IPad Mini 5: n parhaat jalustakotelot vuonna 2021

Kickstand-tapauksista on aina ollut hyötyä ihmisille, jotka omistavat suuren näytön mobiililaitteita. Tällaisille tapauksille on aina kysyntää iPadin ja iPhonen (plus-kokoisten laitteiden) käyttäjillä. Jos sinulla on vuoden 2019 iPad mini, tarvitset todennäköisesti jalustan kotelon katsellaksesi videoita, elokuvia ja diaesityksiä. Haluatko ostaa sellaisen? Tarkista tämä luettelo parhaat iPad mini 5 -jalustakotelot.

 1. Rantice tukeva kansi jalustalla
 2. OtterBox Defender -sarjan jalustakotelo
 3. Spigen Tough Armor -kotelo jalustalla
 4. SUPCASE-jalustakotelo ja sisäänrakennettu näytönsuoja
 5. ZUGU-KOTELO magneettisella jalustalla
 6. Whitegeese Heavy Duty Kickstand -kotelo
 7. TOPSKY-suojakotelo jalustalla
 8. ACEGUARDER silikonisuojus säädettävällä jalustalla
 9. Timecity-jalustakotelo kynänpidikkeellä
 10. BRAECN käännettävä jalusta

1. Rantice tukeva kansi jalustalla

IPad mini 5: n Apple Pencil -tuki synnyttää jalustan tarpeen, koska käyttäjät saattavat haluta piirtää jotain mini-tabletillaan. Rantice on valmistanut täydellisen jalustakotelon mini 5: lle. Tämän kotelon silmiinpistävä piirre on kolmikerroksinen suoja; PC-kehyksiä on kaksi ja pehmeä silikonikerros. Tämä tarjoaa iskunkestävän rakenteen suojauksen parantamiseksi.

Jalusta ei peitä iPad minisi logoa, joten voit näyttää ylpeänä tablet-laitteesi kaikille. Silikoni- ja PC-materiaalit tekevät tästä kotelosta kestävän ja suojaavan.

USP: Kolmikerroksinen panssari

Tutustu Amazoniin

2. OtterBoxin Defender-sarjan jalustakotelo

Eikö nimi kerro kaikkea !! Kotelossa on monikerroksinen muotoilu, jossa on sisempi kuori, ulompi kansi, sisäänrakennettu näytönsuoja ja suojateline. Portit on peitetty hyvin, joten pöly, lika tai lika estyy pääsemästä laitteeseen.

Sisäkilpi lisää uuden näytön suojakerroksen ja voidaan muuntaa jalustaksi mukavan kirjoittamisen ja handsfree-katselun takaamiseksi. Ostos sisältää rajoitetun elinikäisen takuun OtterBoxilta.

USP: Puolustajan tapaus

Tutustu Amazoniin

3. Spigen Tough Armor -jalustakotelo

Spigen on epäilemättä paras iPhone- ja iPad-jalustakoteloiden valmistaja. Uusimmalle iPad mini 5: lle tämä kestävä jalusta on paras vaihtoehto, koska siinä on joustava TPU ja kova tietokone. Nämä kaksi materiaalia muodostavat kaksinkertaisen suojakerroksen iPad minissä.

Tämän jalustan vahvuus ei tappaa tyyliä; tarkista tapauksen hiilikuidun aksentit ja tekniset yksityiskohdat. Ainoa miinus on, että sinun on käytettävä Spigenin näytönsuojaa iPad minissä.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. SUPCASE tukeva jalustakotelo, sisäänrakennettu näytönsuoja

SUPCASE on suosittu iPhone- ja iPad-lisävarusteiden tuotemerkki. Tämä jalustakotelo on otettu suositusta Unicorn Beetle Pro -sarjasta. SUPCASE on suunnitellut tämän kotelon tarkasti, jättäen tarpeeksi tilaa käyttää Touch ID -tablettia. Kotelon avulla voit myös helposti käyttää muita portteja, hallintalaitteita ja painikkeita.

Tässä koko rungon kotelossa on taitettava jalusta, joka helpottaa e-kirjojen lukemista ja videoiden / elokuvien katsomista. Sisäänrakennettu näytönsuoja suojaa tablet-laitteesi kosketusnäyttöä naarmuilta.

USP: Koko kehon kestävä kotelo

Tutustu Amazoniin

5. ZUGU-KOTELO magneettisella jalustalla

Muse-koteloksi kutsuttu brändin lippulaivatuote tarjoaa sotilaallisen tason suojan. Suuri pudotussuoja on suunniteltu kestämään jopa 5 jalan pudotukset. Innovatiivista on magneetin käyttö seitsemän turvallisen katselukulman yhdistämiseen. Magneetti on tarpeeksi vahva pitämään iPadia ylös jääkaapissa tai useimmilla muilla metallipinnoilla.

Anti-rip ulkoinen matta synteettinen nahka näyttää vaivattomasti tyylikkäältä. Pitkä joustava tasku takana mahtuu Apple Penciliin turvallisesti ja mukavasti. Lisäksi jalustan urheiluilma-aukot auttavat laitetta jäähtymään nopeasti.

USP: Vahvat magneetit

Tutustu Amazoniin

6. Whitegeesen raskas jalusta

Whitegeese on valmistanut magneettisen nahkakotelon iPad minillesi. Tämä tapaus näyttää älykkään muotoilun, koska voit käyttää kaikkia iPadin ominaisuuksia ja hallintalaitteita poistamatta koteloa. On tarjottimen pidike, joka tukee kahta pystyasentoa - pysty- ja vaakasuoraa.

Suojaamiseksi Whitegeese on käyttänyt korkealaatuista PU-nahkaa, joka suojaa laitetta putoamisilta, kolhuilta, sormenjäljiltä, ​​naarmuilta ja pölyltä.

USP: Nahkainen magneettikotelo

Tutustu Amazoniin

7. TOPSKY-suojakotelo jalustalla

IPad mini 5: n koko kehon suojaus on välttämätöntä, koska premium-laitteesi altistuu lukemattomille vaaroille, kuten naarmuille, pudotuksille ja iskuille. TOPSKY on valmistanut jalustakotelon, joka sopii laskuun. Tämä kestävä, kestävä ja iskunkestävä kotelo on valmistettu pehmeästä TPU-takakannesta, joka antaa sinulle liukastumisen eston ja naarmuuntumisen.

Kaksikerroksinen kova tietokone pitää tabletin suojattuna pudotuksilta ja kolhuilta. TOPSKY on suunnitellut tämän kotelon erittäin tarkasti, koska kaikkiin painikkeisiin ja portteihin pääsee helposti.

USP: Ihanteellinen luokkahuoneen tehtäviin

Tutustu Amazoniin

8. ACEGUARDERin silikonisuojus säädettävällä jalustalla

Säädettävä jalusta ja pehmeä silikoni ovat tämän ACEGUARDER-kotelon kaksi merkittävää ominaisuutta, joka on naisellinen muotoilu. Teini-ikäiselle tyttärellesi tämä pehmeästä silikonista valmistettu jalusta on täydellinen iPad mini -lisävaruste. Tämä kestävä kotelo, joka on valmistettu myrkyttömistä materiaaleista.

ACEGUARDER on käyttänyt kestäviä värejä, jotka eivät haalistu edes pitkän käytön jälkeen. Säädä iPadin kulmia ja voit katsella videoita, diaesityksiä, lukea kirjoja ja nauttia FaceTime-puheluista.

USP: Ainutlaatuinen jalustan muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. Timecity Kickstand Case kynänpidikkeellä

Halusitpa laitteen istuvan mukavasti pöydällä tai kädessäsi, tässä tapauksessa on vaihtoehtoja kaikkeen tähän ja muuhun. Itse asiassa se huolehtii melkein kaikesta mitä tarvitset kynänpidikkeestä irrotettavaan / säädettävään olkahihnaan. Lisäksi jalustaa voidaan kääntää 360 ° ja sen avulla voit asettaa sopivan katselukulman.

Käsihihna on myös säädettävä, joten sinulla on mukava pito. Valmistettu korkealaatuisesta kovasta polykarbonaatista ja liukastumista estävästä pehmeästä silikonista, kotelo tarjoaa 3-kerroksisen suojan. Se ei ole kaikki, jokaisen portin hyvin suunniteltu pölysuoja estää pölyn pääsyn.

USP: Vaivaton käyttö

Tutustu Amazoniin

10. BRAECN Pyörivä jalusta

BRAECNin jalustakotelo näyttää olevan turvallinen veto, koska se tarjoaa 360 asteen puolustuksen iPadille tinkimättä käytettävyydestä. Kolme kerrosta kestävää suojaa oleva kansi ei anna mahdollisuutta odottamattomiin iskuihin vahingoittaa tablettia. Vaikka sillä on tukeva muotokerroin, se ei lisää paljon irtotavaraa, mikä varmistaa, että voit pitää laitetta mukavasti.

Jalusta on täysin käännettävissä, joten voit saada haluamasi katselukulmat kirjoittaessasi tai katsellessasi elokuvia. Ja koska hihna on saatavana, tablettia on paljon helpompi pitää. Ei vain sitä, että yritys tarjoaa myös hyödyllisen olkahihnan, jotta tabletin kantamisen pitäisi olla mukava kokemus sinulle.

USP: Tukeva muotokerroin ilman irtotavaraa

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ystävät!

Vaikka jalustakotelot näyttävät profiililtaan tukevilta, ne ovat erinomainen valinta käyttäjille, jotka pitävät iPad mininsä aina mukanaan. Jalustalla varustetut kotelot täyttävät minitablettisi suojauksen ja vakauden kaksi tarkoitusta.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

 • Parhaat iPad Mini 5 -näppäimistökotelot
 • iPad Mini 5 -kotelot
 • Parhaat iPad Mini 5 -kotelot

Minkä jalustakotelon valitsisit iPad mini 5: lle?

Uusimmat viestit