Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset tupakoinnin lopettamiseksi vuonna 2021

Sinussa oleva voittamaton on vihdoin herännyt ottamaan vastaan ​​pitkän riippuvuuden, joka on näennäisesti rikkonut terveytesi takaosan. Tule mitä voi, et halua enää suostua ja haluat lopettaa tupakoinnin lopullisesti. Kun olet testannut tappioita useilla aikaisemmilla yrityksillä, et halua ottaa mitään riskejä ja halua mennä täydellä kaasulla, jotta poistetaan lopullinen paisuminen. Auttaaksemme sinua täyttämään toiveesi olemme koonneet yhteen parhaat tupakointisovellukset iPhonelle ja iPadille.

1. Savuton

Savuton on vaikuttava sovellus, joka voi auttaa estämään tupakoinnin. Sovelluksessa on 20 näyttöön perustuvaa tekniikkaa, jotka auttavat sinua lopettamaan riippuvuuden.

Lisäksi voit selvittää useita asioita, kuten säästämäsi rahat, tupakoimattomien savukkeiden lukumäärän ja savuttomuuden. Voit myös oppia tuntemaan terveytesi parantumisen ja myös kuinka paljon elämää olet saanut takaisin. Sovellus tarjoaa myös tärkeitä ehdotuksia varmistaaksesi, että pysyt veloitettuna.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Lopeta nyt!

Jos olet vihdoin päättänyt päästä eroon tupakoinnista, käytä QuitNow! Jotta toiveesi toteutuisi menemättä kalliille ajoille! Aloita luomalla profiilisi ja asettamalla kohde. Pidä silmällä päiviä, tunteja ja minuutteja viimeisen tupakoinnin jälkeen.

Sovellus näyttää myös, kuinka monta savuketta olet välttänyt, sekä säästämäsi rahat. Voit myös jakaa ongelmasi muiden ihmisten kanssa ja pyytää vinkkejä toiveesi toteuttamiseksi. Lisäksi voit jakaa edistymisesi Facebookissa ja Twitterissä.

Hinta: Vapaa

ladata

3. LIVESTRONG MyQuit -valmentaja

Hanki jäsennelty ja henkilökohtainen suunnitelma vihdoin hyvästit tupakoinnille! Sovellus toimii kuten oppaasi ja motivoi sinua pääsemään eroon tupakoinnista. Sen avulla voit vähentää päivittäistä nikotiiniannostasi haluamallasi tahdilla. Joten voit valita vauhdin, joka tulee mukaasi.

Sen varmistamiseksi, että olet täysin tiellä, voit myös seurata edistymistäsi. Tarkista pisimmät savuttomat raitasi ja yritä parhaansa mukaan voittaa ne. Lisäksi voit olla vuorovaikutuksessa samanmielisten kanssa jakamaan ajatuksiasi.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Lopeta nero

Quit Genius tarjoaa tieteellisesti todistettua käyttäytymisterapiaa, jonka voit räätälöidä vastaamaan paremmin tarpeitasi. On olemassa useita keskeisiä ääniistuntoja, jotka tarjoavat ratkaisevia vinkkejä.

Voit ymmärtää, mikä laukaisee riippuvuutesi, ja pystyä hallitsemaan sitä hitaasti. Ota kaikki irti heijastavista harjoituksista, joiden avulla voit rakentaa terveellisiä tapoja. Se lähettää sinulle myös motivoivia muistutuksia, jotta et koskaan unohda tehtävääsi. Voi kyllä, voit myös osallistua interaktiivisiin tietokilpailuihin oppimisen tehostamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Kwit

Kwit on älykäs sovellus, joka ei vain auta sinua tupakoinnin lopettamisessa, vaan kannustaa myös terveelliseen elämäntapaan. Sovellus tarjoaa useita mielenkiintoisia pelitekniikoita ja mekanismeja, joilla on ratkaiseva rooli. Tee 84 saavutusta selville tupakoinnin lopettamisen eduista.

Ota kaikki irti yli 200 motivaatiokortista pysyäksesi kurssilla. Lisäksi voit myös seurata, miten suoritat tehtävääsi, ja myös jakaa ajatuksiasi ystävien tai samassa veneessä olevien kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Lopeta It Lite

Tämä on melko yksinkertainen mutta erittäin tehokas sovellus. Voit luoda oman räätälöidyn suunnitelman ja noudattaa sitä antaaksesi tupakoinnille lopullisen unohduksen. Quit It Lite auttaa pitämään välilehden edistymisestäsi. Lisäksi voit myös tarkistaa, kuinka paljon talletuksiasi olet tallentanut ja kuinka monta savuketta et ole tupakoinut.

Mukavuutesi perusteella voit asettaa tavoitteesi ja saavuttaa sen. Arvokkaiden neuvojen avulla sovellus pitää sinut innoitettuna antamaan 100%. Lisäksi voit myös jakaa saavutuksesi ystäviesi kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Butt Out

Butt Out on yksi hienoimmista lopettaa tupakointi -sovellukset, joita olen koskaan törmännyt. Se tarjoaa 90 päivän ohjelman, joka on järjestelmällisesti suunniteltu auttamaan sinua pääsemään yli linjan. Ajoissa olevien vihjeiden avulla sovellus ei koskaan anna sinun palata takaisin.

Voit selata valtavan kokoelman inspiroivia kuvia ja lainauksia, jotta et koskaan halua menettää henkesi. Instinktiivisten neuvojen ja tarkan edistymisraportin avulla voit jatkaa ja jatkaa, kunnes olet voittanut perkeleen! Lisäksi Butt Out tukee useita kieliä, kuten englanti, katalaani, tšekki, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa, kreikka, heprea, unkari, indonesia, italia jne.

Hinta: $6.99

ladata

8. Himo lopettaa!

Craving To Quit tarjoaa 21 päivän ohjelman riippuen Yalen yliopistossa kehitetystä ja testatusta tupakoinnin lopettamisohjelmasta. Päivittäisillä ohjeilla ääni- ja videoraitojen soittolistoilla tämä sovellus valaisee sinua ja tarjoaa useita tehokkaita tapoja lopettaa tupakointi.

Voit asettaa tavoitteita ja yrittää saavuttaa ne. Seuraa edistymistäsi, jotta et koskaan poikkea polulta. Neljän päivän ilmaisen kokeilun jälkeen sinun on päivitettävä sovellus jatkaaksesi (24,99 dollarin kuukausitilaus.)

Hinta: Vapaa

ladata

9. Lopeta tupakointi Andrew Johnsonin kanssa

Mitä olen todella arvostanut tässä sovelluksessa, on jäsennelty suunnitelma. Se on suunniteltu auttamaan sinua jättämään tupakointi taakse ja siirtymään eteenpäin. Hyödyllisten vinkkien ja motivaatio-oppaiden ansiosta sovellus ei koskaan anna sinun menettää polkua.

Voit seurata ohjeita säännöllisesti poistaaksesi turvotuksen juuresta. Lisäksi sovelluksen avulla voit seurata edistymistäsi ja oppia tuntemaan tahdin, jolla olet kohti tavoitettasi.

Hinta: $2.99

ladata

10. Lopeta tupakointi, ole savuton

Tarvitset paljon motivaatiota hyvästit savukkeille. Ja tämän sovelluksen avulla voit koskaan innostaa inspiroivia ajatuksia. Käyttämällä hypnoosiprosessia suoraan puhelimellasi, voit lopettaa tupakoinnin nopeammin ja helpommin. Lisäksi sovellus auttaa myös eroon ahdistuksesta, kaipaavasta tuntemuksesta ja muista tunteista, jotka pidättävät sinua.

Lyhyistä, keskisuurista ja pitkistä induktiokerroista alkaen voit kokea hypnoosin voiman ja päästä eroon tupakointitottumuksista. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi. On kuitenkin olemassa erilaisia ​​sovelluksen sisäisiä ostoksia lisäominaisuuksien avaamiseksi.

Hinta: Ilmainen valinnaisella sovelluksen sisäisellä ostolla

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Olen varma, että olet valinnut joitain näistä sovelluksista aloittaaksesi tehtävän. Olisi hienoa tietää heidän nimensä. Onnea!

Älä missaa:

  • Parhaat laihtuminen -sovellukset iPhonelle
  • Parhaat unia aiheuttavat iPhone-sovellukset
  • Parhaat käynnissä olevat sovellukset iPhonelle ja Apple Watchille

Piditkö tämän artikkelin lukemisesta? Jaa palautteesi alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit