Parhaat arviointisovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Opettajilla on merkittävä rooli lasten tulevaisuuden muokkaamisessa. He paitsi kouluttavat opiskelijoita eri aiheista myös arvioivat heidän suoritustaan ​​säännöllisin väliajoin. Jos koulusi tarjoaa sinulle iPadin oppilaiden suorituskyvyn arvioimiseksi, voit käyttää joitain tablet-laitteellasi olevia arviointisovelluksia. Tarkista tämä luettelo parhaista iPad-sovelluksista arviointia varten. Arviointisovellusten avulla opettajat voivat kerätä tietoja ja seurata opiskelijoiden oppimista. Seuraavaksi opettajat voivat käyttää tietoja reaaliajassa muuttaakseen opetustaan. Nämä sovellukset ovat erityisen hyödyllisiä, kun luokkahuoneessa on yksi iPad ja noin 20 paritonta opiskelijaa.

1. ZipGrade

ZipGrade on paras sovellus, ja tietokilpailut järjestetään luokassa. Opettajat voivat käyttää iPad-kameraa skannerina OMR (Optical Mark Recognition) -arkin skannaamiseen ja pistemäärän laskemiseen.

Lähettääkseen tulokset kouluviranomaisille opettajat voivat viedä tulokset PDF-muodossa ja luettavana Excel-taulukona. Täydentävä verkkosivusto on kätevä ladata ja hallita kaikkia tietoja.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Nearpod

Nearpodin avulla opettajat voivat luoda kyselyjä, kysyä MCQ: ita ja avoimia kysymyksiä opiskelijoille. Interaktiiviset esitykset ja reaaliaikainen arviointi ovat tämän sovelluksen kaksi räikeää ominaisuutta. Piirrä Se erottaa itsensä muista ominaisuuksista, koska sen avulla opiskelijat voivat piirtää minkä tahansa dian, jonka opettajat työntävät iPadiinsa.

Nearpod auttaa opettajia luomaan uusia dioja tai muuntamaan PowerPoint-, Google Slides- tai PDF-tiedostot Nearpod-esityksiin. Opettajat haluaisivat tutustua rikkaaseen kirjastoon, jossa on yli 6000 valmiita opettaa opetusta tunnetuilta kouluttajilta ja kustantajilta.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Pikanäppäinten mobiilisovellus

Tämän mobiililuokittelusovelluksen käynnisti Kickstarter 250 opettajan toimesta. Pikanäppäin on erittäin suosittu opettajien keskuudessa, koska sovellus ei vaadi verkkoa, ja yksi näyttö tarjoaa sinulle täyden vapauden suorittaa erilaisia ​​tehtäviä. Nyt ei enää tarvitse hypätä eri näyttöjen välillä.

Opettajan suunnittelema sovellus, jolla on 15 vuoden kokemus luokkahuoneesta, antaa kaikille opettajille mahdollisuuden tutkia luovia tapoja opettaa erilaisia ​​aiheita opiskelijoille.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Kokeenlukijan optisen testin luokka

Se, että sovellus tukee 5–200 kysymystä ja 2–7 vaihtoehtoa, tekee siitä monien opettajien ja kouluttajien ensimmäisen valinnan. Toisin kuin missään muussa opetussovelluksessa, tenttilukija antaa sinulle vaaka- ja pystysuuntaiset taulukot.

Opettajat voivat julkaista tenttejä ja oppilaat voivat itse arvioida suorituksensa muiden osallistujien keskuudessa.

Hinta: Vapaa

ladata

5. ThinkFluency

ThinkFluency auttaa opettajia arvioimaan opiskelijoiden lukukykyä. Sovellus toimii yksinkertaisella tavalla: opettajat voivat valita minkä tahansa opiskelijan luokasta; anna hänelle kappale lukea (he voivat ottaa kopion verkkosivustolta); kun opiskelija lukee kohtaa, opettajat voivat napauttaa merkitäksesi virheet.

Sinun ei pitäisi käyttää kynää, paperia tai sekuntikelloa. Kun olet ladannut sovelluksen, voit alkaa käyttää sen ominaisuuksia muutamassa minuutissa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Edpuzzle

Video on tehokkain tapa opettaa opiskelijoita. Edpuzzlen avulla opettajat voivat toimittaa videoita luokassaan. Koska visuaaliset muistot ovat voimakkaampia, opiskelijat haluavat olla vuorovaikutuksessa opettajiensa kanssa useista aiheista. Äänimuistiinpanot ja kysymykset tekevät istunnosta interaktiivisemman.

Opiskelijoille he voivat ladata tämän sovelluksen iPadiinsa saadakseen opettajien lataamat videotehtävät. Tämä on yksi nykyaikaisimmista tavoista opettaa ja oppia kaikkia aineita kaikissa luokissa.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Arviointi plus

Sanallinen eleganssi on yksi perusopinnoista, joita opiskelijoiden on kohdattava peruskouluissa. Assessment Plus voi auttaa opettajaa luomaan sanapankin vaihtoehtoja, joita voidaan käyttää toistuvasti.

Runsaan sanavarastonsa avulla opiskelijat voivat ilmaista ideoitaan ja ajatuksiaan tehokkaasti koulussa ja kotona. Itsevarma oppilas voi tuottaa loistavan suorituskyvyn ryhmäkeskusteluissa, julkisissa puheissa ja esseekilpailuissa.

Hinta: $39.99

ladata

8. iReporting-sovellus

Opettajat voivat nyt kirjoittaa kouluraportteja paremmin ja nopeammin iReporting-sovelluksen avulla. IPadin tai iPhonen avulla opettajat voivat luoda väliraportteja, lukukauden lopun ja vuoden lopun raportteja useille oppilasluokille.

Intuitiivisen sovelluksen avulla opettajat voivat viimeistellä raportin nopeasti ja hallita aikaa muissa tuottavissa toiminnoissa.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Wabisabi: oppimisen vahvistaminen

Wabisabin paras ominaisuus on globaali luokkahuone. Tämän sovelluksen avulla globaali oppiminen on kämmenelläsi. Voit olla yhteydessä mihin tahansa luokkaan missä päin maailmaa tahansa, jotta voit oppia yhdessä ja oppia toisistamme.

Tämä auttaa varmasti oppimaan paremmin, kun olet yhteydessä maailmanlaajuisiin opettajiin ja opettajiin, joilla on runsaasti tietoa eri aiheista.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Sosiaalinen opettaja

Socrative-sovelluksen avulla opettajat voivat sitouttaa, arvioida ja mukauttaa luokkaa. Se on sovellus, jonka avulla voidaan aloittaa opiskelijoiden muodostavat arvioinnit tietokilpailujen, pikakyselyjen, poistumislippujen ja avaruuskilpailujen avulla. Sovellus voi luokitella, koota ja tarjota visuaalisia tuloksia opiskelijoiden tuloksista; Lisäksi opettajat voivat löytää mahdollisuuksia tarvittaviin ohjeisiin oppilailleen.

Opettajien on rekisteröidyttävä Socrative Teacher -tilille aloittaakseen tämän sovelluksen käytön. He voivat yhdistää Socrative-tilinsä muihin Socrative-sovelluksiin. Opiskelijoille Socrative tarjoaa ainutlaatuisen huoneen avata sovelluksensa kommunikoimaan opettajien kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki ystävät!

Kirjautua ulos…

Kun koulut ovat ottaneet käyttöön älykkäiden luokkien käytäntöjä kaikkialla maailmassa, opettajien on oltava samanarvoisia kuin uusin tekniikka ja innovaatiot. Arviointisovellukset voivat auttaa opettajia olemaan yhteydessä opiskelijoihinsa ja vanhempiinsa. Se on älykäs tapa kommunikoida ja parantaa oppilaiden suoritusta luokassa.

Älä missaa:

  • iPad-sovellukset opettajille: Suunniteltu nykyaikaisille kouluttajille
  • Parhaat lasten sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • iPhone- ja iPad-koodaussovellukset lapsille
  • Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset verkkokursseille: oppiminen ei lopu koskaan

Mitä arviointisovellusta haluat käyttää? Jaa palautteesi kommenttiosassa.

Uusimmat viestit