Nestemäinen näytönsuoja vs karkaistu lasi: Yksityiskohtainen vertailu

Älypuhelinten suosion kasvaessa myös näytönsuojien markkinat ovat kasvaneet. Vanhoista muovikalvoista korkean teknologian karkaistun lasin, vakoojavastaisten ja nestemäisten näytönsuojusten joukossa on paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja. Jos olet miettinytmillainen näytönsuoja minun pitäisi saada puhelimelleni?“, Tämä opas vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Käydään läpi yksityiskohtainen opas siitä, mikä on ero nesteisen näytönsuojan ja karkaistun lasin välillä ja mikä on paras suojamuoto naarmuilta, tahroilta ja halkeamilta.

Mitä eroa on nestekidenäytön ja karkaistun lasin välillä?

Se on ohut karkaistua, väkevöityä lasia, jonka voit kiinnittää puhelimesi näyttöön suojaamaan naarmuilta tai halkeamilta.

Se koostuu alemmasta kerroksesta imukykyistä piitä yhdistettynä PET-kalvoon ja oleofobinen pinnoite päällä.

Karkaistua lasia on noin viisi kertaa vahvempi kuin tavallinen lasi. Se ylpeilee 9H kovuus joka kestää naarmuja terävistä esineistä kuin veitsi.

Nestemäinen näytönsuoja koostuu nanonestemäinentekniikkaa ja se on periaatteessa nesteytettyä lasia. Se kovettuu pinnoitteeksi, kun sitä levitetään näyttöön. Läpinäkyvä oleofobinen kerros torjuu naarmut ja tahrat.

Lisäksi sitä voidaan käyttää kaikentyyppisissä puhelimissa tai muissa laitteissa, kuten Apple Watchissa. Joten, toisin kuin karkaistut lasit, sinun ei tarvitse hankkia tiettyä kokoa puhelimeesi.

Nestemäinen näytönsuoja vs. karkaistu lasi: Kumpi on helpompi levittää?

Karkaistu lasi: Karkaistu lasinen näytönsuoja voi olla hankala käyttää. Jos sitä ei tehdä oikein, näytölle voi muodostua ilmakuplia tai tahroja. Monissa uusimmissa karkaistuissa lasissa on kuitenkin helposti levitettävät sarjat ja ohjeet, jotka auttavat sinua ulos. Kaarevien reunojen avulla ne voidaan asentaa kuplattomasti.

Nestemäinen näytönsuoja: Nestemäinen suoja on sitä vastoin suoraviivaisempi levittää pakkauksessa olevalla tiputuksella ja kankaalla. Sinun tarvitsee vain puhdistaa näyttö, levittää muutama tippa nestemäistä lasia ja hieroa sitten mukana toimitetulla liinalla ohjeiden mukaisesti.

Nestemäinen näytönsuoja vs. karkaistu lasi: Mikä on vahvempi?

Karkaistu lasi: on paljon vahvempi kuin nestesuojat ja tarjoaa 9H-kovuuden. Se kestää useimpia pieniä putoamisia ja putoamisia sekä naarmuja terävältä kuin veitsi. Haittapuoli on kuitenkin se, että se voi murtua vakavissa vaikutuksissa, kuten merkittävässä pudotuksessa.

Nestemäinen näytönsuoja: Yksinkertaisesti sanottuna nestemäinen näytönsuoja ei voi mennä kasvotusten karkaistun lasin kanssa, kun on kyse täydellisen suojauksen törmäyksistä. Ne saattavat pystyä kestämään pieniä arkipäivän naarmuja, mutta tuskin tarjoavat mitään suojaa pudotuksilta ja kovilta naarmuilta. Joten on täysin mahdollista vahingoittaa puhelimen näyttöä, jos se on päällystetty nesteellä.

Nestemäinen näytönsuoja vs. karkaistu lasi: Mikä on naarmuuntumattomampi?

Karkaistu lasi:Monet korkealaatuiset karkaistut lasit kestävät naarmuja teräviltä esineiltä kuin veitset. Tämä johtuu heidän 9H kovuudestaan. Se on tarpeeksi hyvä suojaamaan päivittäisiltä naarmuilta ja vakavammilta vaurioilta.

Nestemäinen näytönsuoja: Vaikka monet nestemäiset suojat lupaavat tarjota 9H-kovuutta, ne eivät todellakaan voi kestää väitettä pitkällä aikavälillä. Koska ne ovat niin ohuita, ne voivat yleensä puolustaa vain pieniä naarmuja. Kaikki vakavat vahingoittavat näyttöä.

Nestemäinen näytönsuoja vs. karkaistu lasi: Mikä on sileämpi?

Karkaistu lasi: Se käy läpi ainutlaatuisen prosessin tuotannon aikana tasaisuuden varmistamiseksi. Se säilyttää poikkeuksellisen kosketusherkkyyden ja antaa sinulle erinomaisen käyttökokemuksen. Oikein käytettynä karkaistu lasinen näytönsuoja ei häiritse lainkaan sinun ja puhelimesi näyttöä.

Nestemäinen näytönsuoja: Se tuntuu usein jopa sileämmältä kuin karkaistu lasi. Tämä johtuu nano-neste-tekniikasta, joka muodostaa näkymättömän kerroksen ruudulla. Erittäin sileä oleofobinen pinnoite suojaa naarmuilta, pölyltä, sormenjäljiltä jne.

Nestemäinen näytönsuoja vs karkaistu lasi: Kumpi on parempi kirkkaus?

Karkaistu lasi: Se on teräväpiirtoinen HD-lasi, joka takaa kristallinkirkkaan näytön. Joten se antaa sinulle optimaalisen katselukokemuksen kaikista kulmista.

Nestemäinen näytönsuoja: Se tarjoaa erittäin läpinäkyvän kohteliaisuuden huomattavan ohuesta rakenteesta. Sinulla on hieno katselukokemus, mutta ajan mittaan se voi houkutella pölyä ja sormenjälkiä. Joten karkaistulla lasilla on pieni etu tässä osastossa.

Nestemäinen näytönsuoja vs. karkaistu lasi: Mikä on ohuempi ja kevyempi?

Karkaistu lasi: Viimeisimpien valmistusprosessien ansiosta karkaistu lasi on tyylikäs ja kevyt. Ne tuskin lisäävät mitään irtotavaraa puhelimeesi.

Nestemäinen näytönsuoja: Tämä voi olla jopa kevyempää kuin karkaistu lasi, ja se on tuskin näkyvissä näytöllä.

Nestemäinen näytönsuoja vs. karkaistu lasi: mikä on kustannustehokasta?

Lopuksi tarkastellaan, mikä on parempi vaihtoehto kustannusten suhteen. Tällainen riippuu omista mieltymyksistäsi.

Jos etusijasi on saada erittäin sileä ja näkymätön suoja, nestemäinen näytönsuoja olisi sen arvoinen. Lisäksi, jos ostamassasi pakkauksessa on jäännöksiä, voit myös lisätä sen toisella laitteella. Tämä kaksinkertaistaa toiminnallisuuden.

Jos kuitenkin etsit luotettavaa suojaa, joka antaa maksimiturvallisuus puhelimeesi, mene karkaistun lasin näytönsuojaan.

Lisäksi yksi pakkaus nestemäistä näytönsuojaa on noin 25 dollaria, kun taas saat kolmen tai useamman karkaistun lasin yhdistelmäpakkauksen hintaan 20 dollaria tai vähemmän. Joten jos yksi halkeilee, voit saada korvaavia tuotteita käyttämättä enemmän rahaa.

Siksi karkaistu lasi on kokonaisuudessaan kustannustehokkaampi. Loppujen lopuksi on parempi, että sinulla on pirstaloitunut näytönsuoja kuin pirstoutunut puhelimen näyttö!

Kumpi on parempi - nestemäinen näytönsuoja vs. karkaistu lasi?

Joten nyt, kun olet saanut kaikki tiedot, minkä tyyppistä puhelimen näytönsuojaa pidät? Kerro meille valintasi alla olevissa kommenteissa ja miksi valitsit sen.

Haluat ehkä lukea:

  • Parhaat iPhone 12 Mini -näytönsuojat
  • Näytönsuojat iPhone 12: lle ja iPhone 12 Prolle
  • Parhaat iPhone 12 Pro Max -näytönsuojat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found