TSTAND iPad Pro -teline

Kehittyvän tekniikan myötä tablet-tietokoneet saavat vauhtia päivittäin. Ihmiset ovat jo tottuneet iPad Pron siirrettävyyteen. Mutta tablet-tietokoneista puhuttaessa on yksi rajoitus, eli sinun on kannettava sitä koko ajan kädessäsi, se on todella epämukavaa; varsinkin kun katsot elokuvaa sängyssä tai sohvalla.

Kyllä, käytettävissä on paljon jalustoja, mutta yksikään niistä ei säädä istuma- tai nukkumisasentojesi mukaan. Sen sijaan sinun on säädettävä eri asennoissa saadaksesi täydellisen katselukulman. Tämän rajoituksen voittamiseksi teollisuussuunnittelija Sean Kieley suunnitteli TSTANDin.

TSTAND iPad Pro -teline

TSTAND on Kickstarter-projekti ja sillä on tarpeeksi tukijoita hankkeen saamiseksi mukaan. TSTAND on täydellinen kaikissa työolosuhteissa; olitpa sitten sohvalla, keittiössä, toimistossa tai pöydälläsi, TSTAND takaa äärimmäisen mukavuuden. Tarkista alla oleva yksityiskohtainen TSTAND-arvostelu.

Suunnittele ja rakenna laatua

TSTAND on ainutlaatuinen muotoilu, joka voi lohduttaa sinua melkein kaikissa asennoissa. Sinun tarvitsee vain sijoittaa iPad Pro TSTANDiin ja nauttia näytelmästä. Se on valmistettu ABS-muovista, silikonikumista ja siinä on myös teräsrunko. Kaiken tämän jälkeen se on täysin kevyt; painaa vain 1,25 paunaa.

Yhteensopivuus

Siihen mahtuu mikä tahansa iPad välillä 7 ″ - 13 ″; ja itse TSTANDia voidaan kuljettaa erittäin helposti. Yrityksen mukaan voit helposti sovittaa suurimman osan iPadista jopa sen kotelon kanssa. Silikonikahvan avulla voit olla varma täydellisestä pidosta. TSTAND ei voi pudota iPadiasi.

Käytettävyys

TSTANDilla on äärettömät säädettävät kulmat. Siinä on kaarevat jalat, jotka kiertyvät täydellisesti jalkojesi ympärille katsellessasi sohvalla tai sängyssä. Voit myös kääntää päinvastoin ja asettaa sen pöydälle. Pidän henkilökohtaisesti sohvakulmasta, koska selässäni ei ollut stressiä; koska TSTAND säätyy sijaintini mukaan.

Hinnoittelu

TSTAND on Kickstarter-projekti, joten sinun on käy sivustolla saadaksesi päivitetyt hinnat. Saatavana on erilaisia ​​panttivaihtoehtoja. Jotkut lupauksista ovat edelleen käytettävissä, kun taas toiset ovat loppuunmyytyjä. Voit tarkistaa uusimmat hinnat täältä.

Uusimmat viestit