Sanojen poistaminen QuickType-sovelluksesta iPhonessa tai iPadissa

QuickType muistaa usein kirjoittamasi sanat. Joskus kirjoitat sanan vain kerran, ja QuickType ehdottaa sitä automaattisesti aina, kun aloitat sanan ensimmäisen kirjaimen kirjoittamisen. Jos olet kirjoittanut sanoja, joita et halua kerätä QuickType: stä, se voi olla todella ärsyttävää ja epämukavaa (lue: riskialtista). Ei näytä olevan tapaa poistaa sanoja QuickType-asetuksista. Joten miten voit nollata QuickType-sanat?

Kuinka poistaa sanoja QuickType-sovelluksesta iPhonessa tai iPadissa

(Huomaa, että tämä on yleinen palautus ja juuri nyt, se on ainoa tapa poistaa sanat QuickType-ohjelmasta)

Vaihe 1. Avata asetukset → Napauta Kenraali → Vieritä alas ja napauta Nollaa.

Vaihe # 2. Näpäytä Nollaa näppäimistön sanakirja → Syötä salasana → Napauta Nollaa sanakirja.

Testaa, ovatko sanat nyt poissa.

Yksi tämän prosessin valtava haittapuoli on, että myös muut sanat (kuten oikeat nimet ja muut usein käytettävät sanakirjat) ovat kadonneet. Sinun on kirjoitettava ne uudelleen saadaksesi ne QuickType-sanastoon.

Parasta ennustavassa tekstissä on, että se ehdottaa sanoja kontekstin perusteella: mitä kirjoitat ja kenelle kirjoitat (ja missä sovelluksessa). Se on mahdollisesti askel askeleelta älykkääseen ennakointiin muissa puhelimissa / näppäimistöohjelmissa.

Mutta se ei myöskään ole hölmönkestävä järjestelmä. Esimerkiksi kirjoitat sanan vain kerran ja QuickType muistaa jotenkin jyrkästi. Aina kun kirjoitat jotain muuta sanaa, jolla on sama ensimmäinen kirjain, QuickType näyttää entisen sanan (vaikka olisit käyttänyt sitä vain kerran tai kahdesti).

Tässä kaikki tältä erää!

Voit myös tutkia:

  • Näppäimistöasettelun muuttaminen iPhonessa tai iPadissa
  • iPad-pikanäppäimet
  • Kuinka siirtää hiiren osoitinta Macin näppäimistöllä
  • Näppäimistöasettelun muuttaminen Macissa

Uusimmat viestit