Xbox One- tai PS5 / PS4-ohjaimen liittäminen iPhoneen ja Apple TV: hen

Oletko pelin fani ja yrität liittää Xbox One- tai PS5-ohjaimesi iPhoneen, iPadiin tai Apple TV: hen? Vaikka PS5 on suhteellisen uusi julkaisu, sen yhdistäminen on paljon suoraviivaisempaa ja samanlainen kuin PS4-ohjain. Harvat käyttäjät ovat kuitenkin kohdanneet virheitä yhteyden muodostamisessa Apple-laitteeseensa. Jatka vierittämistä, jotta voit muodostaa pariliitoksen Xbox One- tai PS5-ohjaimesta laitteeseesi.

 • Kuinka yhdistän Xbox One -ohjaimen iPhoneen?
 • Kuinka yhdistän PS5- tai PS4-ohjaimen iPhoneen?

Kuinka yhdistän Xbox One -ohjaimen iPhoneen?

 1. Kytke ensin Xbox one -ohjain päälle painamalla Xbox-symbolia yläosassa ja paina sitten pitkään ohjaimen yläosassa noin kolmen sekunnin ajan, jotta se tulee pariliitostilaan.
 2. Mene Asetukset napauta Bluetooth vaihtaaksesi sen PÄÄLLÄ.
 3. Etsi laite nimeltäXbox One -ohjainJa napauta sitä pariliitoksen muodostamiseksi.

Yhdistetäänkö Xbox One Apple TV: hen?

 1. Avaa Apple TV: n aloitusnäytöltä asetukset sovellus. Selaa alaspäin löytääksesiKaukosäädin ja laitteet. ’Napsauta avataksesi.
 2. Etsi luettelosta Bluetooth-vaihtoehto ja napsauta sitä. Xbox One -ohjaimesi sijaitsee kohdassa Muut laitteet. Muodosta laitepari napsauttamalla.

Kuinka kytkeä PS5- tai PS4-ohjain iPhoneen

 1. Varmista, että PS5 / PS4-ohjaimeen on kytketty virta ja että se on pariliitostilassa. Voit tehdä niin pitämällä -näppäintä alhaalla PS ja Jaa painikkeet yhdessä. Jos huomaat, että valkoinen taskulamppu vilkkuu, se tarkoittaa, että olet siirtynyt pariliitostilaan.
 2. Avaa iPhonen Asetukset-sovellus ja napauta Bluetooth kytkeäksesi sen päälle.
 3. Etsi laite nimeltä Dualshock4 / Dualshock5 Controller ja napauta sitä pariliitoksen muodostamiseksi. Ohjaimessa on vaaleanpunainen taskulamppu, kun pariliitos on muodostettu.

Liitetäänkö PS5- tai PS4-ohjain Apple TV: hen?

 1. Avaa Asetukset-sovellus Apple TV: n aloitusnäytöltä. Selaa alaspäin etsiäksesi ”Kaukosäädin ja laitteet.” Napsauta avataksesi.
 2. Napsauta nyt luettelossa olevaa Bluetooth-vaihtoehtoa. Ohjain sijaitsee kohdassa Muut laitteet. Yhdistä napsauttamalla.

Kytke Xbox One- tai PS5 / PS4-ohjain iPhoneen, iPadiin tai Apple TV: hen

Ohjaimen pariliitos Apple-laitteisiisi on enemmän tai vähemmän samanlainen prosessi. PS5 on kuitenkin suhteellisen uusi, ja käyttäjät ovat huomanneet yhteysongelmia tvOS 14.3 Beta 1: n ja 2: n kanssa. Versio odotetaan julkaistavan jossain joulukuun puolivälissä. Voit toivoa saavanne ratkaisun siihen mennessä.

Voit myös lukea nämä:

 • Kaikki Apple Arcade -pelit, jotka tukevat ohjaimia
 • Pelaa PS4-pelejä iPhonessa ja iPadissa Remote Play -sovelluksella
 • Kuinka pelata Xbox-pelejä iPhonessa

Uusimmat viestit