Kuinka jakaa äänesi kahdella AirPodilla iOS 13: ssa

Voit jakaa mitä tahansa iPhonessa ystäviesi kanssa, mutta et musiikkia. Se on nyt menneisyyttä! IOS 13: n kanssa Apple on ottanut käyttöön ominaisuuden, joka auttaa käyttäjiä jakamaan ääntä kahden AirPodin kanssa. Vaikka Apple sisällyttää tämän kaksoiskytkentäominaisuuden (voit liittää kaksi AirPod-paria yhdellä iPhonella) iOS 13: ssa, Android-käyttäjät ovat jo kokeneet tämän hauskanpidon. Haluatko jakaa äänen kahden AirPodin kanssa?

IOS 13: n ominaisuudet ovat kiistatta tähän mennessä suosituimmat. Kahden Bluetooth-kuulokkeen yhdistäminen yhdellä iPhonella erottuu joukosta. Ihmisten ei tarvitse nyt käyttää tätä kuulokkeiden jakajaa äänen jakamiseen kahden tai useamman käyttäjän välillä. Kahden käyttäjän kannalta on niin hämmästyttävää kuunnella samaa sisältöä yhdellä laitteella. Seuraamalla opit tämän ominaisuuden toiminnan !.

Kuinka yhdistää kaksi AirPod-sarjaa yhteen iOS-laitteeseen iOS 13: ssa

Voit käyttää iPhonea tai iPadia kuunnellaksesi ääntä kahdella eri AirPod-sarjalla. AirPod-laitteiden lisäksi tämä kaksoisjako-ominaisuus toimii myös PowerBeats Prossa.

Äänen jakamiseen iOS 13: lla on kaksi tapaa. Apple on osoittanut läheisyyteen perustuvan menetelmän WWDC 2019 -tapahtumassa. Tämä menetelmä on helppo, koska sinun on tuotava yksi laite lähelle toista; näyttöön tulee kortti, joka kehottaa sinua jakamaan äänen.

Tämä menetelmä ei kuitenkaan aina tue iOS 13: n ensimmäistä beetaa. Ei hätää; on toinen menetelmä, jonka avulla voit liittää kaksi AirPod- tai PowerBeats Pro -sarjaa yhteen iPhoneen tai iPadiin.

Vaihe 1. Ota sinun iPhone joiden kanssa olet jo yhdistänyt joukon AirPodeja.

Vaihe # 2. Käynnistä sitten Asetukset-sovellus iOS-laitteellasi ja napauta Bluetooth vaihtoehto.

Vaihe # 3. Toisessa AirPod-sarjassa pidä pariliitospainiketta painettuna (se on latauskotelon takaosassa).

Vaihe # 4. Toinen AirPod-sarjasi ilmestyy luetteloon; napauta sitä toinen AirPod-sarja.

Seuraavaksi voit varmistaa, että molemmat AirPod-sarjat on kytketty laiteluetteloon.

Tuo ylös tai alas AirPlay-valikkoja sinun pitäisi nähdä kaksijoukko AirPod-laitteita kytketty iPhonen tai iPadin kanssa. Ja kyllä, molempien sarjojen tulisi lähettää sama ääni laitteeltasi.

Se siitä!

Yhteenvetona.

Applen mukaan tämän ominaisuuden pitäisi toimia iPhone 8: ssa ja uudemmissa ja iPad Pro 12.9 ″: n toisen ja uudemman sukupolven, iPad Pro 11: n, iPad Pro 10.5: n, viidennen sukupolven iPadissa, kolmannen sukupolven iPad Airissa, viidennen sukupolven iPad mini: ssä ja seitsemännen sukupolven iPod touch.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Asennettujen sovellusten päivittäminen iOS- ja iPadOS-käyttöjärjestelmissä
  • Kumoa ja tee uudelleen käyttämällä eleitä iPadOS: ssa
  • Kuinka käyttää hiirtä iPadin kanssa, jotta saat kaiken irti
  • 20 Super Cool iOS 13: n ja iPadOS 13: n piilotettua ominaisuutta

Haluatko liittää kaksi AirPod- tai PowerBeats Pro -sarjaa yhteen iOS-laitteeseen? Jaa palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit