Kuinka estää Safari pääsemästä iPhonen kameraan ja mikrofoniin

Salli Internetin selaamisen aikana verkkosivustoille pääsyn laitteeni ominaisuuksiin vain, kun pidän sitä oikein. Uusimman iOS-ekosysteemin avulla Safari voi käyttää iPhonen kameraa ja mikrofonia automaattisesti. Vaikka luotan täysin iOS-osakeselaimeen, mielestäni olisi parempi sammuttaa se ja antaa sen käyttää niitä vain tarpeen perusteella turvallisuuden lisäämiseksi. Joten miten lopetat Safarilla automaattisen pääsyn iOS-laitteen mikrofoniin ja kameraan? Näin saat sen nopeasti!

Estä Safaria käyttämästä kameraa ja mikrofonia automaattisesti iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Avata Asetukset sovellus iOS-laitteessasi → Selaa alaspäin ja napauta Safari.

Vaihe # 2. Selaa nyt alaspäin ja sammuttaa kytkin vieressä Kameran ja mikrofonin käyttö joka on Tietosuoja ja turvallisuus -osiossa.

Tästä eteenpäin sinun on sallittava verkkosivustojen manuaalisesti käyttää laitteen kameraa ja mikrofonia.

Kuinka sallitaan verkkosivustojen automaattinen käyttö iPhonen / iPadin kameralla ja mikrofonilla

Jos haluat joskus sallia verkkosivustojen käyttää iOS-laitteesi kameraa ja mikrofonia, voit helposti poistaa rajoituksen.

Vaihe 1. Avata Asetukset sovellus iOS-laitteessasi → Napauta Safari.

Vaihe # 2. Kytke nyt päälle kytkin vieressä Kameran ja mikrofonin käyttö.

Video: Kuinka estää Safari pääsemästä iPhonen kameraan ja mikrofoniin

Käärimistä

Käytänpä Macia tai iPhonea, Safari on edelleen paras valinta selata verkkoa turvallisemmin ja nopeammin. IOS: n varastoselain on parantunut huomattavasti viime aikoina. Voit esimerkiksi nyt tallentaa automaattisesti iCloudin lukulistan offline-lukemista varten, käyttää kokeellisia ominaisuuksia ja estää verkkosivustoja seuraamasta sinua kokonaan.

Äskettäin tein täydellisen oppaan verkkosivustojen asetusten mukauttamisesta Safarissa macOS High Sierrassa. Jos käytät Macia, suosittelen, että tutustut tähän viestiin selataksesi Internetiä halutulla mielenrauhalla.

Lue lisää:

  • iPhone-mikrofoni ei toimi? Tässä on korjaus!

Uusimmat viestit