Parhaat lemmikkieläintenhoitosovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Olemme kaikki olleet siellä: Kolmen koiran omistajana voin kertoa teille, että niiden hoitaminen ei ole helppoa. Olipa kyseessä siivoaminen heidän jälkeensä, varmistaen, että he syövät oikein, tai seuraamaan vain sijaintiaan, se voi tuntua joskus kokopäiväiseltä työpaikalta. He ansaitsevat kuitenkin parhaan, ja tietysti sinä menisit heidän eteensä. Mutta tällä aikakaudella, jossa tekniikkaa on kaikkialla, koko ajan, myös tälle on oltava sovellus: On oltava tapa, jolla voit käyttää älypuhelinta tekemään lemmikkisi hoidosta vähemmän karvaa vetävän turhauttavan kokemuksen. Siksi olemme laatineet tämän luettelon parhaista lemmikkieläinten hoitosovelluksista iPhonelle ja iPadille.

1. Rover: Dogsitterin löytäminen

Koiran kasvattaminen on eräänlainen kuin sellaisen lapsen kasvattaminen, joka lopettaa kasvamisen 2-vuotiaana. Vastuullisesti se on aivan yhtä kauheaa kuin miltä se kuulostaa: Et voi jättää koirasi vartioimatta ja lentää Karibian saarelle. Mutta jos sinun on koskaan pitänyt luovuttaa hauskoja mahdollisuuksia ystävien ja perheen kanssa, koska koirasi oli kotona, sinun täytyy tarkistaa Rover.

Sovellus yhdistää lomaa etsivät koiranomistajat tuhansien koiranhoitajien yhteisöön. Seuraavan kerran, kun aiot viettää aikaa ihmiskavereidesi kanssa, DogVacay voi vaivautua selvittämään mitä tehdä koirallesi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Tractive Dog Walk

Koirasi tarvitsee säännöllistä liikuntaa! Jos sinulla ei ole suurta ulkotonttia kotona, sinun on vietävä koirasi säännöllisin väliajoin, jotta hän voi treenata. Kuten niin monien muiden asioiden kohdalla, seuranta ja järjestelmälliset asetuskohteet voivat parantaa asioita, ja tässä Tractive-sovellus tulee kuvaan:

Tractive pet -sovelluksen avulla voit seurata kävelyreittejä, tarkistaa, kuinka pitkälle olet kävellyt koirasi kanssa, ja kuinka paljon aikaa se vie. Voit myös tarkastella kävelysi historiaa - hyödyllistä nähdä, kuinka paljon liikuntaa koirasi (ja sinä) sait.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Kissan kalastus 2

Tässä on yksi kissan ystäville! Kuka sanoi, että turkispallosi eivät voineet pelata pelejä iPadillasi? Outossa tuotemerkkien ristiriidassa Nestle julkaisi erityisesti kissoille suunnitellun iOS-pelin Cat Fishing 2. Tämän sovelluksen käyttöliittymässä värikkäät kalat uivat näytön yli kasvavalla nopeudella.

Kissa pisteyttää lyömällä kalaa. Jos herra Meow menettää kiinnostuksensa, sovellus todella "meow" vetää hänet takaisin. Lemmikkien on tarkoitus häiritä meitä, mutta jos sinulla on kissa, joka ei anna sinun tehdä mitään tuottavaa, Cat Fishing 2 on erikoinen, jos iDevicen tehokas käyttö.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Pilli - Lemmikkien seuranta

Lemmikkien omistajalla ei ole mitään merkittävämpää huolta kuin Fidon eksymismahdollisuus. Whistle GPS -seurantajärjestelmä on kaulapohjainen seuranta, joka varmistaa, että voit seurata lemmikkisi sijaintia missä tahansa. Seuranta on yhteydessä Whistle-lemmikkiseurantasovellukseen, joka antaa sinulle reaaliaikaiset sijaintitiedot.

Tässä sovelluksessa on myös hälytysjärjestelmä, joka lähettää sinulle ilmoituksen aina, kun koirasi lähtee määrätyltä kotialueelta, jotta voit käsitellä mahdollisia tilanteita ennen kuin niistä tulee ongelma.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Dog Buddy: Aktiivisuuden seuranta

Tämä on erityisesti koiranomistajille suunnattu sovellus. Dog Buddy on lähinnä koirasi seuralaisohjelma (Companion-sovellus! Hanki se?). Sen avulla voit seurata tärkeitä virstanpylväitä koirasi elämässä matkoista eläinlääkäriin hammastukseen.

Jos sinulla on ylipainoinen pupperi, painonvalvontatoiminto on erityisen hyödyllinen: voit seurata laihtumista päivien ja viikkojen ajan. Dog Buddy tarjoaa myös laajan luettelon hyödyllisiä ensiapuvinkkejä, jotta voit olla valmis kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Lemmikkien ensiapu

Ensiapu ei ole vain ihmisille: Eläimet loukkaantuvat vakavasti koko ajan. Usein oikea-aikaisesti annettu ensiapu tarkoittaa eroa elämän ja kuoleman välillä. Mutta miten autat kissaa, johon ajoneuvo on törmännyt? Onneksi Yhdysvaltain Punainen Risti julkaisi Lemmikkien ensiapu -sovelluksen, joka auttaa sinua ymmärtämään tarkasti, miten eläimille annetaan ensiapua ohjeiden ja yksinkertaisten videoiden avulla.

Jos olet lemmikkieläinten omistaja, ensiaputoimenpiteiden oppiminen on yksi niistä asioista, jotka olet ehkä ajatellut, mutta on erittäin hyödyllistä.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Kuori onnellinen

Vaikka monet ihmiset luovat aitoja sosiaalisen median profiileja lemmikkeilleen, hieman vähemmän kiva tapa jakaa rakkautta on BarkHappy pet -sovellus, sosiaalisen median foorumi, joka on tarkoitettu erityisesti koiranomistajille. Voit luoda profiilin koirallesi ja maantieteellisen sijaintitoiminnon avulla. Löydät läheiset koirat asettamaan pelipäivät.

Hinta: Vapaa

ladata

8. 11Lemmikit: Lemmikkien terveyden seuranta

11Pets pyrkii ottamaan osan vaivoista lemmikkisi terveystarpeiden aikatauluttamisessa antamalla sinulle helpon käyttöliittymän, johon voit lisätä muistutuksia, ajoittaa tehtäviä ja jopa järjestää terveystietoja. Jos et ole lemmikin omistaja, mutta etsit sitä, sovelluksella on erityinen hyväksymisosio, jossa luetellaan satoja suloisia eläimiä, jotka tarvitsevat kotia. Vaikka monet tämän luettelon sovelluksista ovat melko erikoistuneita, Tämä sovellus on ainutlaatuinen, koska se on all-in-one-ratkaisu.

Hinta: Vapaa

ladata

Lemmikkien terveyden pitäminen on erittäin tärkeää, mutta on usein helppo unohtaa unohtaa asiat: Rokotukset, hoito, siivous, painon seuranta: Lemmikkisi tarvitsee yhtä paljon huomiota kuin ihminen.

No, siinä kaikki. Jos et voi omistaa lemmikkiäsi juuri nyt, älä huoli, olemme saaneet takaisin. Katso luettelo parhaista virtuaalisovellussovelluksista täältä.

Älä missaa:

  • Parhaat ruokavalokuvaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Baby Names -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat henkilökohtaisen rahoituksen sovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit