä tahansa yllä luetelluista sovelluksista tehdäksesi tilauksia kotiovellesi toimitetusta runsasta ruokaa.

Älä missaa:

  • Parhaat iPad-sovellukset opettajille
  • Kuntosovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat tiiminhallinnan iOS-sovellukset
  • Ruokavalokuvaussovellukset iPhonelle ja iPadille

Mitä ruoan jakelusovellusta haluat käyttää iPhonessa tai iPadissa? Jaa palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit